Ez a topik kiemelt figyelmet kap a moderatúra részéről.
Az alapelvek egyszerűek:
- Érvelj, vitatkozz, beszélgess. Ne személyeskedj és ne dehumanizálj.
- A politikus is ember. Az olvtársad is. És te is az vagy.
- Ne írj le olyat, amit visítva jelentenél, ha az ellenoldal írná. Negatív véleményt is meg lehet fogalmazni mocskolódás és személyeskedés nélkül.
- Ha csak balhézni, provokálni vagy gyűlölködni tudsz, mehetsz más fórumra.
- Amíg ki vagy tiltva, ne gyere vissza folytatni másik nicken sem. Nem éri meg.
- Olvass törlési értesítőket, és szívleld meg az ott leírtakat.
- A törlést fogadd el, ne jogászkodj és ne próbálgasd a határokat.
Én is 125-s Danúviával kezdtem, azokban a kopott diagonál gumikban az olajfa meg a száraz akác tüske úgy ment bele, mint kés a vajba.
Első nagy maflást kölök koromban édesapámtól kaptam, mert elkapott egy Nagant revolverrel, amikor éppen a dobot újra töltöttem. A többi maflás már adok -kapok alapon indult srác koromban és főleg amikor még pólóztam!
a szándékot értettem az adományozóktól nyugi, csak itt jött gyula a leszerepléssel, túl magas labda volt hogy ne csapjam le , Bátorkodtam kiragadni a leszereplés emlegetését, a bányász sztoriból , hogy próbáljak(lehetetlen- inkább csak a vaugumit dörgölöm az orruk alá) fényt gyújtani az imádottai mikkel szerepelnek le nyitottabb szemű emberek előtt- nem, nem a belenyúgvó -megalkuvókról beszélek, Hanem azokról akiknek tele a ...... ezzel a komplett okádékkal, de azért a komplett okádékot egyesek itt úgy adják elő mintha sztracsatella lenne , holott csak kakszi és teavaj (pfujj ) van összekeverve az orrunk előtt mixerrel .
Útálom a saller szót, mert mindig a motorozás mumusa volt a defekt és csak a saller volt a leggyorsabb gumijavítás eszköze.
Én egy vicces kifejezésnek tartom, mert az igazi saller az amit leírtam, de zsargonban egy piszkos nagy pofont is jelent. Mielőtt feltettem a főcímet, előtte végigolvastam a cikket és jót derültem a firkász kifejezésén, ezért viccesnek hsz.-nak szántam! Ennyi!
Bandi azért ismerd el, hogy nem azért tetted fel a cikket, hogy nem sokat zavar az erőviszonyokon, ha egy képviselővel több van a jobb oldalon, hanem azért mert azt írta, hogy ez mekkora saller a baloldalnak. :-)
Szinte minden főcím manipuláció! Úgy teszel, mint aki nem akarja megérteni. Saller helyett akár maszturbáló hölgyet is írhatott volna, de akkor is a részletek a tények, mert nem tudod az ellenkezőjét állítani!
Nem a cikket kell olvasni, hanem a tényeket! 16 ellenzéki képviselő, vs. 1 független, és 7 kormánypárti. Mit nem lehet ezen megérteni? Hol a saller? :-DDD
Lemondás miatt időközi helyi önkormányzati választást tartottak Budapest III. kerületében szeptember 4-én, vasárnap, egészen pontosan a 2. EVK-ban választottak egyéni választókerületi képviselőt.
A szavazáson a Fidesz-KDNP jelöltje, Csikósné Mányi Júlia győzött.
A győztes Facebookon köszönte meg a szavazók támogatását.
Lemondás miatt időközi helyi önkormányzati választást tartottak Budapest III. kerületében szeptember 4-én, vasárnap, egészen pontosan a 2. EVK-ban választottak egyéni választókerületi képviselőt.
A szavazáson a Fidesz-KDNP jelöltje, Csikósné Mányi Júlia győzött.
A győztes Facebookon köszönte meg a szavazók támogatását.
Először is én nem bugrisoztalak le. Nem gondolom, hogy az lennél, csak figyelmetlen! Sokszor írtak már szakemberek azoknak, akik gondolkodás nélkül osztanak meg híreket, mert a saját "szájaízűnek" érzik, és nem gondolják át, hogy ezzel mekkora kárt okoznak. De, ha már indulatról beszélünk. Inkább arra gondolok, hogy Te osztasz meg indulatból, vagy más okból ilyen provokatív, és hazug cikkeket....
És ez így igaz is!De!Mifaxnak kellett eltűntetni azt az ominózus képet?Mifaxnak köllött mindenféle fotóshoppozni,meg gyurcsányozni?Vigyorogni kellett volna egyet hülyén és elmondani:Elqrtuk! Ennyi.De nem!Nyalunk piszokul,mert mi magyar sajtóisták vagyunk! De még mindíg nincs vége!
Itten vagyun ám mink is lékkpuskás fronton!Tessék máá idefideszni!!!! Mijis bírunk ám nyalni,mint a ..........
Most megnéztem a III. kerület képviselői összetételt. 16 ellenzéki képviselő, 1 független, és 7 kormánypárti, ha ezt a csajt is a listára veszik. Hát ez tényleg kurva nagy maflás az Óbudaiaknak. Ezzel a hírrel csak az a baj, hogy nem igaz, de minden vidéki, meg külhoni megkajálja! Mert egyik sem néz utána, hogy merre hány méter. És mindenki megsértődik, ha "lebugrisozzák" emiatt! Én szégyellem magam miattatok! :-(