Keresés

Részletes keresés

BoGar Creative Commons License 2008.01.23 0 0 582
Bocs, de ha nem tudsz valamit, akkor miért kell rossz/fals/hazug adatokkal jönnöd? Ha nem ismered a mosatni dolgokat, akkor miért jössz ide, vered a nyálad hülyeséggel, és járatod le magad rögtön???
Előzmény: secperc (580)
BoGar Creative Commons License 2008.01.23 0 0 581
1, Az M0-on jelenleg ott 80km/h, ami nem lenne párhuzamos a KKK-val.
2, M5-M4 között 110km/h-s.
3, Idén elkezdik bővíteni régit is, és onnantól újra 110km/h-s lesz a sebességhatár, hacsak nem növelik meg.
Előzmény: PriceJ (575)
secperc Creative Commons License 2008.01.23 0 0 580
Jó van, hagyjuk az autópályát. Én csak egy általános autópálya méretnek jártam utána, a heyi terveket nem ismerem miután úgy estem bele 2 nappal ezelőtt az egészbe a már lentebb ismertetett okok miatt. Ne a szavakon lovagolj, hanem ismertesd az általad tudott dolgokat, mindannyiunk okulására:DDDD
Előzmény: BoGar (578)
secperc Creative Commons License 2008.01.23 0 0 579

Kedves BoGar!

 

Miután Te is érintett vagy, nem osztanád meg velünk értesüléseidet? Hiszen ez a fórum azért jött létre, hogy egy KI Mit Tud? - alapon eszmét cseréljünk, és segitsünk magunkon, ha tudunk, mert más nem segit rajtunk abban biztos lehetsz, sőt......

Előzmény: BoGar (576)
BoGar Creative Commons License 2008.01.23 0 0 578
Igen, kinevettelek, mert most is 2x2-sávos útról beszélt, ott meg egy auótpályás útról beszéltél. Ha ez 2x3 sávba valósulna meg, akor sem kell 3,6m széles elválasztó sávval számolni, sem 1m-es padkával.
Előzmény: secperc (562)
secperc Creative Commons License 2008.01.23 0 0 577
"A mostani tervekben nyitott süllyeszett elvezetés van, a zárt, mélyvezetésű terv csak szóban létezik, és a népszavazási kérdésben."

 

Mélységesen egyetértek Veled Kedves PriceJ.

Már 10 ével ezelőtt megtanultam, hogy "ezeknek" már azt sem lehet elhinni, amit kérdeznek. Az biztos, hogy mélyvezetésű, fedett út soha az életben nem lesz, mert az legalább 3x annyiba kerülne, mint egy sima. Sajnos a lakossági fórumról lemaradtam, mert szokásuk szerint eltitkolták, hogy lesz. Egyébként fogalmam sincs, hogy hol lehet értesülni arról, hogy egyáltalán lesz. Aki mondjuk nem jár naponta az önkormányzatba, ahol állitólag ki van függesztve - akkor sosem tudjuk meg. Szerintem a Sallait direkte nem értesitik "azóta" semmiről sem, nehogy megint balhé legyen:DDD

Annak idején is riadólánc - szerűen tudtuk meg, hogy éppen hol "ad elő" Mester úr és akkor csoportosan vonultunk ki. Nagy botrányok voltak, és minden lakossági fórumon előhoztuk az utca dolgát. Már a végén oda jutottunk, hogy amikor a közértből kijövet meglátott a polgármester úr, az ellenkező irányba indult el, hogy ne kelljen velünk találkozni és szóba állnia. Röhelyes volt, amikor a 2 nagy megrakott cekkerrel nem a parkoló autója felé indult el:DDD

Szerintem ez most sem lesz másképp, mint akkkor volt. Semmi nem változott, a személyek ugyanazok, a felállás ugyanaz, a kerület a fővárosra, a főváros a kerületre mutogat, mint akkor  - a különbség csak annyi, hogy mindenki idősebb lett 10 évvel....

 

Előzmény: PriceJ (575)
BoGar Creative Commons License 2008.01.23 0 0 576
Mert én nem így tudom, ahogy ott írják.
Előzmény: secperc (557)
PriceJ Creative Commons License 2008.01.23 0 0 575

De Laci, nem indokolsz:

 

1. honnan veszed, hogy csak célforgalomról van szó, amikor a lakossági fórumon azt mondta az illetékes alpolgármester, hogy teherforgalomról nincs is szó, ám később saját magát cáfolta.. És egyik esetben sem esett szó célforgalomról. Legalább hivatkozz valamire, kérlek!

