Keresés

Részletes keresés

-remény- Creative Commons License 2022.09.14 0 0 3306

Miki!Az "áthallásokról" nem tettem említést,csak a konkrét történelmi hibákról.(tévedésekről?direkt csúsztatásokról?itélje meg ki-ki intelligenciája,"világíézete",esetleg érdekei szerint!

Előzmény: szimizso1 (3299)
szimizso1 Creative Commons License 2022.09.14 0 0 3305

Azt hiszem,ennek a családnak sem tudnak már újat mutatni.

Dehogynem! A két középsőt! ;-D

Előzmény: -remény- (3303)
picurgyu Creative Commons License 2022.09.14 -1 0 3304

Beírt a Facéra egy régi öttusázó és lövész haver , hogy az utóbbi esőzések miatt végre emelkedni fog a Tisza vízszintje . Na rögtön az egyik balos fakanálforgató asszonka reagált : " Remélem a Vízügyesek meg tudják oldani ezt a problémát , mert a kormány sík hülye hozzá ! " Szegény asszonynál van nem kis gond nyaktól felfele nagyon megviselhette a Márciusi választási fiaskó ! Szegény szerencsétlen már harmadfokú árvízvédelmi készültséget szeretne mikor a Tisza-tó még térdig ér a Duna alsó szakaszán sincs víz .Van ezeknél baj nem kevés az agyuk helyén mert ott víz túltengés van .

-remény- Creative Commons License 2022.09.14 0 0 3303

Bandó! elmesélek egy Téged is érdekelhető-érinthető ;-D valamit:Két 56-os sógorom közül az egyik át tudott jutni valami kerítésen és meg sem állt "Amerikáig"(őt nem ismertem),az öccsét visszarángatták a zöld ávósok,később amnesztiával szabadult.  A kártérítési pénzéből tetőfedő ipart indított.Mondván:Oda ritkán követik a besúgók..    ;-)

Szerinted a családból ki volt az aki,haragudott a kisebbik srácra??? Az öccsük,aki katonatiszti karrierjét nem futhatta ki igazán  az 56-os testvérei okán.A húsvéti locsolkodások visszatérő sértődöttsége ez.;-)Minden évben előjön néhány őszinteségi feles után. A "vén faxok" még mindíg ezen acsarkodnak!

(a legfiatalabb öcs szedi össze mindahányat és járják körbe a lánytesókat.)Ez a fiú az,akinek a 3 trafikjából 2-t és a dohány nagykerét "beállamosították" a Nemzeti Dohánybolték!;-(  Egyet kegyesen meghagytak a nyomorék gyerekére való tekintettel! ;-(( Azt hiszem,ennek a családnak sem tudnak már újat mutatni.

Előzmény: bando53 (3295)
pityy palko Creative Commons License 2022.09.14 0 0 3302

Jajj de kis butus vagy!:-)) A választás előtt a soros és bandája szövetségben a gyurcsányista hazaárulókkal és a libernyák brüsszelitákkal, megtévesztő és lejárató kampányt folytattak, de most kibújt a szög a zsákból és böki az emberek boldogabbik felét!:-))

Mire köll még magyarázat? Mire háromig számolsz?:-))

Előzmény: szimizso1 (3300)
-remény- Creative Commons License 2022.09.14 -1 0 3301

A szokásos!Már megest valami mást idézel be és hited,hogy baromi nagy okosságod révén újabb csapást mértél a csúfságos balliberalizmusra! ;-) Kegyelem kettes!Ülj le!  De többé-kevésbé erről szól a történet.Én először egy Európatérképet leltem a témáról sok-sok kék országgal,kettő darab fehér(?) sziluettel,Mivel kishazánkat felismerem,az alsó szomszéd pedig "adja magát",így hát elkezdtem kisilabizálni,mifax is ez.Mikor már gyaníthattam,hogy mit keresek, ékes anyanyelvünkön is leltem utalásokat.(majd' Bayer zsótis stílusban.

