köszi a képeket... majd megnézem mit tudok csinálni.. remélhetőleg egy két hétne belül lesz annyi szabidőm hogy fel is tegyem őket... bár jobba lenne olyan kép, amiket te vágsz ki.. cska hogy ne mondhassák hogy loptuk.. de ha nincs jó a szamár is... csak akkro a forrás kéne majd:))
De, rendes volt és felajánlotta az eredeti VHS kazettát, ami jó is lesz ha nem tudom beszerezni a DivX-es változatot (ez utóbbi azért lett volna jobb, mert mivel azt is a DVD-ről készítették, a hang már tökéletesen be van igazítva a képhez). Mivel a feltöltésed ismét megakadt (mondtam, hogy az AVI nem fog elférni a tárhelyen, csak a hangja MP3-ban), marad a VHS megoldás.
Tud valaki segíteni az Aladdin című film Bujtoros szinkronjának beszerezésében? Láttam egy részletet a DivX-es változatból, az tökéletesen megfelelne, és elég lenne csak a hang MP3-ban (AviMux programmal ki lehet szedni veszteségmentesen az MP3-at). Ha valaki segíteni tud, adok FTP helyet ahová feltöltheti, meg persze a végső elkészült DVD-ből egy példányt. Előre is köszi...
az angyalok is babot esznek az ördög jobb és bal keze az ördög jobb és bal keze 2. big man - a filmsztár morcos misszionáriusok / fordítsd oda a másik orcádat is nincs kettő négy nélkül nyomás utána! piedone a zsaru piedone hong kongban seriff és az idegenek vigyázat, vadnyugat! zsoldoskatona
ebből olyanok is vannak amikben csak pár percig volt látható (lásd vigyázat.., az angyalok is babot esznek, morcos...)
és mellesleg megnéztem a spencerhill.hu-t és ott mintha a seriff és az idegenekhez a seriff az égből képet tettétek volna fel...érdemes lenne megnézni