Krampi, tegnap vettem pont Vitaflóra virágzásindító tápoldatot, légyszi írd meg, Te hogyan alkalmazod (hány alkalommal, mennyit stb)! Én is szeretném, ha kinőnének tőle a kopasz részeken a levelek! Írd le, nálad hogy volt! Köszi!!
Na most már elég legyen, mert a végén még a pálca is előkerül, és el foglak fenekelni! Nem kell megsértődni! Nincs miért! Többet erről szó se essék! Punktum!
Na, de Krampuszka! Ha mindig ilyen műsort adsz elveszem az ellenőrződ! Hát szabad így viselkedni!? Jaj, meg ne sértőggyé máááááááááááá! Mi az, hogy senki vagy?! Lehet, hogy figyelmetlenek vagyunk, vagy félreértünk valamit, de kizártnak tartom, hogy megsértenénk egymást! Az is lehet, hogy nem egyformán figyelünk egymásra, de hidd el fontosak vagyunk mindannyian! (Nehogy arra gondoljatok, hogy nélkülünk nem működne a dolog! Csak egyszerűen arra gondoltam, hogy az újaknak mindig tudunk valami hasznosat mondani.)Nekem legalábbis meggyőződésem. Bizonyára vannak olyanok, akik csak olvasnak, és éppen a Te tanácsaidat, tapasztalatodat fogják hasznosítani. Na elég legyen! Tessék mosolyogni, és nincs sértődés!
Ha itt mindenki mindent tutira tudna, akkor felesleges lenne a fórum! Én pl. ma használtam életemben először Wuxált, azt mondják, ki fognak nőni tőle a levelek a csupasz száron? hát reménykedem, eddig nem nagyon használtam szereket, de most már én is belekezdtem a tanácsokat és az eredményeket olvasva és látva!
Remélem ez nem neheztelés, csupán összekevertél valamit, az Actara hasznát meg jó, hogy feszegettük, hiszen tegnapig egyikünk sem tudta, míg Oleandro fel nem világosított minket:-) És ez mindannyiunk hasznára válhat, bár szerencsére nekem már nincsenek ilyen gonosztevőim, csak a fikuszokon, lehet, hogy ott bevetem a szert!
Látom gyökereztetsz, én a konyhában az árnyékban tartom őket, de ha nem nagyon meleg a télikert, akkor biztos jó lesz ott is. Emlékszem a télikertedre, egyszer a bugis topicon láttam, azt is tudom, hogy nem ott tartottad a bugikat. És akkor mit tartottál benne?
Ragoztad, ragoztad, de a konkrét használatáról Oleandro adott beszámolót, méghozzá részleteset, úgyhogy nagyon ajánlom a figyelemre, mert a Bi58-at is ismételni kell jópárszor, hogy végleges hatása legyen!!!