Keresés

Részletes keresés

szimizso1 Creative Commons License 2022.09.01 0 1 2772

Ja! Ne azt nézd mit mondok, hanem azt, hogy mit csinálok!?:-) Ezzel tulajdonképp azt mondta, hogy akkor basz át, amikor akar! Főleg így 15 év távlatából..

Előzmény: nzsolt18 (2769)
-remény- Creative Commons License 2022.09.01 0 0 2771

"tempora mutantur et nos......"A baj akkor van,ha havonta,hetente változik.

Előzmény: pityy palko (2767)
nzsolt18 Creative Commons License 2022.09.01 0 0 2770

Olvas- értelmez. 

Nem a 4 évente szavazashoz kell a vér a pucába, hanem ahhoz h bevallja valaki, nem is szavazott csak a fotelből derpeg.

Remélem 1 már 1értelmü. 

Előzmény: exhighand (2736)
nzsolt18 Creative Commons License 2022.09.01 -3 0 2769

Pont ugyan azt mondja és teszi mind a mai napig amit akkor mondott. Az a baj h közben az a nyugat es az az unio már nem az mint akkor volt. 

Amúgy én meg pont azt látom amikor " sarokba" szorultok akkor jön a téma váltás- már akinek megy- mert van aki nem is érti amiket írkál  csak nyomja ész nélkül az o1g-t. 

Előzmény: szimizso1 (2764)
-remény- Creative Commons License 2022.09.01 0 0 2768
Előzmény: huta50 (2765)
pityy palko Creative Commons License 2022.09.01 0 0 2767

Na, látsd kivel van dolgod, átmegyek a setét oldalra!:-) (Olcsó poén, hogy a háttértől nem látszom).

Soros gyuri amikor még a kommünista rezsim ellen harcoló fiatalokat segítette, igen haladó és érdemdús ember volt, de később a liberálbolsi stb, stb......

Na most, 2022 - 2007 = 15 év, és ami akkor igaz volt, az ma a gyuribá és a mocsok brüsszeli seggfejek miatt már nem úgy van, tehát lángoló vezérünk mindíg az igazat mondja, csak közben telik az idő!:-)

Latinul: Tempora mutantur et nos mutamur in illis

ZoliD65 Creative Commons License 2022.09.01 0 0 2766

struccpolitika ...  
LSD: Pegazus ügy idején Novák ... meg se mukkant az aláírógép , csak ment a szekusok takarásában , 
vagy tolják a begyakorolt dumákat még a duna menti "félmaratonos" riport alatt is . 
Menczer  Tomika is csak hebegett habogott-ismételte  önmagát , ha keresztkérdést kapott ,  ugye energiaválság ?.... Hogy ha xy nappal azelőtt azt mondták hogy biztosítva van az energiaellátás ? 

huta50 Creative Commons License 2022.09.01 0 2 2765

Azé ez nem semmi !!!

A "liberális piaci árak" miatt nem telik csak kerékpárra. :-)

Az "illiberálisan" erős forint, az európa legdinamikusabban növekvő GDP-je, az oszt' igen.

Hiába no, abból aztán futja a sok jóra. :-)

Különben is minek a Holland minisztereknek erre a kis időre autó, hiszen úgyis megfagynak a télen. :-))

szimizso1 Creative Commons License 2022.09.01 0 2 2764

Bandó bácsi! Nem provokációból, de mostanában azt látom, hogy bizonyos kényelmetlen posztokra nem reagáltok. Sem Te, Német Zsolti, Gyula bátyánk, és Gyuri sem szól az ilyen bejegyzésekre. Most megkérdezem Tőletek így rögtön a pacekba, hogy erről mi a véleményetek?

…az államalapítás óta Magyarország nyugati ország, amely saját jószántából soha sem akar többé a Kelet része lenni. Éppen azért jöttünk ide, mert ott már nem találtuk a helyünket. Szerencsétlen és igazságtalan nagyhatalmi paktumok szorítottak ki a nyugati világból. Egy nyugati kultúrnemzet életére rátelepedett a Kelet uralma, amely megmételyezte és tönkre tette országunkat. Nyugatos nép a keleti önkény hálójában. [...] Nyugati demokráciát akartunk, amely a keresztény kultúrára, a szabadság, egyenlőség és testvériség eszméjére épül. Mindig is harcoltunk az áldemokrácia ellen, ahol az élet rendjét az emberek helyett a hatalom szabja meg, a hatalom önkénye működteti, ha érdekei úgy kívánják, hazugsággal, csalással, maffiapolitikával, ha kell, erőszakkal is.

