Heló mindenkinek! Én még új vagyok itt. Viszont van kb.2000 Kisméretű, bontott, pucolt jó minőségi téglám eladó. Sürgős lenne.Az árban biztosan megtudunk egyezni. Ez Bp. a X. kerületben van.
Eladó több ezer ( kb 3000, de egy hét múlva pontos számot tudok mondani) erős, jó állapotú bontott cserép 10 forint per darab áron Budapesten a XVII. kerületben ! Ha valakinek kell ezen az áron, az kap ajándékba sok jó állapotú kúp cserepet is nagyon olcsón . Érdeklődni lehet emailben: egyetemistafiu25@freemail.hu címen.
Körülbelül másfél hét múlva lehet vinni az egészet , mivel a munkálatok nálunk még folyamatban vannak.
Ha lenne valakinek kisméretű bontott egész téglája kb.1000-1500db kemencéhez kellene viszonylag jó minőségű sok a látszó felülete. Helyileg Gödöllő környékéről. ajánlatokat email-be köszi addig is tusancsabavVnet.hu
sziasztok mindenki nekem van bontott téglám kb.10000db van pecsétes is a mérete 30x15x7-es az ára 50ft/db ha kell érdeklődni lehet bár mikor egész nap 06 34 375 202- es teló számon
Szükségünk lenne a lehető legolcsóbban /ingyen, bontás, pucolás fejében/
kb 2500db kis ,vagy nagyméretű téglára, Békés megyében. Mivel a régi kerítésünket az önkormányzat önhatalmúlag elbontotta és helyére drót kerítést kívan rakni.
Sürgősen szükségünk lenne a lehető legolcsóbban /ingyen/ kb2500 nagyméretű bontott téglára, mivel a régi kerítésünk az önkormányzat elbontotta, és helyette dróthálót rak.
Szép a munkád. Én a lábazatot szerretném így leburkolni. Több technológiáról is hallottam. Ha megtudható, te pontosan hogyan ragasztod fel a szeleteket. illetve hogyan tisztítod meg a felületet, utókezelés, védelem? Ha nem publikus, jöhet priviben is. kőművesem rögtön passzolta a témát, a burkolón is látom, hogy nem csinált még ilyet. Tőled azért nem kérek ajánlatot, mert csak 15 m2 és pest megye.