Egyébként ennyi köztünk a látásmód béli különbség:Te ebből azt látod,hogy nem is olyan sok az a pénz,én pedig azt,hogy Európa után,az USA sem áll velünk szóba! Szégyell bennünket a világ!!!!!! Na most,ez a nézőpontbeli   különbség az ami magyarul NEM SEMMI! ;-(

Előzmény: nzsolt18 (3297)
szimizso1 Creative Commons License 2022.09.14 0 0 3300

Bandó bácsi!

Akkor mi a fenéért választották meg az eredeti bagázst? Feldobtak valamit, hogy forduljon a kocka? :-)

Előzmény: bando53 (3293)
szimizso1 Creative Commons License 2022.09.14 0 0 3299

"vádoljuk, a nyugdíjasok nevében, mert elrabolták a sok év alatt összegyűjtött nyugdíjukat, és ezzel létbizonytalanságba taszították őket"

"a parasztoktól elvették a földeket, szőlő ültetvényt"

Ez nem ismerős Laci bácsi?

Előzmény: -remény- (3292)
bosijani Creative Commons License 2022.09.14 0 0 3298

akkor mi az a királyi többesszám?

Előzmény: bando53 (3293)
nzsolt18 Creative Commons License 2022.09.14 0 0 3297

na rászántam az időt, és rákerestem mire is gondolhatott  a költő :-)))) 

https://infostart.hu/kulfold/2022/09/12/oriasi-amerikai-segitseget-kap-kelet-europa-de-magyarorszag-kimarad

szerintem meg ezért a mondatért nem tetted be ide a linket:

A juttatás teljes összegéből körülbelül 1 milliárd dollárt Ukrajnának folyósítanak, a fennmaradó részen a másik 18 ország osztozik.

A közleményben nem nevezték meg az érintett 18 országot, 

majd a cikkben ez a következő mondat:

transcontinentaltimes.com portálon ugyanakkor megjelent a felsorolás:

tehát 1 internetes portál FELTÉTELEZÉSÉT!!!!  és nem a hivatalos listát (mert az nincs is kint még)  közölted itt tényszerűen. 

ezek után tényleg van értelme bármiről is "beszélgetni" hmm?! 

ja és tousé. :-))))))))))))))))))))))))) 

Előzmény: -remény- (3281)
-remény- Creative Commons License 2022.09.14 0 0 3296

Tévedel öregsrác!Egy forradalmár volt,aki összetalálkozott unokái politikájával.Az a politika aztán rendesen ki is használta.De ez így esik mindenkivel,aki korpákok közé keveredik. A beszédben csak az zavart,hogy aki megírta neki,az "kissé"felületes volt!

Apámat sem tartottam ellenforradalmárnak,bár egy-két irományban így jellemezték.Néhány rám vonatkozóban is láttam ezt a "széljegyzetet".;-(

Előzmény: bando53 (3295)
bando53 Creative Commons License 2022.09.14 0 0 3295

Látom, hogy neked W.M. csak egy ellenforradalmár volt!:-((

Előzmény: -remény- (3294)
-remény- Creative Commons License 2022.09.14 0 0 3294

A sortüzekről beszélni a parlamentben a Duna PARTON?  Nem volt itt IS valami kis málőr?;-(

Összességében ügyes volt,A beszéd is jól hangsúlyozott. Azééé elkelt volna valaki értő is,aki átolvassa.

bando53 Creative Commons License 2022.09.14 0 0 3293

Neked miért fáj, talán haszonélvezője vagy?:-DD

Nem lakom ott és nem is vagyok a haszolvezője, amúgy meg közöd hozzá?

De van Budavárban lakó nem fideszes barátom és csak rosszat tud mondani a jelenlegi önkori tevékenységéről, élén V. Naszály viselt dolgairól. Reménykednek a mielőbbi pozitív változásban.

Előzmény: bosijani (3291)
-remény- Creative Commons License 2022.09.14 0 0 3292

"vádoljuk a munkaszolgálatosok nevében!"  Már bocs!Kit is?  Megcsúszott a lánc?

Előzmény: bando53 (3290)
bosijani Creative Commons License 2022.09.14 0 0 3291

A Budavári Önkormányzat már több sebből vérzik, amit reményeink szerint az új jobboldali képviselő segít elállítáni!

ott laksz? vagy haszonélvezője vagy? 

