Keresés

Részletes keresés

picurgyu Creative Commons License 2022.08.03 0 1 1321

Nos akkor látom  kezdünk egyformán beszélni . Ha ez így megy továbbra is akkor nincs harag !

Előzmény: exhighand (1318)
exhighand Creative Commons License 2022.08.03 -1 0 1320

Kösz Zoli. A feltétel benne maradt a közlésben, mert az "ebben" kifejezés az előző mondat egészére vonatkozik.

De legalább értem a sértődést. Ez az értelmezés nekem nem jutott volna eszembe, ezért köszönöm a segítséget.

Előzmény: ZoliD65 (1316)
picurgyu Creative Commons License 2022.08.03 0 0 1319

Ez úgy működik Zoli , hogy van az egyesületnek hatvan légfegyvere húsz éles marok lőfegyvere meg kb. húsz hosszú éles fegyvere és azért kellett nekem azoknak a tartására tárolására és a kiadására az engedélyem amit két évente meg kellett újítani pszihológiai meg egészségügyi faxon vizsgával .

Előzmény: ZoliD65 (1316)
exhighand Creative Commons License 2022.08.03 -1 1 1318

Gyula bátyám. Ha a 1271-es postban te azt a mondatod látod, amiben én téged megvádollak illegális fegyver kiadással    ---  hát akkor én azt visszavonom, - itt ünnepélyesen.

Egyebekben pedig azt látom, hogy

- te nem akarsz olyan világban élni, ahol az a törvény, hogy nem nemre és korra tekintet nélkül mindenkinek kötelessége a haza védelme.
- te nem akarsz olyan világban élni, ahol egy 12 évet betöltött gyerekkel változatos nemi életet lehet élni következmények nélkül

- és főleg nem akarsz olyan világban élni, ahol ilyen kirívó disznóságokat egyetlen újság sem ír meg, holott ez is alapvető kötelességük lenne.

mert megértem, hogy nekem nem hiszed el, hogy ez a valóság.

Mivel úgy érzem gyötörlek a valósággal, ezért be is fejeztem. Jó egészséget kívánok neked és hosszú életet.

Előzmény: picurgyu (1312)
picurgyu Creative Commons License 2022.08.03 0 0 1317

Az egy dolog de senki nem állt fel , hogy megvédje a kalauzt és ráadásul ez miatt álltunk Fóton és nem mentünk tovább . Ha nem baxom le a nyikhajt lehet még most is állunk ott .

Előzmény: szimizso1 (1314)
ZoliD65 Creative Commons License 2022.08.03 0 0 1316

Ha te adod ki a lőfegyvereket az egyesületnél, akkor kell lennie engedélyednek. De úgy látom ebben  nagy veszély rejlik. 

Előzmény: exhighand (1308)
picurgyu Creative Commons License 2022.08.03 0 0 1315

Nekem ez kúva szarul esett mert amikor nektek rendeztem egy téli versenyt a gödörbe akkor ezt kaptam viszonzásként !

Előzmény: picurgyu (1313)
szimizso1 Creative Commons License 2022.08.03 0 0 1314

Azért simán megkaphattad volna a magadét! Szerencséd volt, hogy nem jelentett fel senki.....

Előzmény: picurgyu (1309)
picurgyu Creative Commons License 2022.08.03 0 0 1313

Baxki ! Az akárhány éve volt és azt írtad fel akkor , hogy bárki nevezett majd te kiszűröd ki mehet a versenyedre !

Előzmény: exhighand (1311)
picurgyu Creative Commons License 2022.08.03 0 0 1312

Olvasd ela 1271-es kommentedet . Ott van a megvádolásom , hogy én illegálisan adok ki lövészetre fegyvereket . Gondolom látod te írtad !

Előzmény: exhighand (1308)
exhighand Creative Commons License 2022.08.03 0 0 1311

Azt értem, hogy te nem levelet írtál, hanem nevezést küldtél, vagy töltöttél ki. De hogyan válaszoltam neked, ha nem levélben?

Előzmény: picurgyu (1310)
picurgyu Creative Commons License 2022.08.03 -1 0 1310

Nem levélben volt hanem nevezésben és nem értettem . Azt hittem lemegyek 300 kilométert és egy jó versenyen részt vehetek de te elvetted a kedvemet .

