Gondolom, hogy a nagy, profi gépek nem romlanak annyira könnyen..De nem hamis gépek! Eredeti Husqvarna gépek és szarok... Egyszerűen rosz minőségűek és a rajtuk lévő "Husqvarna" felirat eredeti!
Na ez igaz . De tudod vettem egy olasz mosógépet (?). ARDO volt a neve . 3 hónapos korában kezdett lerohadni az oldala. 5 év múlva totálkáros lett . Ami most van, egy 1991-es Miele . AZÓTA köszöni, jól van, hála a zománcozott burkolatnak úgy néz ki, mint az új, tökéletesen mos, és még centrifugázáskor (1200/p) sem kezd vitustáncba . Akkor ??
Persze, hogy olcsó. És valószínűleg strapabíró is . De korszerűtlen, kurva nehéz, és ezt el kell tudni fogadni . Nekem is van egy SOLO REX, ha azzal kéne fűrészelnem, azt hiszem kardomba dőlnék . Viszont abszolút üzembiztos . :-)))
neha felkerul a netre egy-egy "gyongyszem", ezek altalaban nem garis gepek.
ekkor van az, hogy ha ezeknek nincs garijuk akkor nem kell, mert bla bla bla, de az istenert, egy ZSIR UJ ms 290-310-es gep 80-85ezer, amikor ennyiert leharcolt gepeket hirdetnek mar reg a garin tul, szerintem elgondolkodtato a dolog
Sokszoros árral ???? Új korában egy Dolmar CC alig került kevesebbe, mint egy kisautó . Ne a 25 éves használt árát mérd az újhoz . Persze a DT/-nek ma már vicces ára van .Amikor én (meg itt sokan) vettem, fele ár volt egy komoly márkás fűrészhez .
Aha . És ebben benne volt egész Kína . Akkor ezt próbáld meg feldolgozni:
Nekem 1986 óta van egy METABO fúróm, köszöni, jól van. A haverom a vásárolt Boscht 4 hónaposan vágta ki az udvarra . Szerinted mennyi a távolság a német (?) Bosch és a NÉMET Metabo között ? Tudod melyik milyen nemzetiségű ???
egyéni tapasztalat:CMI típusú fúrógép:"már a neve sejtettheti milyen márkáról lehet szó":)
kontra bosch fúrógép
A bosch-ot 3x kellett szervízbe vinnem míg a kínai-nak semmi baja nincs azóta sem....
most megkövezhetsz ,de asszem magyar bosch fúró volt , egyszer a kapcsolója,egyszer az irányváltója,egyszer maga gép halt meg....
mindkettővel ugyanazt a munkát végzem és a kínai lom azóta is köszöni jól van:D
Ma már sajnos, az én látásmódom szerint kezdd a minőség jelentése megváltozni...
Beszélhetünk porladó műanyagról, (de annyit is költöttünk rá) beszélehetünk beépített páratartalom mérőről, a vége úgyis az hogy drágán veszel olyat ami nem biztos hogy kell , vagy olcsón ami talán szxrt sem ér...
Most komolyan:hogy valamibe beleírják hogy made in sweden , honnan gondolod hogy nem kínában készített metamid darab? mert rá van írva?:D
Attól hogy le van írva még nem tuti hogy igaz is:)
Egyetértek veled, de azthiszem a szxr nem kínafüggő:D
Ami eddig hozzám került javításra azokon a műanyag láncdekni mind el volt törve, repedve, olvadva.... A Husqvarna nem tud tartós műanyagot csinálni... Legalábbis a műanyag láncdekni az nem tartós. A főtengely műanyag ágyazásáról és/meg a műanyag forgattyús házról ne is beszéljünk...
Lassan több lesz a Husi gépekben a műanyag, mint a gép.
Persze ez nem lenne hátrány, mert a műanyagok között akad igen sok jó anyag. De nem a Husqvarnaban... Abba csak műanyag jutott.
Ja! Én nem új gépről, hanem használt és elromlott gépről beszélek! A legtöbb műanag elem csak cserével javíható. A beszerzési áruk meg olyan, mintha aranyból lenne és nem ócska törékeny, hőre lágyuló műanyagból.
Az álltalad linkelt wiki oldal:
"A Kínai Köztársaság (台灣, hivatalosan 中華民國, pinjin: Zhōng huá Mín guó, magyarosan Csunghua Minkuo), ismertebb nevén Tajvan, a csendes-óceáni Tajvan szigetén és pár kisebb szigeten fekszik, a kontinentális Kína partjaitól kb. 200 km-re délkeletre."
igazad van, de a szubjektív téma a kínai által gyártott termékek voltak:)
mert pl ha valami made in china, assembled in usa , akkor arra csak nem mondhatod hogy ténylegesen kínai, mert az voltaképpen egy kínában gyártott de usa-ban összeszerelt cucc amit szigorúbb kontrolláltabb környezetben raknak össze ellenőrzött alaktrészekből:)
de mivel ez is példa volt, nehogy elkezdd keresni::DD:D:D