Keresés

Részletes keresés

BlackByrd Creative Commons License 2006.12.28 0 0 123
Te, konkrétan nem vagy normális. Ha egyszer engem meglátsz akkor is köpj jó nagyot, hogy legalább tudjam ki vagy... És ha ezért esetleg pofán váglak, azt hidd el nem politikai indíttatásból teszem és nem is a rendőri mivoltom miatt. Ezeket tegyük is félre..Hanem azért mert az ilyen fanatikus balfa&okat igencsak rühellem. Szerintem te egy szimpla provokátor vagy, nagy arccal kis balfa&.
Előzmény: Álné Vendel (108)
toloba Creative Commons License 2006.12.28 0 0 122
És te hogy írsz?
Visszaolvastad már?
Előzmény: Törölt nick (121)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.28 0 0 121
köszi.szívesen segítek bárkinek,csak könyörgöm,ezt a gyönyörű nyelvet ne csúfítsátok el!!!
Előzmény: zividivi (117)
zividivi Creative Commons License 2006.12.28 0 0 120
Csupán az igazság kedvért, a minket gyűrübe szorító rendőrök udvariasan voltak tudatlanok. Minket nem bántottak, csupán órákon át fogvatartottak az utakon.
Előzmény: zogu (119)
zogu Creative Commons License 2006.12.28 0 0 119

"Én tettem a törvényes dolgom, ott ahol én voltam nem volt sem rendőrruhába öltözött csűrhe, sem vandálkodás, csak törvényes intézkedés. Várom bárkinek a cáfolatát ez ügyben."

 

Ahhoz, hogy bárki cáfolni vagy igazolni tudjon, kellene tudnunk az azonosító számodat.

Volt neked ilyen?

Kellene tudnunk továbbá, melyik napon hány órakor hol oszlattál.

Le tudod írni?

Ha nem, akkor mondhatsz itt bármit, aki akarja, elhiszi, aki nem, az nem.

Egyszóval csöppet sem világítod meg a homályt, ellenben esetleg növeled.

Előzmény: BlackByrd (85)
zividivi Creative Commons License 2006.12.28 0 0 118
Nekem az általad elmodottakba sehogy sem illik bele a 23-i, hajnali oszlatás a Kossuth téren.

Az bizony eléggé politikai célzattal történt és meglehetősen átlátszó kifogásokal.

Gondolom, mert a a tüntetők úgy tervezték, hogy a palánk fölé emelnek tiltakozó feliratokat. Ez zavarta volna Gyucsány nemzetközi, de bennfentes magánünnepélyét. Szóval Gergényi és Gyurcsány (esetleg más személyek) összejátszása az események elfajulásában számonra egyáltalában nem olyan egyértelműen kizárható, mint próbálod beállítani.


Előzmény: BlackByrd (86)
zividivi Creative Commons License 2006.12.28 0 0 117
//" borzasztó a helyesírásod!látszik,ilyesfajta tréningen nem jártál!hiteltelenné teszed az írásod!.."//

Minden lényeglátónak ezuton is köszönetemet fejezem ki! Neked külön!
Előzmény: Törölt nick (79)
zividivi Creative Commons License 2006.12.28 0 0 116
Végülis miféle szerepe volt az eseményekben Kökényesinek? Annak a fickónak, akit hol a TV-székházban fotóztak le peticoóátadás közben, hol a rendőrök arcát törölgető bennfentesként, hol rendőrsisakban a fején?
Előzmény: BlackByrd (65)
zividivi Creative Commons License 2006.12.28 0 0 115
Tudod, az volt az "elszigeteléssel" a baj, hogy a szigetelők sem tudtak mit kezdeni az elszigeteltekkel. Összevissza irányítottak bennünket, hol lehet kikerülni a csapdából, de egyik sem volt használható javaslat.

