Keresés

Részletes keresés

aliszultan Creative Commons License 2012.03.13 0 0 246

elegendő

Előzmény: aliszultan (245)
aliszultan Creative Commons License 2012.03.13 0 0 245

"csak ajánlani tudom,én már 2 éve ezt használom"

 

Nem világos!

Ha két éve használod, csak tudod, hogy hány alaklomra elegennő, vagy túl ritkán használod?

Előzmény: quicky80 (244)
quicky80 Creative Commons License 2012.03.13 0 0 244

Úgy írjákak 10-15 alkalom attól függ,de szerintem 20alkalomra is legendő,mivel hatása elég intenzív.

Előzmény: aliszultan (243)


aliszultan Creative Commons License 2012.03.13 0 0 243

Ezt a linket én is megtaláltam a guglival! :D

 

Egy adag hány alkalomra elég? 

Előzmény: quicky80 (242)
quicky80 Creative Commons License 2012.03.13 0 0 242

HELLO

NETEN RENDELTEM LE MALAJZIABOL,ARA 39USD+POSTA AMI AZT HISZEM 7,99USD.mEGÉRI 

ITT A LINK

http://www.gambirshop.com/products-page/gambir-sarawak/gambir-sarawak-liquid/

Előzmény: aliszultan (241)
aliszultan Creative Commons License 2012.03.13 0 0 241

Hali!

 

Hol vetted?

Mi az ára?

Előzmény: quicky80 (240)
quicky80 Creative Commons License 2012.03.13 0 0 240

Helló

Én is szenvedtem ezzel a gondal,sok mindent kipróbáltam és a leghatásosabb egy malajziai csodaszer a Gabir,ez egy természetes anyag,par csepp elég a makkra max 10 perc után kell lemosni(max mert külömben nagyon csíipő egető erzés lesz úrrá a farkunkon)hatását kb 30-45 után perc kifejti. És lehet döngölni a kedves hölgyet .vVolt hogy el sem bírtam menni ,de azÓta 30 -45 percet símán végigszexeltük.Minden ugyanúgy müködik csak a makk nem lesz oly érzékeny ,ezáltal lehet döngöölni ,mint az állat.

GAMBIR SHARAWAK A TERMÉK NEVE pontosan Borneóból ered.

csak ajánlani tudom,én már 2 éve ezt használom

Rob-manor Creative Commons License 2012.02.25 0 0 239

Én azt a módszert gyakorlom mostanában, hogy nem húzogatom a farkam, hanem hátrahúzom a bőrt

a makkomon és a kezem végigsimítom rajta, majd vissza. Ezt egy jó párszor megcsinálom és amikor érzem hogy közel vagyok, akkor leállok.

Minnél tovább bírod így, annál jobb lesz élesben. Mert ezzel a simításos mozdulattal talán tompíthatod a makkod érzékenységét.

jason1 Creative Commons License 2012.01.18 0 0 238

Sziasztok! Tud valaki megbízható sexualpszichológust, aki nem kér el horror lóvékat alakamanként a kezelésért? Előre is köszönöm!

 

menyusmanus Creative Commons License 2012.01.16 0 0 237

Szia Analyzer65! Esetleg nem tudod annak a gyógyszernek a nevét?

Előzmény: Analyzer65 (235)
hurkale123 Creative Commons License 2012.01.15 0 0 236