Előzmény: bando53 (3285)
bando53 Creative Commons License 2022.09.14 0 0 3290
pityy palko Creative Commons License 2022.09.14 0 0 3289

Ma délután lesz egy újabb menet Brüsszelben, a bux index alakulásából nem sok jóra lehet számítani!:-((

Előzmény: -remény- (3288)
-remény- Creative Commons License 2022.09.14 0 0 3288

https://www.facebook.com/dr.ujhelyi.istvan/videos/1086031322285234

"Vele" kéne egyet vitázni,de nem a "hülye,hazaáruló,meg libsi.....stílusban!   27ből 26-an másképpen látják és mást akarnak,mint mi.;-(   Biztosan mi vagyunk a vízibusz?

szimizso1 Creative Commons License 2022.09.14 0 0 3287
szimizso1 Creative Commons License 2022.09.14 0 0 3286

Remélem, hogy az első kerületi polgármester, és a helyettese nem mondanak le. Így legalább tudni fogjuk, hogy milyen aljasságokat akarna elkövetni a kormánypártiak. Lásd az előző ciklusban elkövetett ingatlan mutyikat.......

Előzmény: bando53 (3285)
bando53 Creative Commons License 2022.09.14 0 0 3285

Angyalföld Önkormányzata példa értékűen működött és működik is, erről még Tarlós István is mindig elismerően nyilatkozott!

A Budavári Önkormányzat már több sebből vérzik, amit reményeink szerint az új jobboldali képviselő segít elállítáni!

Előzmény: Törölt nick (3274)
-remény- Creative Commons License 2022.09.14 0 0 3284
-remény- Creative Commons License 2022.09.14 0 0 3283

"linket,hogy legyen min vitázni" Először is:Dehogy akarok én vitázni!  Nem is olyan családból.........

Kettedszer:Azért nem ollóztam be linket,mert...(nagy levegő)mivel nem igazán vet a politikánkra jó fényt,ezért csak az a csúnya oldal említi a témát.Rájadásul némelyik már-már a prosti srácok stílusában kommentálja az "ügyet".Ergó:csak haragot vitát gerjeszthetne,márpedig,mint már írtam is:A HÖKKÖM AKAR még azusákokon isVITATKOZNI. Szerencsére a DRUSZÁD mocskos stílusát még nem sikerült alulmúlniuk,de nekem már ez IS sok.

Előzmény: nzsolt18 (3272)
huta50 Creative Commons License 2022.09.14 0 0 3282

Gyula, én a fejlődést hasonlítom össze.

Nézem az árakat, érdeklődök az emberektől a keresetek után, megnézem a kis falvak házainak állapotát, és persze a mellékutakat is stb( nem a főutakét)

Mindnyájan tudjuk, hogy a "un. "keleti blokkhoz" tartoztak a Csehek is, meg mi is.

Elhiheted, hogy jobban állnak.

Azzal érvelsz, hogy valamikor a Cseh autópálya milyen volt. Csak itt szokás, hogy ami már elkészült azzal dicsekednek, hogy mellette még milyen elmaradás van az már nem publikus. Na meg  a múlttal takarózni, legfőképpen, hogy mások mit csináltak a multban.

Az említett Cseh autópálya burkolata ki van már cserélve. 

Itt is van fejlődés, de az ottani ütem nagyobbnak tűnik.:-)

A Német, Osztrák részt látom, tapasztalom évente többször is, csökkent a fejlődés üteme, de így is jóval nagyobb, mint MO-é.

