Nekem is van egy kis gondom. WinXP alatt Ofiice 97 frissen telepítve. Ha intézőből megnyitok egy word vagy excel fájlt akkor a kedves gemkapocs azt mondja, hogy a fájlt XY használja, kérek-e róla másolatot. Mi lehet ez és, hogy lehet orvosolni?
Sziasztok!
Windows XP-m van, 2000-es Office-szal. Van egy .wri kiterjesztésű file-om, tele ábrákkal. A Word nyitja meg a file-t és az ábrák helyén gördülősávos ablakokat találok. Viszont nyomtatáskor csupán egy keret található az ábrák helyén. Hogyan tudnám ezt a file-t úgy konvertálni, hogy kinyomtathassam az ábrákat is? Kösz a segítséget!
Sziasztok!
Kaptam rengeteg fontot. A kérdésem, hogy hogyan tudom az új betűtípusokat "beépíteni" a wordbe? (word 2000)
Biztosan pofon egyszerű, de én már majd egy órája próbálkozom, és még nem jöttem rá. :(
Szeretnék automatizálni egy csomó dokumentumot, amelyeket egy .doc fájlban mentettem el, de külön oldalakra. A lényege az lenne az automatizálásnak, hogy ha egy adat felviteli oldalon begépelem a nevet, az a teljes dokumentumban ahol ez a név szükséges jelenjen meg(több tíz helyen). A minta az excell lehet ahol a cella tartalmát simán megjeleníthetem egy másik cellában, vagy többen is, csak hivatkoznom kell rá.
Hozzáértésem 0.0001% úgyhogy valaki segítsen ha tud! Köszi!
Ha egy program a telepítés után elindul, sőt megnyit egy fájlt, akkor működik. A zárolás rendszergazda-csíny, vagy nézz bele a fájl tulajdonságaiba, mert a wordnek van jelszavas védelemre funkciója. Majdnem biztos, hogy maga a dokumentum van levédve, lehet írásvédett, ezt fel lehet oldani. Én is kaptam már olyan word cuccot, aminek csak az volt a baja, hogy mivel többen szedték hálózaton, nem ismerte az elérési útvonalat; ez egy cdén jött könyv volt, úgy sikerült megoldani, hogy a cd-t átmásoltam vincsire, egy neki nyitott és róla elnevezett könyvtárba, így megtalálta, de variálni csak azután tudtam, hogy az írásvédelmet levettem róla. Keresd a fájl eredetét, mert az volt levédve valahogy előző életében. ennyit tudok mondani látatlanban, szerintem nem a programmal van a baj, egy xp az egy xp. sok szerencsét
Sziasztok! Lenne egy problémám, ha valaki esetleg tudna nekem segíteni, azt megköszönném.
Szóval Windows XP-m van. Nem én telepítettem a progikat, meg semmit sem, kaptam már telepítve. De a word, excel, power point sem működik. Mármint a régi dokumentumokat meg tudom nyitni, de szerkeszteni nem tudom, és az alsó gördítősáv alá ki is írja: hogy szerkesztésre zárolva van. Gondolom az, aki nekem feltette a word-t, az valahogy zárolta... és ezt hogyan oldjam fel? Légyszi segítsetek, mert így semmit sem tudok írni a wordbe! Köszi!
Üdv mindenkinek..
A Word 2000-ben, táblázatban szereplő számok vízszintes összeadása nem működik. ( =SUM(LEFT) ).
Ez csak nálam gond, vagy más is küzdött már ilyen problémával ?
Esetleg valmi javítást ha valaki ismer, megköszönném.
A toolbart nem látod (kis ikonok), vagy a menüpontok sem elérhetők? (pl. Formázás/Bekezdés). A toolbart egyébként a Nézet/Eszköztárak részből tudod előcsalogatni, általában a Szokásos és a Formázás eszköztárnak minimum kinn kell lennie.
Hi! Az a problémám, hogy a wordömnek minimális része működik. Nyomtatás közben újraindult a gép és azóta a címsoron és 2vonalzón kívűl nagyon semmi nem látszik. Billentyűkkkel még egy-két dolog elérhető, többek között a Testreszabás menü is, ami sajnos üres. Újratelepítettem... Ugyanaz. Az egész win-t újratelepítettem, aztán a wordöt is, ugyanaz. Kérdés: hol lehet a hiba? Köszi
Hogyan lehet a Word97-ben kikapcsolni a helyesírásellenőrzőt? (Teljesen, nem kérek semmilyen szivességet!!!)
Már minden létezők kikapcsoltam, de néhol még mindíg átirja a betűimet nagyra. Már ahol azt gondolja, hogy mondat kezdődik.
adott egy táblázat fejléccel, ami nem fér el egy lapon. hogy lehet azt elérni, hogy a fejléc minden táblázatrész tetején megjelenjen (word97 sr1)?
buta vagyok a wordhöz :-(
Körlevél készítéssel nem boldogulok, word97.
Az adatállomány mezői: osztály és név.
Ha formaleveleket hozok létre, minden rekordot új lapra ír, nekem viszont az egy osztályhoz tartozó nevek 1 lapon kellenének.
Gyanítom, katalógus típusú körlevéllel oldható meg a feladat, de több órás kisérletezésem kudarccal végződött :(((
Újabb Word gond. Most az XP-vel. Nem is igazán gond, de mikor megláttam, pont nem voltam olyan idegállapotban, hogy röhögni tuggyak: nálam nyomtatásnál az álló/fekvő oldalbeállítás, és a fölöttük levő ábrák egymásnak cseppet ellent mondanak. Nézze már meg vki, hogy csak nálam sz*r a word, vagy télleg elkúrtak vmit a fordításnál..
Egy kérdésem lenne: copyzok az indexről egy komplett hozzászólást (a hozzászólás fejlécével, válasz erre-, adatok-, e-mail-linkkel együtt), beszúrom word 2000-be, és mielőtt a cucc megjelenne, a tűzfalam szerint word föl szeretne csatlakozni a netre. Ez miért van? (persze nem engedtem neki - beszúrja a cuccost net is)
Sziasztok!
Office 2000-et használok! Pár napja arra lettem figyelmes, hogy ha egy word doc.-ra kattintuk, azt megnyitja, de ha a start menüből akarom indítani akár a word, akár az excell alkalmazásokat, nem történik semmi! Vagyis ráklikk, és semmi! Ha a program könyvtárból indítom /word, excell exe./, akkor előszőr kapok egy kis ablakot, miszerint " a word, excell első indítása, telepítés" és megjelenik a szokásos képernyő, vagyis a word, vagy az excell! Mi lehet az oka, hogy a start menüből nem indíthatók? Tudtomon kívül, elállítottam volna valamit?
Köszönöm a segítséget!
Philo
Új kérdés: ha Range.Find a művelet, miért kell a hiddent láthatóvá tenni, miért nem tud enélkül keresni, holott a karakterek sorszámozásában mindegy neki, hidden-e vagy sem? (Szemben a Selectionnel).