Két dolog a fiatalok férfiak körében nagyon gyakori manapság. Az egyik a korai magömlés. Ez a nem megfelelő önkielégítésre vezethető vissza, azaz, hogy csak a gyors elélvezésre megy rá valaki hosszú időn keresztül, ezért egy rossz reflex alakul ki benne. Erre a leghatásosabb "gyógymód" a következő. Önkielégítésnél mikor érzed h nemsokára elmennél, hagyd abba fél percre majd folytasd. 2-3 szor csináld meg, majd hagyd abba végleg a maszturbálást, azaz ne élvezz el! Aki még most kezdi ezt a gyakorlatot, annak kb. 4 alkalommal csak két heti el nem élvezés után lehet elélvezni. Később ezt csökkentsd heti egy alkalomra. Ha esetleg van barátnőd akkor pedig csak vele élvezz el, önkielégítéskor sose. Nem lesz könnyű, hisz ha már élveznél el nem könnyű abbahagyni végleg, lesz, hogy nem is fog sikerülni, azaz véletlenül elmész. Ilyenkor "büntesd meg" magad, pl. tartsd  a farkad hideg vízbe egy percig vagy valami hasonló. De ha sikerül akkor jutalmazd meg magad valami aprósággal pl. egy csokival. Így néhány hónap alatt az agyad átáll arra, hogy az a jó ha nem élvezel el, pontosabban h tudod kontrollálni azt. Ugyanez a gyakorlat jó a másik nagy problémára is a merevedés zavarára behatolás előtt vagy közvetlenül utána. Ha reggeli merevedésed van, vagy ha orális szex vagy önkielégítés közben feláll, akkor nincs szervi gondod, egyedül a szorongás okozza a problémád! Nincsen szükség semmilyen csodaszerre, az egyetlen amire szükség van, hogy lazulj el! Hosszabb előjáték, nyugodt környezet segíthet. Néhány sikerélmény után el fog tűnni ez a gond. Ha végképp nem megy a lazítás, esetleg kipróbálhatod a FLOW ELIXIR nevű italt. http://flowelixir.hu/ Ez olcsó, abszolút nem káros, én buliba is inkább ezt iszok alkohol helyett. Segít ellazítani, kikapcsolni a fejedben a társadalmi hülyeségeket. Pornófilmet ha nézel, lehetőleg olyat amiben nem 6an élveznek egy csaj fejére, meg szado-mazo pornót, hanem olyat aminek van is köze az igazi szexhez, amiben neked is részed lesz.Amit még tudok tanácsolni, hogy ne nézz TV-t. A média mindenhonnan azt sugározza, hogy nagy farkadnak kell lenni, meg na nem elégíted ki a csajt akkor nagy pancser vagy, meg minden csajt meg kell dugni stb. Ezek miatt alakul ki sok pasiban a szorongás. Remélem segítettem

Analyzer65 Creative Commons License 2012.01.14 0 0 235

kedves "tanarno", te nem vegeztel veletlenul pszichologiat???  mindegy, hagyjuk...

jo nehany eve bizonyitott teny, hogy az altalad nem letozonek titulalt ejakulatio praecox, vagy annak  meg kellemetlenebb formaja, az ejakulatio ante portas - ahol nincs ido pihengetni masodperceket -, 90%-ban az alacsony szerotonin szintnek koszonheto, mely genetikusan oroklodik. pont.

nem veletlen, hogy az antidepresszansok joresze - melyek megakadalyozzak ezen ingeruletatvivo anyag visszahivasat -, sikeresen segitenek a probleman. az alkohol, ugyanezen alapon "mukodik" a ferfiak szevezeteben, de ez mar egy rettento ketelu, fegyver.

 

mindezt csak azert irom, mert egy ismerosomet evekig hulyitette egy barom pszichologus, hogy nyilvan lelki problemai vannak, amikor o erezte jol, hogy ez nem nagyon stimmelhet. koncentralhatott szerencsetlen egbe-vilagba, vegezhetett akarmilyen relaxacios, joga, vagy mas gyakorlatot, persze hogy nem segitett. aztan kapott valami gyogyszert - amit azota is szednie kell, ha a kedvesevel szeretne lenni -, es minden problemaja megoldodott. 

ennyit a nagyokos pszichologusokrol, meg az ilyen "koncentralj sokat" tanacsokrol.

aldasbekesseg.

Előzmény: TANTRATANÁRNŐ (217)
kukkerpotter Creative Commons License 2011.12.18 0 0 233

Szevasztok!

 

Én is sokat szenvedek a korai magömléstől.Nekem a PC-torna+rendszeres testmozgás sok hasazással,kardióval sokat segített.10 percig is ki tudom húzni néha,ez nem sok de aki tudja milyen 2 perc után rendszeresen elmenni annak ez álom.A gyógyszer is sokat segít,itt a potencia nővelőkre gondokok.Urulógus javasolta hogy szedjek ilyet,mert ha nincs szervi bajom csak rossz beidegződés akkor csak ez.

Nekem az állandó abbahagyás nem segített,csak még többet szenvedtem a párommal.

 

 

Törőlt_nick Creative Commons License 2011.08.15 0 0 232

mit állítasz be a libidón te nagyon okos tanítónéni??

 

Előzmény: TANTRATANÁRNŐ (230)
Zozeei Creative Commons License 2011.08.14 0 0 231

És ezt a gyakorlatban hogyan lehet megvalósítani? Vagyis milyen gyakorlatokat kéne végezni, hogyan kéne maszturbálni ahhoz, hogy kb. 1 hét alatt "ki legyek érzéstelenítve"?

Engem mindenféle dolog érdekel, csak szeretném, ha mostmár megjavulna a helyzet.

Előzmény: TANTRATANÁRNŐ (230)
TANTRATANÁRNŐ Creative Commons License 2011.08.01 0 0 230

Szia!

