Részletes keresés
Akkor majd veszek egy szivargyújtós fújót, pont tegnap láttam az OBI-ba virág mustra közben...
Szigorúan a belváros az V. Kerület
Mindenki a sajátjáról :)
Azt se tudjátok, hogy milyen autóról/méretről beszélgettek.
Miért ne? P
Ebből indultunk ki :)
Gondolom, nem hotelben lakik
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=167649028&t=9014506
Még.mindig.én kérdésére volt a válasz
Aha
A kérdés konkrétan és szó szerint ez volt: "Nem akarok kötözködni, de hol van Budapest belvárosában 8. emelet? :))"
Ez egy hotel
Inkább gyári újat 50-ért mint egy használtat 40-ért...
Eléggé, de ezek hotelek vagy lakóházak?
Az szerintem nem drága, igaz én gyári újat rendeltem 50 ropiért.
Ez eléggé belváros? :P
Az nem olyan vészes ár
Akartam!
40.000 Ft-ot kértek egy használt mankókerékért :))
Mankókereket használtan is lehet venni. Én is így tettem. Általában az autót eladják, a mankókereket meg kiveszik, és olcsóbban eladják.
Vettem így kereskedésben, meg magánszemélytől is.
Én is kerestem mankókereket és olyan, de olyan nevetégesen drága összeget kértek érte, hogy inkább vettem 4 felnit téligumival és az egyik be van rakva a csomagtartóba pótkeréknek
Jó, de az NEM belváros, a hölgy pedig azt írta, hogy a belvárosban lakik a 8. emeleten :)
Mikor képes sok sok pénzt kiadni különböző extrákra a vásárló ( mert kiad), és ha történetesen szüksége van pótkerékre is akkor azt is beikszeli.:)
"Régen minden jobb volt"?
Hát ja, volt pótkerék, és főleg kevés fölösleges extra, most meg minden sípol, püttyög, bimmbammol...., és van defektjavító készlet.
Hat azert aljas dolog 6 szamjegyu osszeget kerni erte, regen alap volt es az auto is olcsobb volt
15
Mivel nem az én sztorim, ezért kizárt dolog, mert nem tudom.
Akkor elég gyorsan lerázták...és hagyta magát
Millió kamera van egy kúton, kizárt dolog, hogy mindegyik egyszerre elromlott
Akkor rendőrt kell hívni! Nem 2 kifli áráról van szó egy félretankolásnál...
Érdemes visszaolvasni, mert akkor tudjuk, hogy miről beszélünk.
Azt írta az eredeti hozzászóló, hogy a kúton azt mondták, hogy nem volt bekapcsolva a kamera.
Kamera van minden kútnál, tagadhatja.
Namégegyszer.
A kutas letagadja hogy ő tankolt félre. Mi a faszt csinálsz a kezedben a blokkal? Lengeted?
Köszi, közben eszembe jutott, hogy az egyik haverom a Szigony utcában lakik, ahol 10 emeletes panelek vannak :))
És?
A kutas tankolt félre, az autós kezében ott a blokk, hogy rossz üzemanyagot tankolt bele
Külföldön amúgy én bérelem az autót, szóval annyira nem érdekel, hogy mennyi a guminyomás, ha lehet vele menni...
Index Fórumok
Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!