 

2. Hogyan ellenőrzöd a célforgalmat egy ilyen hosszúságú úton? Mindenki azt mond amit akar: az elején, hogy csak a közepéig megyek, a közepén, hogy csak 10 m-re megyek, a végén meg hogy csak 10 m-ről jövök.. (ráadásul nincs ellenőrzésre kialakított leállósávról szó ugye..)

 

3. Miért lenne ne gyorsabb, ha 80 km/h mindkettőn a megengedett legnagyobb sebesség? És mi neked a sokkal rövidebb? 10 km-rel 10 percet nyersz kb, az nem rossz azért..

 

4. A mostani tervekben nyitott süllyeszett elvezetés van, a zárt, mélyvezetésű terv csak szóban létezik, és a népszavazási kérdésben.

 

5. Itt a te adópénzedből épülő út során (és a Cséry telep, és a vasút, és a repülőtér, stb.) az ingatlanárak csökkenéséről beszélhetünk, és nem is jövő időben, hiszen már nem tudnám eladni annyiért a házam, amennyiért vettem az út körüli felhajtás miatt, pedig nem lakom ott régóta.

 

És igen, készíts egy hatástanulmányt kérlek arra vonatkozóan, hogy miért is fog a kisebb utcák forgalma a KKK-ra terelődni, mert ezt eddig még senki sem volt képes normálisan kifejteni nekem!

Előzmény: Törölt nick (574)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.23 0 0 574

már indokoltam az álláspontomat:

 

(nem szívja le a forgalmat, mert nem sokkal rövidebb, viszont jóval lassabb, a célt nem éri el hamarabb és olcsóbban, csak célforgalomról van szó, és amúgy teljesen jól ellenőrizhető, a kerület lakosai túlnyomó többségének rendkívül sok haszna van belőle)

 

erre mindig jön a válasz: De igen!

 

Nos, ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni.

 

 

Vártam erre is az érveket, hatástanulmány, vagy bármi, mindhiába.

 

ja, aszittem evidens:

ha zárt/zajvédett/elkülönített úton megy a forgalom, a helyi utacskák helyett az összességében jó.

 

készítsek rá 6ástanulmányt is?

 

Ó, dehogynem, volt szó róla, más kérdés, hogy te erről nem tudsz. Épp a hajdanvolt tiltakozás okán lett felszín alatti, de nyitott elvezetésű a terv utólag.

 

oké, de most nem a 10 évvel ezelőtti tervekről esik a szó, hanem a mostaniakról....

(a mostaniakban meg süllyesztett vezetés szerepel...)

 

 de addig viszont mindenki szeret ember módjára élni, s megteszi a tőle telhető, neki fontos beruházásokat.

 

akkor 1xű a képlet:

megnézi a terveket, ésha várható, hogy kisajátítják a házát, akkor ne kezdjen felújításba...

 

Remélem, a Te tehened is megdöglik, ugye?

hát épp ezaz, hogy döglik:

az ÉN adópénzemből épített út révén értékelődik fel a helyiek ingatlanja.

ez felháborító! :-))

 

Előzmény: PriceJ (570)
secperc Creative Commons License 2008.01.23 0 0 573

Majd meglátjuk - mondá a vak.....

Előzmény: Törölt nick (571)
secperc Creative Commons License 2008.01.23 0 0 572
:DDDD
Előzmény: PriceJ (570)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.23 0 0 571

a kijelölt nyomvonaltól 5 háznyira lakom és ugyanakkora zaj por, kosz lenne éjjel nappal, mint azelőtt - csak másik irányból!!!!!!!

 

mivel itt FEDETT kéregvezetésben tervezik az utat, SEMMILYEN por és zaj nem lesz.

 

2x5 háznyi (jobbra+balra) (=100m?) széles meg nem lesz a nyomvonal, úgyhogy ne aggódj, nem kell elköltöznöd...

Előzmény: secperc (569)
PriceJ Creative Commons License 2008.01.23 0 0 570

Ehh, komolytalan ez az egész:

 

"A kerületet keresztül szeli egy – az M0-ról forgalmat le NEM szívó, a kerület egyéb útjainak forgalmát nem csökkentő 2x2 sávos út"

 

De leszívja! De nem! De igen! De nem! De igen! De nem! De igen! De nem! De igen! De nem! De igen! De nem! De igen! De nem!