4 és fél órán keresztül csámborogtunk, míg végre metróra szállhattunk, egyébként a rendőrkordonon kívül tökéletesen békés körzetben.
Előzmény: BlackByrd (58)
zividivi Creative Commons License 2006.12.28 0 0 114
//"...Csak találgatni tudok, kiket vélnek az emberek idegeneknek.."//

Látad az Astoriánál készült videót? Valamelyik közkajáldában vették fel a kettő közül. Hááát! Nem kimondottan magyar nyelven fenyegetőztek az egyenruhások!
Előzmény: BlackByrd (57)
zividivi Creative Commons License 2006.12.28 0 0 113
//"...nem tudom mi és mennyi lehet igaz ezekből, de szerintem ki fog derülni, a legfőbb ügyész katonai ügyész volt, kemény fickó........"//

Jelen esetben az igazságot többre tartanám a keménységnél, dehát az is lehet, hogy már az igazság kiderítéséhez is vagányság szükségeltetik.

Ebben az esetben viszont a "lázadóknak" van igazuk, nem?
Előzmény: BlackByrd (56)
breien Creative Commons License 2006.12.28 0 0 112
Látod, ezért követelem első perctől kezdve, hogy akik ezért felelősek, azok beosztásuktól függetlenűl a bíróság előtt feleljenek a tetteikért.

Ugye, Te tanultál a Rendőrakadémián pszichológiát? főleg tömegpszichózist?
Isten őrízz, hogy most politikával foglakozzunk.
Csak és kizárólag szakmai alapon vegyük végig szept. 18-án 18 h-tól az eseményeket.
- kiszivárigtatták a Bőszödi beszédet. / nagyon sokan vagyunk ebben az országban, akik egy percig sem hittünk ennek a bagázsnak. - ezen a Fórumon is a gazdasági topicocban, évekre visszamenőleg megtalálod erre a bizonyítékokat , az, hogy hazudtak, ötven éve tudjuk /
Vegyük sorjában
mi a külömbség, ha magánemberként hazudnak, átvernek, megaláznak engem? ebben az országban, sajnos minden napos dolog, semmi rendkívüli nincs ebben. Legközelebb, nagy ívben elkerülöm az illetőt.

mi a külömbség, ha munkám során történik ugyanez? kollegákat nem tudom elkerűlni, de megkérem őket arra, hogy annyi tiszteletet, amennyit én megadok nekik elvárok tőllük is. / az ügyfelek esetében, tudomásul veszem, hogy egy szolgáltatónak ez a feladata. - legfeljebb , ha túl rázós a helyzet, felhívom figyelmét arra, hogy én a cégem képviseletében járok el, a magán véleményem nem lényeges adott esetben /

Ha ezt, az ország "közjogi méltóságaként" követi el bárki, akkor kikérem magamnak, s felhívom a figyelmet arra, hogy engem ilyen alak ne képviseljen / a mostani EU. biztos esetében is ezt tettem - a Fórumon ezt is megtalálod, ugyanis, engem az EU-ban olyan alak ne képviseljen, aki az EU-s kampányban azt a ijelentést tette "nem érdekel a jog, a tisztesség, majd a végén elszámolunk"!??? az ilyen alaknak az én szememben nincs becsülete /

Ha mindazt, amit regnáló min. elnökként, a kampányban "összehazudozott", szándékosan becsapta nem csak a választópolgárokat, de a "szerződéses" partnerét, az EU-t, hát akkor azt mondom, hogy az ilyen alaknak a "politika szemétdombján" a helye, s nem a közéletben. Saját magát nullázta le, s mindezek után, akik vele szóbaállnak, a saját legitimitásukat kérdőjelezik meg.