(  Orbán Viktor 2007 )

Előzmény: bando53 (2762)
bosijani Creative Commons License 2022.09.01 0 0 2763

Miért szálltak el a vasanyagárak?

A kereslet-kínálat általános összefüggései húzódnak meg a drágulás mögött: az alapanyaghiány és a megugrott európai kereslet azt eredményezi, hogy emelkednek az árak – leállt gyárak és felpörgő uniós építőipar. „Mi is már augusztusra próbálunk acélterméket rendelni, hogy biztosítva legyen az ellátás, ki tudjuk szolgálni a vevőinket” – mondta portálunknak Jáger István. Az alapanyaghiányról elmondta, hogy Kína „elszívta” azt, nem maradt elég vashulladék, amelynek az ára így megnőtt. „Hiába nincsenek extra piaci igények, azt a normál piaci igényt se tudják jól kiszolgálni a gyárak, amelyek pedig exportálnak Magyarországra is, azok is inkább első körben a helyi piacukon értékesítik a termékeik nagy részét” – tette hozzá az ügyvezető.

Arra, hogy ilyen rövid idő alatt, ilyen mértékben emelkedjenek az árak, még soha nem volt példa a rendszerváltás óta

– hangsúlyozta Jáger István, aki szerint ez a későbbiekben nagyon nagy problémát okozhat az építőiparban. Ugyanis akik tavaly szerződtek különböző projektekre a tavalyi anyagárakon, azok így hatalmas veszteségeket könyvelhetnek majd el. Hozzátette ugyanakkor, hogy egyelőre nem látszik, hogy megállnának projektek, vagy hogy nem indulna annyi új – egyelőre elfogadja a piac az árak megugrását.

Előzmény: bando53 (2762)
bando53 Creative Commons License 2022.09.01 -2 0 2762

Janó! Te csak ennyire vagy képes sajnállak!:-(((

Előzmény: bosijani (2756)
oi0 Creative Commons License 2022.09.01 0 0 2761

p

python 357 Creative Commons License 2022.09.01 -27 0 2760
python 357 Creative Commons License 2022.09.01 -27 0 2759

https://fb.watch/fgB71OVAf5/

🤣🤣🤣🤣.......

ZoliD65 Creative Commons License 2022.09.01 0 1 2758

"Az a kormány, ami válság idején tud telekommunikációs céget venni, meg tudná menteni azokat is, akik nem tudják majd kifizetni a százezres gázszámlákat.

Ha akarná "

ezzel nem lehet vitázni , nem gyuri linkjével.... 

Előzmény: -remény- (2757)
-remény- Creative Commons License 2022.09.01 0 0 2757
bosijani Creative Commons License 2022.09.01 0 0 2756

Szedd be a nyugtatókat...neked minden liberális? Akkor orsósod is az, az áremelések miatt! És ne fogd külföldre a 12 év alatt elqrt gazdaság miatt.

Előzmény: bando53 (2750)
-remény- Creative Commons License 2022.09.01 0 1 2755

Jujujj Hutabrácsi!  Ne légy illenkis galád!Ollanokat rámolsz ide föl,hogy ha azokat,(vagy csak töredéküket) véletlenül mekklátják "embertársaid" hatalmas trauma éri őket!!Ne tedd ezt velük!Még utóbb netán valamellik(tisztán tévedésből) bele is olvas!! Lehet túl sem érné a sokkot! ;-DDD

Előzmény: huta50 (2752)
ZoliD65 Creative Commons License 2022.09.01 0 1 2754

ezek összessége kispálya ahhoz képest amit tehetett volna korrekt eu pénz felhasználással , csok stb  az az új deviza hitel válság lesz  1 különbség van csak a nevük .

arról is beszélj Hány pénznyelőt nevelt ki a semmiből ....
Hogy vettel ez az emberek megtakarításait egy tollvonással ? 
 Undsoweiter ....
szóval nem nálam van fekete lyuk, az Nálad van A köd takarásában .

Előzmény: python 357 (2703)
ZoliD65 Creative Commons License 2022.09.01 0 0 2753

Öreg huszár , ennyire ne gondolj hülyének. 
Vitya Lop, annyit hogy azt te is még csak elképzelni se tudod mennyit .... 

Előzmény: python 357 (2705)
huta50 Creative Commons License 2022.09.01 0 1 2752
Előzmény: picurgyu (2742)
exhighand Creative Commons License 2022.09.01 0 1 2751

Gyula bátyám, ha te úgy emlékszel, hogy nem jelent meg a magyar sajtóban az "1/5-d ár", akkor én most elengedem ezt a témát. Múltkor megígértem neked, hogy veled nem vitázom, mert nem akarsz olyan világban létezni, ahol ilyenek megtörténnek.