Előzmény: exhighand (1307)
picurgyu Creative Commons License 2022.08.03 0 0 1309

Nos akkor remélem olvastad amikor lebaxtam a kalauzt megtámadó nyikhajt kétszer a vonatról . Szerencsére nem halt meg .

Előzmény: szimizso1 (1305)
exhighand Creative Commons License 2022.08.03 0 0 1308

"Én éppen rád vagyok mérges mert megvádoltál illegális éles lőfegyver kiadással ! Ez már büntejogi vád ami nem kevés börtön büntetéssel jár"

Gyula bátyám, ha megmutatod, hol írtam ezt rólad - visszavonom bízistenuccse.

Előzmény: picurgyu (1306)
exhighand Creative Commons License 2022.08.03 -1 0 1307

Nem emlékszem pontosan, de abban biztos vagyok, hogy nem írtam olyat, hogy nem jöhetsz le Fonyódra. Azt, hogy ki lőhet és ki nem, azt a mindenkori lövészet vezető dönti el az összes lőtéren - törvény alapján - de nagy marha voltam, ha azt írtam, hogy le sem utazhatsz.

Megvan még az a levél?

Előzmény: picurgyu (1303)
picurgyu Creative Commons License 2022.08.03 -1 1 1306

Én éppen rád vagyok mérges mert megvádoltál illegális éles lőfegyver kiadással ! Ez már büntejogi vád ami nem kevés börtön büntetéssel jár . Az ilyen vád az már nem kispiskóta ezzel nem viccelünk ezt bizonyítani kellene amit nem tudsz . Nos egy lehetőséged van ! Vagy bizonyítod vagy itt azt mondod tévedtél !

Előzmény: exhighand (1300)
szimizso1 Creative Commons License 2022.08.03 -2 0 1305

Hát képzeld, édesanyám temetése előtt nem ez volt a legnagyobb gondom! :-(

De mert olyan nagy penge vagy, most leírom neked, hogy járt a szomszédom. (harcművész) Az A6-os Audijában néma riasztó volt. Éjjel ébresztette a riasztó, majd lement a kocsijához. A figyelő srácot egy halánték ütéssel leütötte a kocsiban, majd a kocsijában ténykedő gyerekre rárúgta az ajtót, és ettől eltört mindkét alsó lábszárcsontja. Majd ezek után kitépte a kocsiból, és még rávert egy párat a fejére a szarházinak. Másfél évet kapott felfüggesztve bántalmazásért, pedig a rendőr is tudta, hogy a gyerek autó tolvaj. Egyébként dicséretes lenne, ha nemcsak szövegelnél a "mi lenne, ha ott vagyok!" hanem kihasználnád a nyugdíjas igazolványod adta lehetőséget az ilyen portyázásokra ;-)

Előzmény: picurgyu (1297)
exhighand Creative Commons License 2022.08.03 0 0 1304

Gyula bátyám. Egy Hősnek tartalak és valószínűleg mindenki más is, legalábbis remélem.

A rendőrségről és a bíróságokról valószínűleg eltér a véleményünk. Én több mint 1600 perben vettem részt és ebből csak kb. 400 volt büntető ügy.

Biztos vagyok benne, hogy te jobban tudod mi várható egy ügyben.

Előzmény: picurgyu (1301)
picurgyu Creative Commons License 2022.08.03 0 0 1303

Nem utaztam le Fonyódra csak elő neveztem és te írtad majd az jöhet akit te elfogadsz ! Ezt ne mond nem úgy volt . Én szívesen mentem volna de ezután nem mentem !

Előzmény: exhighand (1298)
ZoliD65 Creative Commons License 2022.08.03 0 0 1302

Sajátossága :D

picurgyu Creative Commons License 2022.08.03 0 0 1301

Szerintem egy normális rendőrség elnézné ! Te mit csináltál volna ha a feleségedet verik fejbe az orkok ? Pár éve még dolgoztam jöttem haza a Vác-Veresegyház vonaton . Egy magyar kiscsákónak nem volt jegye és a kalauz le akarta szállítani Fóton . Azért nem tudtunk elindulni mert a kisember nem akart leszállni és neki ment a kalauznak . Egy darabig bírtam és utána szóltam a kisembernek szálljon le mert én haza szeretnék jutni . Nem értette meg . Na akkor lebaxtam a vonatról a peronra de hál Istennek nem lett baja az aszfalton és vissza mászott támadólag na akkor baxtam le másodszor . Utána megértette a dolgot és el tudtunk indulni haza !

exhighand Creative Commons License 2022.08.03 -2 1 1300

"Te megvádoltál valamivel ami nem igaz . Illegális fegyver tartással tárolással kiadással az egyesületi fegyverekkel kapcsolatban ."