Az arcátlanság, sőt a pofátlanság teteje, hogy mindezek után még Ő akar diktálni? reformot véghezvinni?

no de, sorban.
szept 18-án, a tömeg országosan felháborodott, s ennek hangot is adott.
Nem ártó szándékkal. Az ország számtalan városában összeállítottak egy "kiáltványt", s közfelkiálltással a tömeg megszavazta, hogy a "köztelevízióba" olvassák be a tüntetők "kiáltványát". Adófizető állampolgárok vagyunk, a köztévét, a mi adóforintjainkból üzemeltetik. Hogy jön ahhoz bárki, hogy megtagadja a "tulajdonosk" kérését? A Tv-nél, a "felelős" vezetőket ezért "pároslábbal kellett volna kirúgni" azonnal. Ehelyett? a pofátlanság csimborasszója, ami azóta is történik.
Egy demokratikus jogállamban elképzelhetettlen, hogy még mindíg a helyükön vannak.

este, 20 h-kor, hazajött /no honnan? / az érintett, s ahelyett, hogy bocsánatot kért volna a nemzettől, akit megalázott, érdekes módon, az egész országban "rohamrendőr ruhába öltöztették a rendőröket, s az utcára így küldték őket!

Ki adta ki ezt a parancsot? lényeges nagyon.
Soha nem állítottam azt, hogy a "rendőrség" kötelékébe tartoztak a provokátorok.
Érdekes módon, amikor a tömeget kellőképpen "bevadították", eltűntek, s azóta sem kerültek elő.

A rendóri vezetők, szept. 18-án este, szarvas hibákat követtek el. / azt a parancsnokot, aki a székháznál "vezényelte" a kivezényelt rendőröket megértem, mert az Ő helyében, valószínű, hogy én sem indítottam volna "rohamot" a tüntetőkkel szemben. / mellesleg, az esküjének szellemében járt el.
Egy neveletlen, jellemtelen alak, súlyosan megsérti a szülőhazánkat, s még neki áll feljebb?! arcátlanság!

Amikor látták, hogy a rendőrség nem állat módjára esik a tömegnek, a székházból, egy "civil" a rendőrök mögül gázsprével lefújja azt a hölgyet, aki védte a testével a rendőröket. Ki volt az az alak!? miért nincs a börtönbe?

A provokátorok a tömegben ekkor indítottak támadást székház ellen.
Itt lépett a tömegpszihózis életbe, a "tervek" szerint.

Ami ezután következett, az maga a pokol, rémálom, hogy ilyen tizenhét évvel a rendszerváltás? után egyáltalán bekövetkezhetett.

No és az a "kampány"?! ami ezután következett? az semmit nem mond neked?
Ezt kell profi kampány szakértőkkel kielemeztettni, egészen okt. 23-ig, hiszen akkor csúcsosodott ki az egész. Akkorra egyértelmű volt, hogy a megfélemlítés a végcél, hogy az emberek az otthonukat el ne merjék hagyni. / tudod, amit okt. 23-án Bpi utcán míveltek, az 1956 novemberét, s az azt követő éveket juttatta eszembe. Nem hittem volna, hogy ezt nekem megint meg kell élnem.

Mivel külföldi tudósítók, túristák is megsérültek az attak-ban, nemzetközi vizsgáló bizottság felállítását, s nemzetközi bíróság itéletét követeljük ebben az ügyben.
Ha már a tankot megemlítetted. Ki is tervezte, szervezte azt a "kiállítást" az utcán?
Ki vitte oda azt a tankot? Miért nem gondoskodtak a biztonságos őrzéséről?
Kinek a feladata lett volna? / csak azt ne mond, amit az aug. 20 .-i tragikus állami ünnepen mondtak. Tudod, a demokrácia abban különbözik a diktatúrától, hogy mindenért, ami ebben az országban történik, kijelölt személyi felelős van, s ha ott probléma adódik, azért vállalnia kell a felelősséget /

Ami utánna történt, az maga a katasztrófa.
A Bp-i rendőrfőkapitány, miről beszélt akkor, amikor "őrző-védő " vállakozások szolgálatatását tartotta jogszerűnek egy ilyen rendcsináláskor? / milyen utazási irodába akart beszállni? /

A kormány által kijelölt "vizsgáló bizottság"-ban miért mondott le egy szemály, mivel valamilyen "őrző- védő" vállakozásban kompetens személy?

Látod, mennyi tisztázatlan dolog van, amit fel kell-ene derítenetek?

