Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Pitbull-23-M rozsdamentes muzeális Alfa 13 gumi és Alfa 02 fa markolatokkal. A fa is tökéletesen illeszkedik a fő rögzítési pontokhoz, egy helyen kell egy kicsit igazitani, ami sniccerrel megoldható. A gumi tökéletesen illeszkedik.
Sajnos az év végén kiadott össze ilyen acéldobos Pitbull 12m széria ilyen ramaty lett. Októberben elhoztam kettő amit 10 db ból találtam . Az összesnek lógott a dobja , 2 volt aminek minimálisan.
De a legtöbbnél simán volt 2-3 mm es lógás is.
Egyszerűen nevetséges konkrétan nagyobb akadály képen mint anno előtte az akasztós verziói. Mert ugye ez így egy szögletes akadályt képez a gumi előtt nem pedig domborút mint a csőbenyomás.
Igaz olcsón van , meg acél dob . De ilyen formában legyártani és eladni nem tudom hogy engedhette meg ezt a művek magának . Illetve PKLV nél is a vizsgán. Biztos megkérdeztem volna hogy ezt szakmunkás 10.C tanulói gyártották le a 10. osztály fémipari alapképzés tanóráinak keretében? Bár ez még sértő rájuk nézve is mert ha szaktudásuk a középiskola második évében még nem is nagyon van. De ! A szemük biztos jó annyira, hogy nevét ne adja ehhez ha így sikerült amíg valaki ki nem javítja. Ezeknél a pitbulloknál mèg a csőbe se kell belenézni! Már oldalról nézve a fegyvert is látszik hogy lóg a dob, bukik előre.
Láttam már képeken hogy egy-két pitbullnak le szakadt a csöve, de nem csoda ha a gumigolyó beleütközik a csőfar aljába, nem azt mondom hogy pár lövéstől leszakad de azért egy idő után elfárad az anyag.. Ilyen kivitelezéssel forgalomba se kellett volna engedni
Szia! Érdekelne a link engem is. 19mm- es, és a 12 mm-es fémporos puha gumilövedék is érdekelne, de nem találtam egyiket sem a férfiak játékboltjában. Lehet, elbénáztam valamit. Megköszönném, segítséged!
Viszont puha fémporos gumi létezik. Jó linket küldtem. Ezeket a Férfiak játékboltja gyártatja egyedileg saját forgalmazásra. 19mm es méretben rendeltem tőlük a Godfatherembe amivel eszméletlen pontos a puska még 15m en is Seiler & Bellot patronnalés természetesen erős is . Utána kérdeztem rá hogy esetleg nem tervezik 12 illetve 15mm es méretben is gyártatni. Akkor írták hogy 15 mm es ben nem. Viszont a 12mm es fémporosuk ugyan ilyen , de ott nem szerepel a leírásban hogy az is puha. Utána vásároltam abból is és valóban puha . A csatolt képeken is ezt használtam.
- Ilyen, hogy puha fémporos gumi, nem létezik. Ez a lengyel gyártmányú fémporos gumi, betonkemény. A férfiak játékboltja link alatt, amit küldtél, ez olvasható a leírásban: "A gyártás során a gumiba fémport kevernek, ezáltal a lövedék keménységét és tömegét is jelentősen megnövelik. Előnyei a hagyományos gumilövedékhez képest: - nagyobb keménység".
- A 0.5 collos, 12.7 mm-es NEM fémporos tudja ugyanezt a pontosságot, én csak sima Ruag Geco patronnal és Sellier&Bellot-val lőttem, szimpla és duplabullból is. Nem kell erős töltény a pontossághoz, elég a 12.7 mm-es NEM fémporos gumi.
- Én itt vettem, a rendes, kék fórumon, fórumtársakkal szétdobva a postaköltséget, kisebb kiszerelésben is lehet venni:
Normál patronnal is bőven meg lesz testközépre célozva.
Erősebb patronnal sokat javult. Viszont erősebb patronnal én fémporost nem ajánlom senkinek emberre. Viszont megnézném ezt az erősebb patront a puha 14mm es fehér gumival..
és elég jó szórásképet is produkál vele a a duplabull 4-5 m en.
Nekem olyan kérdésem lenne hol tudok beszerezni olyan töltőt , illetve itt van esetleg köztünk a csoportba aki készít? Amit a keserű egy időben adott a dupla bullokhoz illetve azt hiszem most a 23m hez is azt vagy hasonlót ad. Amivel belehet tölteni 14mm es puha gumit a duplabullba illetve 12,7 es keményebb fémporost is. Mert a normal 10-12mm es töltővel egyiket sem lehet.
Pitbull 19-M-re, 23-M-re és Revenge 21-M-re azok az Alfa markolatok jók, amelyek hátulról zártak. A 7-es nem ilyen, a 4-es és a 13-as igen, plusz még néhány típus.
Pitbull-23-M-hez Alfa markolatból a 13-as jó. Az Alfa 07-es, vagy 04-es is jó lehet? Próbálta valaki? Esetleg az Alfa-n kívül lehet-e találni megfelelő markolatot a Pitbullra? A gyári nekem túl vékony. Az Alfa 13-ast próbáltam korábban Revenge-21-M-re, nagyon jó fogása volt, nekem.