Én ilyet nem írtam Gyula bácsi. Ne mérgelődj, hiszen nem is rám vagy mérges.

exhighand Creative Commons License 2022.08.03 -1 0 1299

Drága Gyula bátyám. Egyszer ha időd engedi, olvasd már a törvényeket, amiket az utóbbi 12 évben hozott a Parlament. Ha meg nem olvastad őket, akkor miért állítasz olyasmit, amiről nem is tudhatod, hogy úgy van-e?

Előzmény: picurgyu (1296)
exhighand Creative Commons License 2022.08.03 -1 0 1298

na várjunk csak. lehet félreértem, ezért tisztázzuk:

- te most azt állítod, hogy leutaztál Fonyódra, neveztél és én nem engedtelek lőni?

- vagy azt, hogy le szerettél volna utazni, hogy lőjél egy sima fonyódi hétvégi versenyen és én nem fogadtam a nevezésedet, ezért le sem utaztál, 

- vagy azt, hogy egy országos bajnokságon akartál lőni, aminek a feltételeit sem te, sem az egyesületed nem teljesítette és ezért nem fogadtam mint Szövetség a nevezésedet és le sem utaztál emiatt?

melyik a háromból, vagy egy negyediket állítasz? - mert amit eddig írtál, abból nem derül ki.

Előzmény: picurgyu (1289)
picurgyu Creative Commons License 2022.08.03 0 0 1297

Most hülyeséget beszélsz ? Megjelensz sok hét után és beszélsz faxságot ? 

Előzmény: szimizso1 (1295)
picurgyu Creative Commons License 2022.08.03 0 0 1296

Ne röhögtess melyik országról beszélsz ahol nemre és korra bárki besorozható . Egyet tudok Izrael .

Előzmény: exhighand (1293)
szimizso1 Creative Commons License 2022.08.03 0 0 1295

Te pedig előzetesben! ;-)

Előzmény: picurgyu (1251)
picurgyu Creative Commons License 2022.08.03 0 1 1294

Bammeg nem vagyok Gyuri hanem Gyula ! Az meg , hogy az Index nem engedélyezi a perrel való fenyegetést lexarom . Te megvádoltál valamivel ami nem igaz . Illegális fegyver tartással tárolással kiadással az egyesületi fegyverekkel kapcsolatban . Nos ezt bizonyítsd be mert xarba leszel ! A Teve utcai rendőrségen papír van róla nekem meddig volt erre engedélyem és meddig voltak engedélyezett fegyvereim a Gödöllői Rendőrségen bejegyezve . Nagyon vigyázz magadra mert ha sokat süketelsz ezzel kapcsolatban nagy bajban leszel ! Ne igyál mert ez nem tesz jót neked ! 

Előzmény: exhighand (1287)
exhighand Creative Commons License 2022.08.03 -1 0 1293

Az neked nem érv, hogy nemre és korra tekintet nélkül mindenki hadra fogható?

Az neked nem érv, hogy egy 12 évet egy napja betöltött gyerekkel a legvadabb parázna szex is következmények nélkül maradhat?

Hát mi lenne neked érv?

Előzmény: picurgyu (1290)
exhighand Creative Commons License 2022.08.03 -3 0 1292

Nem tudom,hogy ki miért járt, vagy nem járt a lőtérre. Azokat a sérelmeket tudtam volna orvosolni, amit közöltek velem. 

Nekem az a gyanúm, hogy a verseny közbeni, rajtaütés szerű sebesség mérések nagy szerepet játszottak.

De az is lehet, hogy az az oka, hogy Ákos megsértődött egy titkos okból. valami level rémlik, de már nem emlékszem ki írta, mert a levélben nem volt megtalálható konkrét ok, amit orvosolni lehetett volna.

Most mindenesetre mindenki boldogabb, mert a szabályrendszer lényege megmaradt, a sportág fennmaradt és nem kell engem elviselni. Én meg főleg boldogabb vagyok, mert nem kötelességem már  udvariasan válaszolni neveletlen embereknek.

Előzmény: picurgyu (1289)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!