De azt meg nem tehetem, hogy rád való tekintettel visszatartok mindent, ami az én valóságomban megtörtént tény.

Itt nincsen más kompromisszumos megoldás, mint az, hogy te ki-x-elsz engem.

bando53 Creative Commons License 2022.09.01 -2 0 2750

Janika, nem kell a süket mellédumád!

!

Akkor mégegyszer! Képtelen vagy indulat nélkül végig elolvasni és értelmezni az én hozzászólásomat, akkor ismételj, nem szégyen!

"Janika! Ne kajlizz, mert nem  a babaváró + csok miatt mentek el az árak ! Minden  kintről behozott építő anyagot már a exportőr emelte meg a kinti liberális gáz és üzemanyagárak miatt! A külföldi szállító partnereim euróban adják meg az árlistáikat, amelyek szinte hetente mennek felfelé!"

Pont engemet akarsz meghazudtolni, aki évemte több száz millió forintért vásárol építőanyagot csak külföldi gyártótól. Nem sértésnek szánom,te csak egy beosztott melós vagy, ha  éppen van munkád valahol, szellentésed sincs amiről írtam! Nem a melóst nézem le benned, mert a bármit dolgozó embert tisztelem, ha rászolgál! Ha valamire nincs rálátásod, akkor abba kár beleszólnod!

Sajnos a kavicsbányák és a cementgyárak ( amiket  nem biztos, hogy ez a kormány adott el) szintén csak külföldi tulajdonban vannak és az áraikat ők szabják meg, nem a magyar állam!

Akkor mégegyszer! Nem liberális emberről - emberekről  írtam, hanem az EU-ban liberálisan kezelt gáz és üzemanyag árakról!

Előzmény: bosijani (2723)
huta50 Creative Commons License 2022.09.01 0 1 2749

Az irónia eszközével arra próbáltam rámutatni, hogy a szövegből, szerintem hiányzik egy vessző. :-)

Lehet, hogy a libsiktől nem lehet látni. :-)

Azt, hogy én nem tudok helyesen írni, elnézhető egy volt bányásznak, de egy ilyen világrengető propaganda szöveg, legyen már helyesen leírva.

A 30 éves szerződésedre meg itt van egy hír, csak azt nem tudom, hogy a Portfólió libsi-e vagy nem?

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210927/szijjarto-peter-alairtuk-az-uj-15-eves-gazszerzodest-a-gazprommal-502466

Előzmény: picurgyu (2745)
picurgyu Creative Commons License 2022.09.01 -2 0 2748

Janika te vagy eltévedve mert te a kissé szürke gazdaságban dolgozol .

Előzmény: bosijani (2746)
picurgyu Creative Commons License 2022.09.01 -1 1 2747

Az Európát sújtó infláció akkor lesz megállítva amikor lapátra teszik végre Ursulát , Junckerst , Timmermanst meg a kusza fogú csákót és bandáját akik amcsi bankárok által le vannak fizetve . Ennek a szőke macának nem lehet megmondani , hogy elbaxta az oroszok elleni bevezetett szankciókat mert visszájára sült el és kérjen elnézést mert hülyeség volt . Ezt a k...vát nem érdekli ez ! Kitart a faxsága mellett mert azért kapja a pénzt !

Előzmény: huta50 (2743)
bosijani Creative Commons License 2022.09.01 0 1 2746

Nagyon el vagy tévedve...

Előzmény: picurgyu (2733)
picurgyu Creative Commons License 2022.09.01 -1 1 2745

Nem kell keresztezni semmit Pistim ! A Déli Áramlat vezeték kikerüli a gáz lopós Ukrajnát és a Fekete tenger alatt jön Bulgáriába onnan Szerbiába és onnan Magyarországon keresztül Szlovákiába . stb. Itt van tőlem nem messze az egyik kompresszor állomása Szada  Veresegyház mellett a mezőn . Itt jön a gáz ha tetszik a libsiknek ha nem ! Mikor még jártam melózni akkor rakták le itt a nagy méter átmérőjű csöveket a határban . Van egy leágazása Szlovéniába és Olaszország felé a szerbeknél .

Előzmény: huta50 (2743)
picurgyu Creative Commons License 2022.09.01 0 0 2744

168 óra .

huta50 Creative Commons License 2022.09.01 0 1 2743

Kérdem én Gyuri :

A déli szállítási útvonalat hol keresztezi gázvezeték, amin naponta 5,8 millió köbméter plusz gáz jön majd. ? :-D

Az infláció is úgy lesz megállítva, mint Brüsszel ?

Előzmény: python 357 (2738)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!