Egyet szögezünk le,te álltál belém.Nem én beléd. Két ember nézet eltérésébe nem szolok bele szimpátia alapján ,és föleg nem gyerekes modon!Ez olyan CIGÁNYOS.
Folytatom,nem akartam hogy elvesszen amit írok mint reggel.Kétszer írtam ,nem adta be.Szóval,gondolod hogy el mennék? Látod, nem ismersz. Nem is vágyom rá!Még lenne mit írnom,de inkább nem nehogy az a "profeszor"megint kijavitson.
Most ne csodálkoz! Én mindig őszinte vagyok,talán ez a baj. Nálatok (a töbségnél) müködik a kettős mérce. Te is itt vergödsz nekem,holott biztos nem tudsz mindenröl.Neked az szimpatikus hogy egy" Felnőt "ember a másik helyesírásába köt bele.
Sajnos nemhogy javulna az állapotod, de most már nem csak az én írásaim mögé képzeled a gonoszt, de ahogy látom, saját magadra is kezdesz veszélyes lenni. :):):)
Ez most pl. hogy jutott eszedbe ? Felriadtál, vagy mi ? Nehogy kárt tegyél magadba.
Jah! y.men amikor teremtette a földet,akkor direkt úgy rendezte a dolgokat,ohgy minden itt lévő fórumozó a 200KM-es territóriumának a vonzáskörzetében legyen:)) Nagyfasz!:DDDDDD
Egy ismerős erdész(?)nek is van egy a repertoárjában. Azzal termel,és teszi a dolgát. Egyszer azt mondta hogy az enyémnek a nagyapja.:))))))))) Nem akartam neki mondani,hogy még csak rokonság sincs köztük.:)) Aztán rájött,hogy az enyém nem makita.:DD
"csak mert Záhonyi vagyok:D:D" 25 percre laksz tőlem!!: DDDDD Nebassz ki velem.:)))