Azért hullám völgy, mert az orgazmus reflexrendszere is többrétű, azaz több szinten működő, többféle izgalmi szinthet tartozó orgazmus reflex létezik, így nem szabad a legmagasabbra dolgozni, az alacsonyakat kell kiírtani először. Ez egy megtagadási rendszer. Neked kb 1 hét alatt ki kellett volna mindet érzésteleníteni, ha jól csinálod. Annyit a gyógyszerekről, hogy nem olyan hatékonyak, csak pszichésen tompítanak, és akinek már van csöppnyi potencia vesztesége, akkor számítson merevedés ingadozásra. A korai magömlést és a merevedés rekonstrukcióját együtt kell megvalósítani, valamint a libidó beállítását, azaz a legkeményebb állapotban meglévő legmagasabb orgazmus reflexet. Az idegrendszerünk többrétegűen rendelt gyorsító reflfexet az izgalmi energiánkhoz, ezért előfordul az orgazmusok közötti különbség, holott mindig csak a legerősebb orgazmust szabadna átélni, ez biztosítja a helyes reflex-képzést.

Előzmény: Zottyesz (228)
menyusmanus Creative Commons License 2011.07.28 0 0 229

Sziasztok!

 

Én is hasonló cipőben járok, mint ti.

 

Az utóbbi időben elég sokat olvastam egy Dapoxetine nevű gyógyszerről, ami pont a mi problémánkat lenne hivatott megoldani. Esetleg van köztetek olyan, aki már kipróbálta? Ha igen, akkor nagyon hálás lennék, ha megosztanátok a tapasztalatokat, illetve hogy hol szereztétek be a szert.

 

Köszi előre is:

menyusmanus

Zottyesz Creative Commons License 2011.07.24 0 0 228

Jól értelmezem, hogy az általad vázolt módszer szerint, akinek korai magömlése van, egy hétig próbáljon úgy maszturbálni, hogy lehetőleg minél tovább, minél jobban figyelve önmagát, de mindig STOP! a vége előtt, és utána ne is érjen véget a dolog, csak mondjuk egy héten egyszer? Az ötlet maga nem rossz, kíváncsi vagyok a valóságban mennyire működik. Megmondom őszintén én már sokféle módszert kipróbáltam, de az igazán nagy áttörést sosem értem el, persze mostmár jobb mint mióta elkezdtem, de eléggé hullámvölgy az egész. Most a barátnőm elutazott egy kis időre gondoltam elolvasgatom milyen új módszerek vannak. Eddig erről nem hallottam, de szívesen kipróbálom, mert látok bene némi logikát.

 

Ha jól gondolom ezzel hozzászokik a szervezet az ejakuláció előtti pillanatokhoz, és minél többször ér el oda, annál inkább hozzászokik. Gondolom az, hogy ne legyen vége hasonló oka van. Érdekes.

 

Van még valami ezzel a módszerrel kapcsolatban amit lehet gyakorolni/tudni?

 

Igazándiból engem egyre inkább zavar ez a probléma, minden ötlet érdekel :)

Előzmény: TANTRATANÁRNŐ (217)
acl Creative Commons License 2011.07.18 0 0 227

Csak egy ötlet (mondjuk nekem nincs ilyen problémám).

A párommal amikor ki akartuk próbálni a seggbe dugást rendeltünk egy síkosító krémet. A krémre mellékesen rá volt írva, hogy hűsítő hatású és késlelteti az orgazmust. Amikor bekentük a párom seggét és az én farkamat majd elkezdtem dugni a seggét alig tudtam elélvezni a krém hűsítő hatása miatt pedig igen szűk kis segge van a páromnak. Mondta is a párom, hogy szétdugtam a seggét, mondtam neki, hogy a krém hűsítő hatása miatt nem tudtam elélvezni csak már amikor ezerrel keféltem a lyukát. Próbáljátok ki szerintem egész jó.

Törölt nick Creative Commons License 2011.07.18 0 0 226

Ha magyarázkodsz, csak annyit mondj, két éve nem voltál nővel, és ő olyan gyönyörű, hogy már a látványától is szinte elélveztél. Kérd a türelmét, és biztosítsd, hogy idővel, és kiegyensúlyozott szexuális élettel látványos javulást fogsz mutatni. Addig meg sűrűn részesítsd orális örömökben, hogy megkíméld az alhasi fájdalmaktól, ami a nőknél is előfordulhat.

