A nyári olimpiai játékok nyitásának közvetítése a tv-ben. Az MTV1-en élőben, tehát ha a reklám nem szól közbe, akkor kivágás nélkül láthatjuk énekelni Björköt.
Inkább örülnél. Csoda, hogy idén még nem kezdték el a karácsonyra hergelni az embereket. Kíváncsi vagyok, idén mikor hallom meg először a Jingle Bellst.
Hát, mit mondjak, fura volt. Kicsit később meg "Lullaby" a Cure-tól jött utána. Fura volt ott ilyen szövegekre vásárolni, hogy "his wicked sense of humour suggests exciting sex" vagy "his arms are all around me and his tongue in my eyes ... Spiderman is having me for dinner tonight"...
Jó, hát persze. Pixeles kép, pixeles hang... :o) Bár nekem folyamatos volt, nem állt le pufferelgetni. De tök jó, hogy így bele tudtam nézni ingyé' :o) A koncert tök jó, a Human B.-nek nagyon jól jött a nagyzenekar. A Vespertine klipjeit meg olyan ritkán láttam, kikockázás nélkül talán egyáltalán nem... Szóval jó ez.
Csak az a baj, hogy az akadozás elkerülése érdekében csak minden (elvileg) 5ödik képkockát adnak le, a hangja is zajos. Régebben a winamp listán volt mégegy, az a másik koncert dvd + a greatest hits dvd-t nyomta DVD minőségben, de ugye nekem 1 másodperc play, 15 puffer.
Hogy mik vannak. Az új Winampomban a Media Libraryban rákattintottam az Internet TV-re, lejött egy lista a streamekről, és van Björk stream is, ahol a Greatest Hits DVD megy körbe-körbe.
Nekem pont a Cambridge volt az első Björk DVD-m,de a vétel után hamarosan el is adtam-nem voltam oda érte.Eleve nem szeretem a koncert DVD-ket,de mivel Björkről volt szó,tettem egy próbát.Hát nem jött be:)Elég unalmas nekem az a koncert,mert csak álldigál egy helyben és kész,semmi látvány.Később rájöttem,hogy tud egy koncert DVD jó is lenni,de ahhoz látványosnak kell lennie,mint pl a Kylie,Madonna DVD-k.Björktől az egyetlen DVD-m a Volumen '93-03'.Ami még esetleg érdekel tőle az a Royal Opera House,mert arról láttam képeket,és jónak tűnik,nameg azon legalább egy kis extra is van,meg füzetke.
Nevetségesnek tartom,hogy Björk egy interjút is képes külön DVD-n kiadni,mások meg tele pakolják a DVD-iket rengetek extrával,meg mindennel.Na mindegy,nem kell megvenni:)
Természetesen ezt nem lehurrogásnak írtam,mármint a Cambridge-ről szóló részt,csak el mondtam az én storymat róla:))