 

Mondom, nem csökkenti! De igen! De nem! De igen! De nem! De igen!De nem! De igen!De nem! De igen!De nem! De igen!

 

Néhányan már indokultuk az álláspontunkat (leszívja a forgalmat, mert rövidebb, gyorsabb, a célt hamarabb és olcsóbban eléri bárki, célforgalomról szó sincs, és amúgy is ellenőrizhetetlen, és összesen 3 csomópont van tervben - hál'istennek - így a kerület lakosainak túlnyomó többségének nincs belőle még haszna sem), erre mindig jön a válasz: De nem!

 

Nos, ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni.

 

"viszont az út JÓTÉKONY hatásai fokozottan jelennek meg a lakotterületi utakon.

egyenleg: abszolúte POZITÍV!"

 

Vártam erre is az érveket, hatástanulmány, vagy bármi, mindhiába.

 

"mivelhopgy felszíni vezetésről nem is vót szó... :-)"

Ó, dehogynem, volt szó róla, más kérdés, hogy te erről nem tudsz. Épp a hajdanvolt tiltakozás okán lett felszín alatti, de nyitott elvezetésű a terv utólag.

 

"??? egy kisajátított/ledózerolt ingatlanon mit akar fejlezsteni a (volt) tulajdonos?

a zeszem megáll!"

Szívesen elmagyarázom: az út megépítésének időpontja - döntés után is - bizonytalan. Ugyanakkor az ingatlanok már csak olyanok, hogy kell rajtuk tenni-venni. A kisajátítás után már nem fejleszt senki - mivelhogy a tulajdonjogát is elveszti ugyebár onnantól kezdve az ember az állam ellenében -, de addig viszont mindenki szeret ember módjára élni, s megteszi a tőle telhető, neki fontos beruházásokat.

 

Éskülönbenis: az ég piros, a fű meg lila! De nem! De igen! De nem! De igen!De nem! De igen!De nem! De igen!De nem! De igen!De nem! De igen!

 

Hja, és mégvalami:

"(remélem ingatlanadó formájában behajtják rajtuk ezt az értéknövekedést... :-))"

Remélem, a Te tehened is megdöglik, ugye?

Előzmény: Törölt nick (563)
secperc Creative Commons License 2008.01.23 0 0 569

Úgy jön ez ide, hogy a kijelölt nyomvonaltól 5 háznyira lakom és ugyanakkora zaj por, kosz lenne éjjel nappal, mint azelőtt - csak másik irányból!!!!!!!

Ezért is fontos nekem, hogy milyen széles lesz az út mert nem mindegy, hogy pont az orrom előtt lesz- a zajvédő fal - ha lesz egyáltalán- vagy netán még el is kell költöznöm innen, mert kell a telek is az úthoz.  

Előzmény: Törölt nick (568)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.23 0 0 568

hát elég hihetetlennek tűnik, de egyefene legyen.

 

akkor már csak azt nem értem hogy jön ez ide.

 

a KKKnak pont az lenne a szerepe, hogy a sallain és társain egyáltalán ne menjen kamion...

(még célforgalmi se...)

Előzmény: secperc (567)
secperc Creative Commons License 2008.01.23 0 0 567

 

Van önkrikám, és be szoktam ismerni, hogyha tévedek. Nagyot mondani pedig nem szoktam. Igenis igy volt 1997-ben óránként 246 kamion ment el a házunk előtt . Forgalomszámláló tanusitvány van róla!!!! Irásban:DDD

A Sallai Imre utcában lakom, és annak idején azt használták M0-nak. Ez volt az összekötő út a 4-es és az M5-ös út között és annak idején még ha emlékszel a Nagykőrösi úton volt a Hungarocamion egyetlen éjjel-nappali vámkezelő helye, ami azt jelentette, hogy aki délután mondjuk Nyiregyházán, vagy az ország egyéb keleti részeiben megrakodott, az idejött  - a mi utcánkon kereszetül - a Nagykörire vámkezelni és innen ment a határra. Úgyhogy ez az "óránként" azt jelentette, hogy éjjel-nappal NONSTOP !!!! Szerinted miért tartottunk forgalomlassitó demonstrációkat? Viccből??? Több kilónyi papirom van még most is az egészről!!!

 

 

MOST PEDIG NYILVÁNOSAN KÉRJ ELNÉZÉST, HOGY NAGYOTMONDÓNAK (MONDJUK HAZUGNAK) NEVEZTÉL!!!!