Ezek, mind a nyílvánosság előtt hangzottak el, s hidd el, nem csak bennem fogalmaztak meg kérdéseket.
Ezekre a kérdésekre, "nektek" kell a megfelelő válaszokat megadni.

Hidd el, nem akarunk önbíráskodni, de követeljük, hogy a bíróság mindazokat, akik mindezért felelősek, méltó bűntetésbe részesítsék.

Mindezek felderítése, a független magyar rendőrség feladata, s a megfelelő bizonyítékokat vádemelési javaslatra átadni az ügyészségnek, aki a bíróság előtt tegyen meg mindent, hogy jogi elégtételt kapjunk.
Ötven év hazudozás után, ideje legalább a 2006-ban elkövetett bűnökért felelni a bűnösöknek.
Nem azért, amit személy szerint engem megsértettek, hanem a szülőhazánkat alázták meg, a számunkra oly becses nemzeti ünnepünket mocskolták be ismét vérrel, hogy emlékeztessenek bennünket 1956-ra, hogy most se számíthatunk írgalomra, ugyanúgy, ahogy akkor sem.
Ezért kell őket megbűntetni.
Előzmény: BlackByrd (105)
varu2 Creative Commons License 2006.12.28 0 0 111



..ˇ[í]És szerintem ezeket az embereket inkább a liberálisok között kell keresni, mint a jobboldalon !.."


látod te kis fika..... erről beszéltem..


..mondd meg hanyas szobában vagy a lendvayban...felkereslek..és adok 2 puszit...


....olyan vagy - és ugy kellesssszzz nekünk -- mint akörmösmikola..

.,
Előzmény: BlackByrd (95)
varu2 Creative Commons License 2006.12.28 0 0 110


...
.. a topic kb. 3/4-t olvtam....


tisztelt feketemadár!!!


NEM TEKINTELEK HITELES INFORMÁTORNAK ...


nem tudom más is figyelte e olyan "szemüveggel" mint én de számomra elfogadhatatlan, hogy egy rendőr azzal kezdjen - bármit - és a folyamatban soxor kiemelje politikai hovatartozását..

..szerencséd, hogy nem én vagyok a felettesed :((

..szvszt...te egy simply provokátor vagy aki persze "berkeken belül" van


..
Constn Creative Commons License 2006.12.28 0 0 109

:)))

 

...és a parancsnokok sem ismerték fel, sőt ti sem, amikor a maximálisan törvényes rendőri intézkedésre készültetek. :)

 

Akkor, hogy kérdés is legyen: milyen esetben lehet gumilövedéket bevetni és hogyan kell alkalmazni?

Előzmény: BlackByrd (99)
Álné Vendel Creative Commons License 2006.12.28 0 0 108

Elsősorban javaslom Te és a társaid tanuljatok a Fidesz rendezvényének biztosításáról, amikor a Terror Házától az Astóriáig vonultak anélkül, hogy bárki is közel került volna hozzájuk, pedig voltak többen is akik megpróbálták. Majd amikor képesek lesztek egy ilyen egyszerű dolgot Ti is ellátni, akkor gyere nekem ide szakszerűsűgről meg egyebekről beszélni.

 

Másodsorban meg amíg nincsen azonosítótok, addig rendőrök sem vagytok. Mert egy havernak már van ugyanolyan kék kezeslábas ruhája mint a Rebisznek, de a hátán és a mellkasán poénból a Rendetlenség felirat szerepel. Ha megkapom a tőle képet be is teszem ide. Úgyhogy senkik vagytok megfelelő azonosítók nélkül.

 

Harmadsorban meg amig engem lőnek gumilövedékkel, meg egyebekkel amikor semmit se követtem el, leszarom hogy mi kerül a kezembe kő, gerenda stb azt dobom vissza rátok.

 

Negyedszerre meg legalább 170 esetben vizsgálódik ez ügyészség ellenetek, tehát csak követtetek el valamit. (de nyugi nem lesz meg a tettes....)