Előzmény: h8h8 (224)
Fantomasz80 Creative Commons License 2011.07.17 0 0 225

Ha ez a kapszula frankó volna...már egy egész más világban élnénk szerintem! Az emberek folyton csak kefélnének, a nők a föld felett járnának fél méterrel, mert olyan jó nekik...a pasik dagadó mellel feszítenének és karikás szemeik volnának az örökös a kialvatlanságtól...!

...szóval ennek ellenére még soha nem is hallottam a nevét sem...

Olyan "Top-shop szaga" van az egésznek! :D

KAMU!!! Csodák nincsenek, haver!

A helyzeted szar, de nem reménytelen! Gyakorolni kell! Legalább kiderül, tényleg szeret-e a nőd vagy sem...! Ha igen, segíteni fog formába jönnöd,és türelmes lesz veled, ha meg nem partner a dologban, jobb ha dobod szerintem!

Mindenesetre én szkeptikus vagyok az ilyen (még ráadásul baromi drága is) termékekkel kapcsolatban! Népbutításnak tartom, egyszerűen kihasználják a szerencsétlen, kétségbeesett embereket és megkopasztják őket! Pár év múlva nem is fogsz hallani erről a szarról, állítom...begyűjtenek egy csomó lét, azt lefarolnak hawaiira..!

Sok ilyen kuruzslásnak egyébként van némi hatása az igaz, de szerintem csak pszihésen hat a páciensre, egyszerűen bemesélik maguknak az emberek, hogy igenis milyen jó, használ...és ettől valóban jobb lesz nekik valamelyest, de ez a hatás csak ideig-óráig tart és minimálisan!

Én lebeszélnélek róla, de persze azt csinálsz amit akarsz!

Előzmény: h8h8 (224)
h8h8 Creative Commons License 2011.07.16 0 0 224

Sziasztok!

 

Új vagyok a topikban!

 

Azzzal a problémával állok szemben amellyel valamennyien ezen a fórumon!

Barátnőmmel 1 hónapja járunk, szex eddig egyszer volt de, sajnos majdnem a kézi ingerléstől elmentem, aztán mikor beléhatoltam kb 10 lökés után el is sültem!:(:(:( Hozzá tartozik az esethez, hogy 2 éve nem feküdtem le senkivel, de nagyon kellemetlen ez az érzés, meg a megyarázkodás. de rendkívü felizgultam, már a meztelen látványától meg a kézi ingerléstől(mondjuk az se tartott túl sokáig!)! Kérdezem minden olvasótól, hogy valaki próbálta e már a prematol kapszulát a termék weboldalán csodaszerkként van feltüntetve! bár baromi drága!  HA igen legyetek szívesek megírni a tapasztalatokat a termékkel kapcsolatban!

 

 

Köszönöm a segítséget

 

 

 

MEGTORLÓ Creative Commons License 2011.07.12 0 0 223

Vannak lányok, akikkel nehéz. Ha már végpróbáltátok az egész kámaszutrát és tényleg csak egy póz működik, akkor két lehetőséget tudok. Vagy viseled így, de legalább működik, vagy el kéne gondolkodni az intimtorna gyakorlásán a lánynak. Ez arra jó, hogy megtanulja koncentáltan működtetni az intim helyen lévő izmait, így jobb testtudattal talán képes lesz "erőltetni" az orgazmusát. Olyan ez, mint ahogy mi férfiak is ki tudjuk csavarni 1-2 perc alatt, ha kell, tudjuk hogyan lehet, csak nekünk külső szerv lévén ezt könnyebb volt felfedezni.

Előzmény: KovPal30 (222)
KovPal30 Creative Commons License 2011.07.12 0 0 222

Sziasztok! Eddig nekem nem volt ilyen problémám. A párommal pár hónapja vagyunk együtt, állítása szerint eddig neki sosem volt orgazmusa. Néhány hónap alatt elértük, csak van egy kis probléma. Neki csak úgy jó, ha ő van fölül, és irányíthat. Csak éppen ezt pont úgy csinálja, hogy szinte teljes súlyával ránehezedik, és ráadásul úgy mozog, hogy a legérzékenyebb ponton teszi mindezt. Így nem bírom igazán sokáig, kb 50% az esély, hogy előbb elmegy, mint én. Ráadásul ez nekem nem is olyan jó, általában ha elmegy, utána azonnal váltunk más pozícióra, és úgy bírni szoktam még elég sokáig, és jobb is nekem. Van valakinek hasonló élménye? Tapasztalat, megoldás? Esetleg nők véleménye, ha vannak itt? Köszi!

