Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Üdvözlöm a topikot és a segítőkész gurukat. Egyszerű (?), de bosszantó (!) problémám megoldását kérem az értőktől.
Állandóan (egsz nap, ötpercenként) felugró reklám-ablakok jelennek meg. Az ablakokn a GoogleChrome felirat látható, és egy "bonumventus.hu" cégjelzés. Utóbbira rámentem, feliratkozást kínál, soha nem iratkoztam fel, de mint mondom, ötpercenként reklámmal zaklat. (Leiratkozási gombot, lehetőséget nem látok).
Van olyan 2TB Samsung ami 5 évesen 23 üzemórásan nem olvashatóvá vált számítógéppel, HDS sem érzékelte. TV set top box 1 óra várakozás után olvasni volt képes a rajta lévő képeket.
lll. még egy dolog: rajtatok, és a PC Fórumon kívül még egy helyen érdeklődtem ez ügyben a lehetséges hogyan továbbot illetően: magánál a HD Sentinelnél. Ott Máthé János a következőt válaszolta kivonatosan:
"Esetleg meg lehetne próbálni másik géphez csatlakoztatva, másik működési környezetben megnézni, hátha az eltérő tápellátás, kábelek / csatlakozások adhatnak egy újabb esélyt. Ha eddig gépben volt, egy USB dokkoló / külső keret segíthet (vagy ha külső USB-s drive volt, akkor pont fordítva: alaplapi SATA portra csatlakoztatva elindulhat), mivel más-más vezérlők máshogy viselkedhetnek, így lehet, hogy még működésre bírható.
Ha egyáltalán nem, akkor esetleg adatmentő cégnél lehetne érdeklődni, ők bevizsgálás után meg tudnák mondani, hogy van-e bármi további lehetőség. Régebben Králik János urat javasoltam volna, de ő már nem foglalkozik adatmentéssel, viszont a régi oldalán említ több partnert, akiket tudna jó szívvel javasolni, így én is ezt teszem: érdemes lenne a
OK, úgy döntöttem - 2 nap teljes apátia után, ez komoly - azért mégis csak érdekelne akár "fizetős" adatmentési lehetőség is. Végtére is, nekem erről a lemezről többek közt egyik legkedvesebb hobbim, a képregények mappájának sem sikerült a megmentése, és hát milyen hobbi az amelyik nem ér meg még egy ilyen kört, ill. minek akkor? (mármint hobbinak, úgy értem)
Szóval a kérdésem még az lenne, hogy akkor milyen adatmentő vállalkozásokat tudnál ill. tudnátok ajánlani?
Adobe Acrobatot használok. A beállításokban a DPI állítás ennél ugyanaz, mintha a nagyítást állítom az adott fájl esetében nagyobbra %-ban. Úgy olvasható is. Csak azt hittem, létezik megoldás arra, hogy 100 %-os felbontás mellett is olvashatók legyenek a betűk,mert a 200 % mellett, már az egyes oldalak képe nem tekinthető át egyben. Szóval nehézkes az olvasása. Azért kösz.