Hello!
Ismeri valaki kuletek a Z nevu jatekot? Lattam mar Zed nevvel is, a Bitmap Brothers fejlesztette.
Valaki tudna segiteni honnan lehet letolteni??
Egy dolog van csak: Dos-modban futattom (win98se alatt), de a hangkartyat nem sikerul beloni! Driverek vannak, ahova a blastert teszi (A220 IRQ10 DMA1) ott nagy csondet talalok csak. Tippek?
az első 2 játék letötlhető volt a retrogamesről, de ott most nem megy a letöltés... azonban a Monkey fenn van máshol is:
http://www.oldgamesforu.tk/
(bocs a béna linkelésért)
a srác a supergamez old games topikjában pattod, de én nem kedvelem... nálam az SMSWeb-es warez/abandonwarez kalandja kiütötte a biztosítékot, meg a hozzáállása sem teccik:
"2004.június 2.: Sajnos én nem fogok ráérni az SMS-es rész frissítésére, ezért valakire rá fogom
bízni ezt, más fogja csinálni az SMS-es részt (kettéválik az oldal.) Ez annyit is jelent, hogy az eredeti oldalt gyakrabban fogom frissíteni, ugyanis ez kevesebb időt vesz igénybe."
szerintem, ha már valaki azt nézi, hogy hogyan tudna valamit minél gyorsabban megoldani az már gáz... én sem vagyok már egy jó ideje idő milliomos,de ha kell hajnalban is megírom az ismertetőim, hogy tudjak frissíteni...
az uccsó két gamet nem is emlékszem, hogy láttam volna... bár 2cd-s játékok ripje amúgy is halott ötlet szerintem...
nos egyszer azért biztos elkészülsz evvel is... végül is van még pár évtizeded erre a nagy feladatra... :DDD
mondanám, hogy szerezz társakat, de erről már kategórikusan véleményt nyilvánítottál a "múltkor"...
Cim: jambo.stephen@excite.com!
De ahol elvileg tudok nagyobb emailt fogadni az tad@inf.elte.hu!
Elobbi mukodik gyorsan, akkor azon meg beszelunk errol! Ja es elore is koszi!
Leszedtem a hivatalos shareware-t elontott a nosztalgia :) Csak nem sikerul DOS alatt behozni a Cmedia hangkartyat, pedig az osszes szar DOSos emulatorat hasznalom, amit adtak hozza!
Sound Blaster klonkent is csak par recsegest sikerult kihozni belole...
hat, van itt ugy 1000 jatek es 300 doksi, meg par egyeb aprosag. nomeg a gb64, de az szerintem sose lesz levalogatva (raadasul juniusban frissitik azt is)...
na ja olvastam mire készülsz, majd nézem mi sikerül belőle... egyébként a helyzet nálam ugyanaz, mint nálad, a hónap folyamán megcsinálom az összes vizsgám... remélem... utána azonban megint az old gameké vagyok... :D
ja a retal az tényleg nagyon ott volt... az a játék szinte mindenkit megfogott...
nos örülök neki, hogy megkímélted piciny sérülékeny lelkem annak az ecsetelésétől, hogy az Elite milyen frankón nézett ki C64-en, és milyen trágyán PC-n... :DD azt azonban tudtam, hogy a Space Rogue elkészült C64-re is, nem vagyok egy C64 fan, de azért minimális műveltségem ezen területen IS van... :DD
ja, kell a verfrissites :) plane hogy gigantikus frissites keszulodne, ha letudnam vegre a sikertelen vizsgaimat es raszannam magam az osszerakasara :)
huhu, retallal mennyit nyomultunk! isteni volt! space rogue meg van c64-en is :P