Előzmény: Törölt nick (566)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.23 0 0 566

inkább ismerd be, hogy "túloztál"... :-)

Előzmény: secperc (565)
secperc Creative Commons License 2008.01.23 0 0 565

Kedves Laci!

 

Ugye Te csak kötözködni jársz ide?

 

 

Előzmény: Törölt nick (564)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.23 0 0 564

ami tulajdonképpen már 2x3-ra módosult.

 

dehogy módosult.

(már mondtam: a hüje firkász dezinformált...)

 

hogy 246 db - 40 tonna össztömegű jármű haladt el a házunk előtt ÓRÁNKÉNT !!!!

 

ez napi kb. 6000 kamion.

ennyi csak az M0 dunahídon megy.

ezexerint ott laktatok?

 

innen viszont nem tiltották le a kamionokat. úgyhogy valami nem stimmel...

Előzmény: secperc (562)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.23 0 0 563

kösz a nagyotlátók nevében, hogy jó nagy betűkkel raktad be ezt a xart... :-)

 

 

kerületi felhajtási lehetőség nélkül.

 

legalábbis ha nem számoljuk a nagykőrösi, ipacsfa, és gyorsforgalmi úti csp.okat..

ezenkívül valóban nem terveznek felhajtást "A kerületben"...

 

az viszont nem fér a fejlembe, hogyha valaki azon tépi a száját hogy mé nincs több felhajtás, akkó mé nem mongya, hogy legyen egy csp. az üllői úton is?

 

(esetleg azé, mert nem is csp-t akar, csak a xart keverni? :-))

 

A LF egyhangúan és határozottan elvetette a KKK minden változatát – indokolatlannak tartva azt!

kár, hogy az elefen elhangzó hőbörgés totál indiferens az ügy szempontjából... :-)

 

azzal a kitétellel, hogy a felháborodott lakosság a felszíni vezetést nem fogadta el.

 

akkó jó.

mivelhopgy felszíni vezetésről nem is vót szó... :-)

 

az egész kerületet érintő népszavazás kezdeményezését, ami a tényleges demokratikus döntés megcsúfolása is lehet.

 

ezaz. tényleg röhej, hogy nem csak az szavazhat, aki velem ért egyet.

a qtyafáját!


A kerületet keresztül szeli egy – az M0-ról forgalmat leszívó, a kerület egyéb útjainak forgalmát nem csökkentő 2x2 sávos út,

 

ezis elvan cseszve:

A kerületet keresztül szeli egy – az M0-ról forgalmat le NEM szívó, a kerület egyéb útjainak forgalmát nem csökkentő 2x2 sávos út,

 

Az út fenti károsító hatásai fokozottan jelennek meg a Halmi erdő területén.

viszont az út JÓTÉKONY hatásai fokozottan jelennek meg a lakotterületi utakon.

egyenleg: abszolúte POZITÍV!

 

Ha a szabályozási kerettervet a Főváros Közgyűlése elfogadja, közel 30 ingatlan kerülhet részleges vagy teljes kisajátításra, ami az út megépítéséig gyakorlatilag megfosztja a tulajdonosokat a fejlesztési lehetőségtől.

 

??? egy kisajátított/ledózerolt ingatlanon mit akar fejlezsteni a (volt) tulajdonos?

a zeszem megáll!


A nyomvonallal érintkező ingatlanok gyakorlatilag eladhatatlanná válnak.
A nyomvonal környezetében lévő ingatlanok értéke - távolságtól függően – jelentősen csökken.

ha a föld alatt megy az út, akkor miért csökkenen a zingatlan értéke?

 

A repülőtér közelségével amúgy is terhelt kerület vonzereje az új út és a Cséry telepi komposztáló miatt jelentősen csökkenhet, ami általánosan rontja az ingatlanok piacképességét.

esetleg NŐHET?