Szysz89 Creative Commons License 2011.07.10 0 0 221

Jaja sajnos! Remélem azért majd nem fogok elmenni 2 perc alatt:S

 

Előzmény: Törölt nick (220)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.10 0 0 220

Már kilenc hónapja? akkor mostmár húzzál bele! ez a lánytól is függ, nagymértékben! no para!

Előzmény: Szysz89 (219)
Szysz89 Creative Commons License 2011.07.10 0 0 219

Helósztok! Én azt kérdezném, hogy már több mint 9 hónapja nem feküdtem le lánnyal, de sokszor végeztem önkielégitést! Szerintetek ha  oda kerülök egy lánnyal akkor gyorsan el fogok menni? :S

 

MEGTORLÓ Creative Commons License 2011.06.25 0 0 218

Te biztos nem vagy nő, vagy még nem dugott meg senki rendesen. (bocs a cinizmusért!) 

Én nem szenvedek korai magömléstől, mégis előfordul néha, hogy nem addig bírom amíg kell. Lehet, hogy azt mondja a lány, hogy nem baj, így is jó volt, de őszintén bevallva, tudnunk kell, hogy azt gondolja, hogy a francba...

Szóval dugás közben egy nő sem élvezi, hogy 1-2-3-ki tudja hány percenként meg kell állni 10mp-re, tudjuk miért. 

Maszturbálással lehet gyakorolni, csak az kurvára nem ugyanaz. 

Ha türelmes a nő és hagyja a megszakítósdit, az jó, de abból idővel félrekúrás lesz, ha nem lesz fejlődés.

Nem szégyen elmenni orvoshoz, szexológushoz, mert lehet szervi probléma is a háttérben. 

Abban igazad van, hogy fejben ki kell kapcsolni a dolgot.

Az én módszerem olyan, hogy direkt nem élvezem a dolgot, hanem a teljes koncentrációmat a párom kielégítésére, reakcióira összpontosítom és ha már sikerrel jártam, vagy a kapujában vagyok akkor engedem magamnak az élvezetet.

Lehet, hogy nem túl romantikus, de erről nem kell tudnia a nőnek, élveznie kell. Lehet, hogy szerencsém van a libidómmal, de nekem ez 90%-ban működik és minden este(már ha van kivel:-), akár többször is, persze regenerálódás után. Sajnos nincs tuti módszer, néha mit feljebb írtam én sem bírom addig amíg kell, viszont ennek az az előnye, hogy a nőnek is sikerélmény lehet, hogy 1-1 "maratoni" menet után el tud intézni engem...

Szóval nem kell túldimenzionálni!

Előzmény: TANTRATANÁRNŐ (217)
TANTRATANÁRNŐ Creative Commons License 2011.06.23 0 0 217

KORAI MAGÖMLÉS NEM LÉTEZIK !!!

 

Kitartással és türelemmel azonnal megoldható, elsőre!

A korai magömlés roppant könnyen kezelhető. Az orgazmus közeli állapot kitartását kell elsajátítani, ha gyorsul az izgalmi energiánk, akkor meg kell pihenni 10 mp-re, a merevedéstől függetlenül. 

Soha ne fókuszáljunk a merevedésre, mert a figyelmünk nem a rossz reflexek kiiktatására koncentrálódik, hanem a megfelelésre.

A rossz reflexek a könnyű, egymás utáni többszöri vagy éppen a megerőltetett orgazmusok miatt alakult ki, tehát gyenge izgalomhoz rendeltünk (dopamin felszabadítássa járó) "IZGALMI ENERGIA GYORSÍTÓ REFLEXET", ezeket a reflexeket ki kell iktatni a fejünkből a fent említett megtagadásos módszerrel. 

1-2 heti orgazmus nélküli edzést követően megmarad a legmagasabb orgazmus reflex, ezt hívjuk LIBIDÓnak, a jelenlegi legjobb merevedés mellett. 

A mennyiben a merevedésedet szeretnéd javítani, további 2 hetenként egy orgazmus és mellette napi egy óra orgazmus közeli állapot kitartást szoktunk csinálni, később sűrűsödhet az orgazmus.

 

Jó szórakozást!

 

TANTRATANÁRNŐ Creative Commons License 2011.06.23 0 0 216

Nem tudsz te semmit az életről, nem hogy szexről, csak egy nagyszájú nem tudom én ki vagy, aki csak köpköd itt valamit.

A poklot megjárod és rongy ember leszel, mire kikerülsz, ahelyett hogy próbálnál segíteni a cerkádon vagy a barátod cerkáján. 

Mi ez itt a nemtelenek poénkodása és a semmiről fecsegés netovábbja?

Előzmény: hangok a /dev/null-ból (215)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!