 

Ötödszörre meg sok hülye barom rendőr a saját fa...a miatt sérült meg, legtöbben amiatt, hogy visszafújta rájuk a szél a könnygázt. Biztos forrásból tudom, hogy kb. hány rendőr okádta magát össze, meg szívta be a tüdejébe a maró gázt, és amiatt lett úgymond sérült. De messze nem annyi sérült meg, mint amennyit mondtak.

 

Hatodszorra meg nagyot köpök amikor egy rendőrnek látszó egyént is meglátok. És kurvára nem érdekel, hogy hová szavazott.

 

Előzmény: BlackByrd (105)
kranführer Creative Commons License 2006.12.28 0 0 107
Jó emberek????
De ugye nem görényiről van szó?
Előzmény: BlackByrd (102)
kranführer Creative Commons License 2006.12.28 0 0 106
Ez igaz:-)))
Vagy a Rijekai Tv-t kell megostromolni:-)))
Előzmény: b.viridis (101)
BlackByrd Creative Commons License 2006.12.28 0 0 105
Most és in kérdeznék tőletek, de előtte kijelentem, hogy elítélem az erőszakot bárki is kövesse el, ha az törvénytelen. Sőt a magam részéről nagyon sajnálom ha valakit törvénytelenül bántalmaztak, vagy vétlen volt és megsérült.
Szóval, szó esett itt a rendőrök által elkövetett dolgokról...de mi van azokkal a cselekményekkel, amikor kővel dobálták meg a rendőröket, ütötték a lábukat bottal, molotov-koktélt dobtak rájuk... (részese voltam magam is ezeknek). Szóval, ez számszerűleg szerintem sokszorosa annak, mint amit a rednőrök okt. 23-án jogtalanul csináltak. Természetesen egy is sok, de aki kockakővel megdob egy rendőrt az egyrendbeli bűncselekmény...hány száz ilyen volt?
Mi is emberek vagyunk, és még ha a veszély vállalása hivatali kötelességünk is, ez nem jogosít fel senkit arra, hogy ellenünk a testi épségünket veszélyeztető cselekményt kövessen el. Több száz kollégám sérült meg, sokan súlyosan. Ők ugyan olyan egyszerű emberek, mit a tüntetők legtöbbje. Sokan családosok akiket hazavárnak. És szerintem a legtöbb sérült, vagy megtámadott rendőr egyike sem követett el semmilyen törvénytelen cslekményt.
Akkor most tőlük nem kellene bocsánatot kérni ?
BlackByrd Creative Commons License 2006.12.28 0 0 104
"vicc-rendőr"