(remélem ingatlanadó formájában behajtják rajtuk ezt az értéknövekedést... :-))

 

Előzmény: secperc (561)
secperc Creative Commons License 2008.01.23 0 0 562

Szerintem igaziból teljesen mindegy, hogy milyen széles az út. Én csak válaszoltam a kedves fórumtársnak, aki kinevetett engem a 2x2 sáv miatt, ami tulajdonképpen már 2x3-ra módosult. Az út szélessége nincs egyenes arányban a kamionforgalommal:DD

Ne tudd meg, hogy milyen érzés volt éveken keresztül eviselni, hogy 246 db - 40 tonna össztömegű jármű haladt el a házunk előtt ÓRÁNKÉNT !!!! Ugyanis akkor volt az M5 bevezető szakasza mellett lévő multinacionális áruházak épitkezéseinek

90 %-a. Ebbe a forgalomba még nem számoltam bele a buszt, a kisebb 7,5 tonna össztömegű jármüveket és a személyautókat. Úgyhogy most végre kb. 1 éve kitiltották innen is a nagy kamionokat, elhiheted, hogy pusztán a "kamionforgalom" szóra (tökmindegy, hogy cél- vagy tanzitforgalomról van szó) - hidegrázást kapok?

 

Előzmény: Törölt nick (560)
secperc Creative Commons License 2008.01.23 0 0 561

Velük beszéltem tegnap....

 

 

TÁJÉKOZTATÓ
Külső Keleti Körút (KKK) – 2007

Helyzetkép
Ez évben a Fővárosi Közgyűlés (FÖKÖ) - több fordulóban – napirendre tűzte a KKK szabályozási kerettervének (SZK) kidolgozását. Ennek célja, hogy biztosítsa a területet az út megépítéséhez.
Nyomvonal:
Soroksár elkerülő út (még nem létezik) - Vecsés u. – Hunyadi u. – Kettős Körös u. – Flór F. u. [I. ütem – ennek célja: a Cséry telepi szennyvíziszap komposztáló kamionforgalmának bevezetése] – az iparvasút nyomvonalán a kertvároson keresztül, az Üllői út alatt, a Honvéd utca végén épülő Auchan-ig [II. ütem] - Csévéző utca - Helikopter lakótelep –
Pesti u.- XVI. Ker.[III. ütem]
Az út a tervek szerint súlykorlátozás nélkül 2x2 sávval épül meg, lényegében az M0 rövidítési lehetősé¬geként kerületi felhajtási lehetőség nélkül. Az első ütem SZK-t a Főváros már jóváhagyta, most a II. és III. ütem engedélyezése zajlik.
A kerületi Önkormányzat (KÖ) megkapta véleményezésre a tervet, előbb 2007. október 26-án lakossági fórumot (LF) tartott, majd október 30-i Testületi ülésén döntött.
A LF egyhangúan és határozottan elvetette a KKK minden változatát – indokolatlannak tartva azt!
A képviselőtestületi ülésen viszont az önkormányzat csak a bemutatott fővárosi tervet nem támogatta, magát a nyomvonalat igen! A fővárosnak is ezt a szűkszavú indoklást továbbította, azzal a kitétellel, hogy a felháborodott lakosság a felszíni vezetést nem fogadta el. A főváros módosított változatot készített kéreg alatti (fedett) vezetéssel, de ugyanazon a nyomvonalon – vagyis a Flór F. utcától az iparvágány mentén - az épülő Auchan-ig (pakura tó)! A Fővárosi Építészeti Iroda az új változatot azonban nem ismertette a lakossággal, ennek hiányában döntött nov.29-én a Közgyűlés!
A kerület vezetése néhány napja felvetette az út megépítéséről szóló, az egész kerületet érintő népszavazás kezdeményezését, ami a tényleges demokratikus döntés megcsúfolása is lehet.
Következmények – ha megépül az út:
A kerületet keresztül szeli egy – az M0-ról forgalmat leszívó, a kerület egyéb útjainak forgalmát nem csökkentő 2x2 sávos út, amely jelentős légszennyezést okoz, zaja, rezgése további problémák forrása.
(Részletesen a www.korgyuru.shp.hu honlapon.)
Az út fenti károsító hatásai fokozottan jelennek meg a Halmi erdő területén.
Ha a szabályozási kerettervet a Főváros Közgyűlése elfogadja, közel 30 ingatlan kerülhet részleges vagy teljes kisajátításra, ami az út megépítéséig gyakorlatilag megfosztja a tulajdonosokat a fejlesztési lehetőségtől.
A nyomvonallal érintkező ingatlanok gyakorlatilag eladhatatlanná válnak.
A nyomvonal környezetében lévő ingatlanok értéke - távolságtól függően – jelentősen csökken.
(Ez súlyos forint-milliókat jelenthet a tulajdonosnak!)
A repülőtér közelségével amúgy is terhelt kerület vonzereje az új út és a Cséry telepi komposztáló miatt jelentősen csökkenhet, ami általánosan rontja az ingatlanok piacképességét.
Mit tettünk eddig?
Az érintett területek lakossága önmagát megszervezve aláírási akciót kezdett a környezete, nyugalma és tulajdona védelmében. Az eddig összegyűjtött több mint 2100 tiltakozó aláírást, valamint a részletes szakmai indoklást
(8 oldalas beadvány) eljuttattuk a Fővárosnak a november 29-i Közgyűlésére.
Döntés született arról is, hogy civil szervezet – „Kertváros XVIII”Egyesület – alakul érdekeink védelmében, s ha szükséges a jog segítségével keressük igazunkat.
Csatlakozni akarunk a Cséry telepi komposztáló ellen tiltakozó kerületi társainkhoz – ők pedig a mi mozgalmunkat támogatják - ugyanis a két környezetszennyező beruházás összefügg, s mindnyájunkat érint!
Fővárosi Önkormányzat Közgyűlése - 2007. november 29.
A Közgyűlésen képviseletünkben – a lakosság részéről - 8 fő volt jelen.
A Főváros testületi ülésére – a lakossági tiltakozás eredményeként – az alábbi módosított előterjesztés a került:
„ A II. ütem tervezett nyomvonalából a Ferihegyi út és a Pesti út közötti szakaszt hagyja jóvá, mivel további egyeztetések szükségesek a tiltakozó lakossággal a lakóterületüket érintő útszakasz vonatkozásában. Az egyeztetések után kialakuló tervezet várhatóan 2008. márciusában kerülhet a Fővárosi Közgyűlés elé”
Testületi döntés: 50 igen, 5 nem, 9 tartózkodással a képviselők elfogadták ezt a módosított előterjesztést!
Mit jelent ez számunkra?
a XVIII. kerületet érintő vitatott szakasz engedélyezését elnapolták márciusig a lakosság, a mi tiltakozásunk eredményeképpen!
A nyomvonalat és a kéregvezetést szorgalmazza a főváros. Az volt a kérésünk, hogy korrekt fővárosi tájékoztatást kapjon az érintett lakosság minderről! Várható tehát a Lakossági Fórum összehívása, amelyre el kell jönni!
Az előterjesztés, s minden aktuális információ megtalálható honlapunkon: www.korgyuru.shp.hu

