Keresés

Részletes keresés

marxim Creative Commons License 2000.03.01 0 0 7
Az uj vendeghez csak annyit, hogy mivel kenyes a tema, talan torvenyt is serthet, ezert valasztottam egy uj(abb) nick-et. Remelem, hogy ezzel minden vilagos.

Mas. Erdekelne az is, hogy a kozvetitokkel milyen tapasztalataitok vannak, mert hat talan az megis csak biztonsagosabb, mint ujsagon keresztul...

marxim

Előzmény: Flora (5)
raba Creative Commons License 2000.03.01 0 0 6
A szomszédom eldja a Házát! Nagyon csinos ház!

750 nm, 6X10 uszómedence, jakuzi, teremgarázs, 112nm-es nappali, biliárd terem stb...

ár: 643 millió

Ha érdekel, értesíts! raba@index.hu

raba bácsi

Flora Creative Commons License 2000.03.01 0 0 5
Ejnye, kedves marxim, csak most látom, hogy új vendég vagy és máris topic-nyitással kezdesz... Ez itt köztünk meghökkentően nagy önbizalomra és a fórum előéletének néminemű lebecsülésére vall... (Nem bántani akarlak.) nem lett volna érdemes előbb egy keresést végigfuttatni a témában ?
Flora Creative Commons License 2000.03.01 0 0 4
Adhatok 1-2 tanácsot? (Családtagként nemrég érintett voltam a témában.)
- Üzleti kapcsolaton keresztül én is próbáltam egy Expresszest befogni. Elmagyarázta anyámnak telefonon, hogy úgy van a hirdetésfeldolgozás számítógépesítve, hogy már nem látják a hirdetést, csak ha megjelent. Ha akarjuk, el is hihetjük ezt, de éppen elég hiéna van a piacon ahhoz, hogy ebben kételkedjem. Ingyen nyilván nem tenné meg neked senki.
- Az Expressz mellett más napi hirdetési újságokat is fognak neked ajánlani, de ne vedd meg: ugyanazok vannak benne, mint az Expresszben, csak kevesebb.
- Hát igen, az újságot korán reggel kell nézni, 9-től felhívogatni és aznap menni, ha lehet, már napközben. Ez van. Ha szerencséd van, a tulaj se ér rá aznap, csak pl. másnap este.
- Minden ismerősödnek, kollégádnak, főnöködnek el kell mondanod, hogy milyen lakást keresel. Ha ismersz olyat, aki válik, házasodik, vidékre megy dolgozni, örököl, stb., csapj le rá, mert eladó lesz a lakása. A mi esetünkben 1,5 hónap múlva már jöttek ismeretségi körből telefonok, hogy nem érdekel-e minket a lakásuk. Az emberek inkább adnak el lakást ismerősnek, mint idegennek, ez világos.
- Az a módszer, hogy "kiragasztok egy cetlit a környéken, ahova menni szeretnék", nekünk nem jött be. Egyetlen hívást sem kaptunk rá. A házmesterek egyébként is imádják letépni ezeket.
A közvetítők / ügyvédek téma külön világ, ha érdekel, kérdezz rá, akkor írok még róluk.
A hirdetéseket felhívva tudjad, hogy a 3-massal kezdődő számok közvetítő irodák, ált. udvariatlanok és nem hallgatnak végig, csak ledarálják az iroda egész kínálatát.
Ja, és elnézést, de gyanítom, hogy sok ilyen topic volt már, nem ? Ha valaki régi Tasztalos tud topic-címet, szóljon, please.
Előzmény: marxim (-)
) Creative Commons License 2000.03.01 0 0 3
És ha valaki egy budapesti családi házat akar külföldieknek kiadni?
tudna segíteni engem valaki egy link-kel. Mind a free, mind a fizetos komolyabb helyek erdekelnenek...
Előzmény: Laci (1)
marxim Creative Commons License 2000.03.01 0 0 2
Engem konkretan az erdekelne, hogy hogyan lehetne hozzajutni ezekhez a cimekhez, meg mielott megjelenne az ujsag.

marxim

Laci Creative Commons License 2000.03.01 0 0 1
Egyrészt van egy csomó online hirdetés, másrészt itt egy topic: lakást keresek erre.

Mondjuk szerintem nem minden lakás kel el egy nap alatt.

dixtn Creative Commons License 2000.03.01 0 0 0
0 ötlet, hogy működőképes-e.
Előzmény: marxim (-)
marxim Creative Commons License 2000.03.01 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Minthogy szeretnek venni egy lakast Bp-en, ezert termeszetesen vettem nehany Expresszujsagot, es elkezdtem nezni a hirdeteseket, de mivel erre altalaban delutan kerult sor, ezert a jo lakasok mar addigtra elkeltek.

Mi lehetne a megoldas?

Mivel az Expresszben a hirdetesek csak a hetedik napon jelennek meg, ezert peldaul, ha lenne egy ismerosom ;-) az ujsagnal, aki megjelenes elott ide tudna adni a cimeket, akkor talan nagyobb lenne az eselyem.

Szerintetek van erre esely, ill. milyen mas megoldast tudnatok ajanlani?

marxim

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!