Én kisgyerekként ismertem Bene Ferenc családját Balatonkeresztúron. Én nyáron, amikor szünet volt, Bene sokszor hazalátogatott hozzájuk.Olyankor a balatonkeresztúri megyei II. focicsapat megkérte, hogy szálljon be az aktuális meccsükbe, és ő kérlelés nélkül megtette! Bizony, az olimpiai bajnok, gólkirály, a válogatott akkor már legjobb csatára a falu határában lévő pályán focizott a helyi sikerért. Az a pálya egy elkerített meződarab volt, illetve kerítés nem is volt, csak vonalakat festettek fel és két kapu. Szóval nekik tényleg nem derogált, nem kényeskedtek, milyen a pálya és a felszerelés.
- Hallottam, arra hivatkozik némelyik játékos, hogy az edzőpálya talaja nem megfelelő - magyarázta Nagy László - Hát amikor mi edzettünk ott, a salak bauxittal volt keverve, bizony tényleg nem volt egy álom, ám ezzel együtt mégis százkét gólt rúgtunk a bajnokságban.
Most már belátja majd ő is, hogy nem tudja felvenni a versenyt a horvát fazonnal, akit ha jól látom, 3 év alatt háromszor menesztettek. Remélem már itt van Budapesten és kap egy 30+20 éves szerződést. hozhatna magával még pár Tucic féle nagyágyút is a szlovén bajnokságból. Annyi lenne a kérésem, hogy azért minimum legyenek 30 évesek
Először arról volt szó,hogy ha a következő 3 meccsen(Setétévár+ 2-szer a taknyok) nem úgy teljesít a csapat,akkor elküldik zselakot.Szerintem a megszerzett 1 pont nem tekinthető jó teljesítménynek.Bár ,van aki szerint gólok nélkül kell nézni a teljesítményt.
Most azt olvasom,hogy ha a hétvégén nem nyerünk a Loki ellen,akkor elküldik.
Mégis mennyi esélyt adnak még ennek az idiótának?
Egyébként szerintem nem nyerünk ellenük.Egyrészt ők kezdenek összeállni,mi pedig .....
Ráadásul nekik elég kibírni 60 percet,mert utána mi már elfogyunk és már csak ők lesznek a pályán.
Persze igaz hogy olyan magyar edzőt találni aki bajnokot csinált, az lehetetlen. Csak egy magyar bajnokcsapat van, annál meg csak külföldi edzők. Például az oszét paraszt.
Milyen minőségi légiósokat akarsz? Premier League-ből igazoljunk? Nézd már meg honnan hoztunk játékosokat.
”rögtön lehetett látni hogy rá lehet építeni a jövőt” aha persze. Mondjuk, két példaként, Csongvai most lehet asztalos lenne, ha az első pár meccse alapján született volna ítélet a karrierje felett, Csoboth ugyanez a Fehérvárnál. De igazad van, több potenciál van a 30 éves Rasakban, úgy is van tapasztalatunk a tömeges “közös szerződésbontás” című műveletben, szóval én is szívesebben nézem az ő szerencsétlenkedését.
Nyilván ez lesz az összes szakvezetési változtatás ebben az idényben már csak. Grzelak marad, de mellétettek még egy dudást a csárdába.
??? Mi sül ki ebből?
Fogalmam nincs, ez hoz-e bármi változást és mifélét, ha igen. Azt hiszem, éppen a svéd válogatottnál működött egy szakvezető tandem egy ideig, sikeresen. De akkor nem a zsákutcás katyvasz miatt csinálták azt a megoldást, hanem úgy emlékszem, a meglévő szakvezető utódjául szemelték ki a fiatalabb a párosból. De nem egyszerűen felváltották őket, hanem egy-két évig ketten voltak szövetségi kapitányok. Azután az idősebb visszavonult.
Teljesen így van jó játékos kell nem az a vita hogy magyar nem magyar. Hoztunk egy rakás fiatal magyart a nyáron egy se játszik. Horváth Krisztofer jól indult aztán teljesen elszürkült egyébként nem biztos hogy ez kizárólag az ő hibája. A fő bűne Zselének és a stábnak Croizet és Keita el kótya vetélése. Keita helyett Lacoux és Rasak kellett. Szerintem mindkettő fő bűne az volt hogy a belga stábja hozta őket Ujpestre. Egyelőre Beridze se váltotta meg a világot. Lehet meg volt az oka, hogy nem marasztalták a török II.ligás csapatnál.
Most mi a helyzet ? Bódoggal nem tudtak megegyezni ? Zselé maradt és megerősítették az edzői stábot Nikola Mitroviccsal. Ez nekem azt jelenti hogy a Fehérvári vonal él és virul.
Most jön a két kulcs meccs a Debrecen és Kecso elleni ezeken 6 pont kell, ha az meg van akkor fellélegezhetünk. Azért a Nyiregy -Fehérvár meccstől tartok új edző jól seper., ezért kell nekünk is nyerni a Kecso szerintem menthetetlen.
Majd ha lesz jobb magyar fiatal brodicsnál, majd akkor az fog játszani. Majd ha lesz jobb magyar fiatal Duartenél, majd akkor az fog játszani. Egy a lényeg. Mindenki azért játszon, mert jó, és ne azért mert magyar és fiatal.
kicsit túltoljátok már ezt a fiatalmagyar dolgot. Mi jó focistákat akarunk a csapatunkban látni. Nem magyart, nem külföldit. Jót. Ennyire nehéz megérteni? Mi a kurvaisten ez itt? fradifórum, hogy ilyen nehezen megy a felfogás?
Akinek hidegrázása van a magyar fiataloktól és külföldieket akar nézni annak ott a külföldi bajnokság. :)
Már az alapcsomagban is. Jó... a Liverpool meccsen (ha Kergez tényleg odamegy) a távirányítóval lépni kell, mert még megeshet, hogy két magyar fiatal szembe jön. A csapatok nagy részénél viszont teljesül az óhaj. :)
Mondjuk nekem egy kicsit fájó, hogy a Szpari helyett megint egy Kisvárdát nézhetünk, de persze inkább ők mint mi. Nekem még mindig az lenne a ideális ha utolsó előttinek osztályozót kellene játszani.
Arra utaltam, hogy a vezetés kvótákkal kötötte meg a saját kezét, hogy hány fiatalt és hány hazait akar, amikor teljesen világos, hogy csak minőségi légióscsapattal lehet komoly eredményt elérni - a Paks nyilván kivétel. Illetve arra is, hogy Újpesten a többség magyar fiatalokat akar a kezdőben látni, miközben az utánpótlásban még nincs eredmény. Az önkéntes kvótázás ráadásul mindig kontraszelekciót szül. Nem itt kellene a klubvezetést tanulni, mert túl nagy az ára. Azt is értem, hogy a MOL költött "drága" játékosokra, de látjuk egy év után, hogy alapvetően rossz döntéseket hozott. Sportigazgató nélkül ez szinte természetes is. De az még mindig opció, hogy edzőbuktatási játék megy, csakhogy ezt sem kellene tűrni, ahogy tavaly sem kellett volna. A döntésképtelenség megbénítja a működést.
Kíváncsi vagyok, nem provokáció, hogy miért tartod bukott edzőnek Szabót?
Mert erre jönnének olyan ellenérvek, hogy nb3-ból felvitt egy csapatot nb1-be és ott az első évben sikerült egy második helyet összehozni egy nem túl erős csapattal.