Az micsoda ?
Előzmény: _fawlty_ (103)
_fawlty_ Creative Commons License 2006.12.28 0 0 103
Te tényleg vicc-rendőr vagy, ha vagy.
Előzmény: BlackByrd (99)
BlackByrd Creative Commons License 2006.12.28 0 0 102
Persze, készülünk majd, de jelenleg még csak az eszközök közbeszerzése folyik. Egyébként meg ezek az események nagyon jó leckét adtak politikusainknak, a rendőri vezetőknek és nekünk is. Évek hosszú sora alatt pénzügyi okokra hivatkozva tönkretették a rendőrséget... sok hosszúnylevú vezetőt ültettek magas polcra, és nyomatták közben a virtuális bűnüldözést. Persze vannak jó eredmények és jó emberek is a sorainkban. Rájuk lehet építeni a jövőben.
Előzmény: kranführer (100)
b.viridis Creative Commons License 2006.12.28 0 0 101
Mikor? Március tizenötödikén feltehetőleg zergebaszó hideg lesz, tökig érő hóval. Utána meg úgyis már nyaralni készül mindenki, max. a fiumei sztrádát lesz értelme lezárni, valahol Károlyváros környékén. :-)
Előzmény: kranführer (100)
kranführer Creative Commons License 2006.12.28 0 0 100
Szerintem jobb ha nagyon készültök a tavaszra. Sokkal nagyobb balhék lesznek. Csaxóltam.
BlackByrd Creative Commons License 2006.12.28 0 0 99
Nem fogod elhinni, de nem csodálkoztam. Sőt, megmondom csodálkoztam volna ha tudta volna. Ez nem vicc, ő ilyen dolgokhoz szerintem nem ért. Vannak vezetők akik teljesen más szinteken mozognak...
Előzmény: _fawlty_ (98)
_fawlty_ Creative Commons License 2006.12.28 0 0 98
MIt gondoltál, amikor Görényi aszonta, nem is tudja mi az a vipera?
BlackByrd Creative Commons License 2006.12.28 0 0 97
Szerintem a rombolást végrehajtók sokkal korábban kezdtek el szervezkedni, mint ahogy a rendőrség erről tudomást szerzett volna. Nekem volt egy olyan érzésem, hogy a TV székház egy olyan alkalom volt amire már régebb óta vártak...
A tüntetők közé beépülő emberek lehetnek többfélék. A rendőrök ténykedéséről tudok annyit mondani, hogy nálunk M.o.-on a tömeg feltérképezése (létszám, tervezett útvonal, tervezett cselekmény kifürkészése) lehet feladatuk. Jogsértő cselekményeket nem kezdeményezhetnek, erre nem buzdíthatnak. Külföldön, pl. Francia országban (ha jól tudom) nem így van, ott a kialakult szándékot erősíthetik is a rendőrök...
Egyébként én ha keresni kellene nem civil szervezőket, akkor nem rendőrök és nem is NBH-sok között, sokkal inkább külföldi, ellenséges titkosszolgálatok között keresnék, de még ennél is sokkal valószínűbb, hogy ezek a titkosszolgálatok hazai bűnözöi csoporotkat bérelnek fel, irányítanak képeznek ki és esetleg vezetnek.
Az NBH és a kormány azon figyelmeztetése korábban, hogy a Fidesz nagyon vigyázzon a naggyűúlésein és inkább ne is tartsa meg őket, nem biztos ám, hogy komcsi ármánykodás !
Előzmény: lendületlenül (96)
lendületlenül Creative Commons License 2006.12.28 0 0 96

Természetesen nem a rombolásra gondoltam,hanem az események teljes sorára,onnan kezdve,hogy néhány százan(?) elindultak a Kossuth térről,egészen odáig,amíg a rendőrség "visszafoglalta" a TV-székházat.Abban is van valami tragikomikus,hogy felső vezetők a TV-ből tájékozódnak az eseményekről.

Azt már meg sem merem kérdezni,hogy a tüntetők közé beépített embereknek milyen szerepe volt az események ilyetén alakulásában.....

Előzmény: BlackByrd (94)
BlackByrd Creative Commons License 2006.12.28 0 0 95
"Szerintem durva, de jó lecke volt ez azoknak az álliberális embereknek, aki a rendszerváltás óta csak züllesztették a rendőrséget úgy élő erőben, mint technikailag."

És szerintem ezeket az embereket inkább a liberálisok között kell keresni, mint a jobboldalon !
Előzmény: BlackByrd (94)
BlackByrd Creative Commons License 2006.12.28 0 0 94
"Ha ez igaz,akkor néhány felső rendőri vezetőnek és a tüntetés irányítójának nem kellene helyet cserélnie?"

Na jó, azért egy szituban rombolni könnyebb, főleg úgy, hogy a másikat kötik a jogszabályok és a vezetői utasítások.
A TV székház utáni napokban megfiyelhető volt, hogy valaki olyan vette át az irányítást, aki rögtön sokkal hatékonyabban tudta irányítani az egységeket. Ennyit számít egy jó vezetés !
A rendőrségen megvannak az alkalmas emberek, néhány eszköz is használható. Az, hogy a rendelkezésre álló erőket és eszközöket a leghatékonyabban tudja valaki alkalmazni, na ahhoz kell a tapasztalt, jó vezető.
Szerintem durva, de jó lecke volt ez azoknak az álliberális embereknek, aki a rendszerváltás óta csak züllesztették a rendőrséget úgy élő erőben, mint technikailag.

Előzmény: lendületlenül (93)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!