Előzmény: Törölt nick (558)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.23 0 0 560

helyesebben: kamion célforgalmat megengedni.

(a tranzitot természetesen tiltanák rajta)

 

de ez mennyiben befolyásolja az út szélességét?

 

Előzmény: secperc (559)
secperc Creative Commons License 2008.01.23 0 0 559
Bár igazad lenne, de mint megtudtam kamionforgalmat akarnak ráterelni:CCC
Előzmény: Törölt nick (540)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.23 0 0 558

ez mán vót linkelve, és akkó is leírtam, hogy a faszom az összes köcsög újságíróba.

legalább nézne utána, hogy miről van szó, mielőtt elkezd dezinformálni...

Előzmény: secperc (552)
secperc Creative Commons License 2008.01.23 0 0 557
Akkor meg nem értem, hogy nem tudod hogy áll a dolog????
Előzmény: BoGar (555)
secperc Creative Commons License 2008.01.23 0 0 556

Szia!

 

Már mindent el tudok képzelni, éppen ezért már kapcsolatba léptem az illetékes lakossági szervezőkkel s mindennel napra készen vagyok. Amint van valami újabb előrelépés szólok.

Előzmény: dodi77 (541)
BoGar Creative Commons License 2008.01.23 0 0 555
Én a másik érintet kerületben lakom. A 17.ben.
Előzmény: secperc (553)
secperc Creative Commons License 2008.01.23 0 0 554

Szia!

 

Az ember néha már kinjában nevet, ha sirnia nem kéne.

A fenőkövet köszönettel vettem, ha szükség lesz rá tudni fogod.....

Előzmény: fater69 (542)
secperc Creative Commons License 2008.01.23 0 0 553

Mielőtt véleményt mondasz a "szakértelmemről" - amit egyébként viccnek szántam, hiszen nem vagyok útépitő szakember - kérlek nézz utána a dolgoknak, hiszen még keveset is mondtam, mert 2x3 sávosat akarnak épiteni, az alább idézett anyag szerint..:CCC

 

Ha itt laknál, nem tartanád viccesnek, hogy a fejed felett lebeg Damoklész kardja.....

Előzmény: BoGar (545)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!