Helloka! Vezérmüszijcsere és vizpumpa csere elött állok.Mire számitsak kb hozzávetölegesen az árakat tekintve?Illetve hol érdemes keresgélnem?Internetröl veszélyes ilyesmit rendelni?
Gyors segítség kellene! Pénteken indulok 2 hétre nyaralni, és nem jó a klíma nyomásérzékelő kapcsolóm. Lenne (8.700.-) de csak egy hét alatt amerikából. Ha valaki tudna segíteni , nagyon megköszönném!!!!!
A szállást ide tervezzük. A szobákat olcsóbban (a kétágyas kb. 6eFt) megkapjuk mint ami a honlapon szerepel. A kertben lehet sütögetni és heverészni, és a strand sincs messze. Túránál én maximum két órás programra gondoltam, mivel vinni akarom az egész családot, így a kisgyerekek miatt hosszab túrára nem tudok vállalkozni. De ettől még lehet hosszabbat is tartani, legfeljebb én addig vigyázok a szállodára. :)
Oké mi megyünk az tuti Csopakra, itt fehváron van pár Pt, megpróbálom elkapni őket is! Már ezret mentünk a pt-vel az én tempómban (lájt...) 8-8.5-öt nyelt be meglepetésemre, frankó!! Még beledobom a gázt ősszel ha sikerül azt égész jó kis mindennapi kocsi lesz. Megvettem a vezérműszíj cseréhez a cuccokat, teljesen elfogadható áron. Kíváncsi leszek mennyiért szórják bele, mert jól el van dugva az tuti.
Szeretném megkérdezni-Csopakon hol és milyen formában gondolod??Talán már volt ott összeröffenés??-Tudod Déli parti vagyok és Balatonlelle sem lenne rossz,Talán még a Rieder-Beach is nyitva lesz.Kis-Balaton megtekintése,Balatonszentgyörgyi-csillagvár,Somogyvámosi-krisnások és egyéb célpontokra gondoltam.Ezek kb annyi időt vennének igénybe,mint írtad.Amennyiben elegen jönnénk össze-lehetne egy rövidebb felvonulást is összehozni,esetleg összekötni valamelyik település rendezvényével.Ötlet még lenne,de várom mindenki válaszát illetve ötletét!!Üdvözletem mindenkinek!
Nem vesztem el csak elkobozták az autóm (ex-főnök) de visszaszereztem határozatlan időre..Most munkát keresek..így a szeptemberi bulit sem tudom ígérni pedig de jó is lenne.. :-(
A Balatoni Pt Party szeptember második vagy harmadik hétvégéjén lesz Csopakon, most nyomozzuk, hogy melyiken várható jobb idő a tapasztalatok alapján. Még nincs kialakult menetrend, alapvetően egy beszélgetős, pihenős, strandolós, heverészős hétvégét gondoltunk. Én szeretnék egy pár (1-2) órás kis autós kirándulást a környéken. Szombatra még terveztünk egy bográcsozást. Lehetőleg családi programként kis és nagy gyerekekkel, unokákkal. Annyi Pt-vel amennyit csak oda tudunk csábítani, meg azokkal az egyéb amcsi vasakkal járkálókat is, akikkel az idők folyamán megismerkedtünk, sokat dumáltunk és van kedvük eljönni. Ha van ötleted, ne kímélj!
Ma délelőtt bordó Pt,-KUM rendszámmal,a fórumosok közül hasította a levegőt Bszemes felől,Blelle irányába??Motorral voltam,de automatikan lendült a kezem,amikor visszaszálltam a valóságba,hogy nem a Pt van alattam!!Mindenkinek szép napot!!