Ez a saját tapasztalásom, nem pedig a "Pestifiúk", meg a "Néphangja" stb.  média -és még sorolhatnám-, hangzatos véleményei, amik az igazságok elkendőzésével csak a másik fél lejáratására irányulnak, és ide tartoznak a közvélemény kutatók is.

https://www.facebook.com/100002076165691/videos/714158639678572

Előzmény: picurgyu (3277)
-remény- Creative Commons License 2022.09.14 0 0 3281

A végére:Én már nem sokat várok.De reménykedtem,hogy Európa részének tekintenek legalább a kívülről ide pillantók!De nem,Felületes ,slendrián ,hányaveti pillantással(mert ugye azt látjuk,hogy amerókák lexarják Európát)is azonnal kitűnik,hogy mi mások vagyunk!Nem Európa részei!!Lehet,hogy valamiféle skarlátbetű világlik rajtunk?Vagy a térképükre ráxart egy légy és ettől nem vesznek észre,mikor kifizetési listát állítanak össze? Értem ám én azt is,hogy a géniusz csak előre tekint.Majd a választások utáni Tramplira,meg a háború(bocs különleges hadművelet)utáni rossziára,meg.... Csak egy kérdés:2év múlva Tampli meg a cár összeborulva ölelnek minket(és csak minket)keblükre?Én megvallom,félnék egy olyan öleléstől!  A két idióta bőszen mutogatná,hogy hajlott koruk ellenére mekkora erőben vannak? Így belegondolva nem is félnék.RETTEGNÉK!;-D  Más:nem is más ám!jobb lenne ma egy kis túlzok ,mint mondjuk két év múlva ez a két veréb!

Előzmény: nzsolt18 (3272)
szimizso1 Creative Commons License 2022.09.14 0 0 3280

Kinek mi a nagyságrendje......

Inkább, ki mennyire olcsójános :-)

Előzmény: exhighand (3275)
-remény- Creative Commons License 2022.09.14 0 0 3279

Szerinted erre lesz reakció? ;-DDDD

Előzmény: Törölt nick (3274)
-remény- Creative Commons License 2022.09.14 0 1 3278

Könnyű nekik!Prága már a XVII.században is Európa fővárosa volt!Ők csak egyszerűen úgy maradtak.

Poénos volt sok-sok éve:Brnoba mentem motorversenyre.Osztrákoktól föl,uccu!Rátévedtem egy útra,amit simán autópályának gondoltam.Jött is az ideg:Se matricám,se jegyem....lelőnek,megnyúznak,de a minimum,hogy államilag kirabolnak. Pár nap alatt kiderült,hogy túrót.Az náluk egy autóút! 2+1 sáv irányonként,semmi szintbeli kereszteződés,se vonat,se villamos,de még egy roller sem!Itthon xarabbért fizettem tizen valahányezer büntit,mert 400méterrel túlszaladtam a kihajtón.És igazad van:Soha,de SOHA nem érjük őket utol!Ahhoz valami világrengető dolognak kéne történni!;-(

Előzmény: huta50 (3269)
picurgyu Creative Commons License 2022.09.14 -2 0 3277

Zolika marha nagyot mondtál most a szlovák és cseh utakról meg , hogy nálunk 16 év alatt javítanak meg 10 kilométernyit . Látszik , hogy képben nem vagy a dolgokról . Azok a kinti csodálatos utak pár éve ilyenek csak . Évekig jártam ki a Plzen-i Veterán Nemzetközi Bajnokságra  . A Pozsonytól Plzen felé  menő autópálya még a kamionosoknak is rémálom volt . Ugyanolyan beton táblákból épített volt mint nálunk hajdanán az M7 . Ezek a táblák elmozdultak síkban és a kamionok gumijait szétverték tele volt az út széle felrobbant gumikkal . Mentél Győrtől  Plzenig ami 493 km és a kinti oldalon végig hallgattad a dilettációs hézagokon a gumik ütemes dübörgését és vártad mikor lesz durrdefekted . Először a szlovákok kezdték javítani úgy , hogy egy vastag aszfaltot húztak rá a cseh határig . A cseheknek nem tellett erre ők lezártak szakaszokat és sziszifuszi munkával aláásással vissza billentgették a táblákat . Évekig szuttyogtak vele . Ha már Hutának céloztad az írást akkor kérdezd meg tőle , hogy mondjuk 6 éve milyen volt a 21.-es úton 2x1 sávon kátyúkban Salgótarjánból eljönni Hatvanig és milyen most 2x2 sávon  az első osztályú autóúton ?

Előzmény: ZoliD65 (3270)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!