1. A menetirányt navigálás közben is mutatja, viszont a sebességet csak a térkép üzemmódban.
2. A táblakijelzés magyarországon elég ritka, legalábbis az én tapasztalataim szerint......a nyugati országokban biztosan gyakrabban találkoznánk vele.
hali.az a helyzet hogy holnap az az 18-án letudnék menni nyíregyre.odatudnál jönni a gulliverhez .kb 1/2 11-re .ha tudsz válaszolj hogy mit vigyek.köszi szépen.
Csak az a baj hogy mifelénk mármint a viharsarokban (BÉKÉS megye)nincs sony service,ugy hogy fel kellet küldeni a fővárosba.Hogy mikor jön vissza azt nem lehet tudni
Egy kis probléma történt,sajnos le ejtettem a u73-ast s ezután minden müködik rajta csak a hang nem.Szerintetek nagy a baj ?? Meg lehet még ezt csinálni ?? Köszi a javaslatokat.
lehetöleg legyen mindenkinek aki megkeress vnc program feltelepitve és adjon egy IP cimet hogy megnézem mit csinált a gps szel!(Nekem könnyebb Távoli asztalt használni,mint magyarázni)
Én is felraktam az IGO 8-at és működik. Nekem viszonylag hamar talál gps jelet nem kell a 10 p. 1-2 perc alatt talál mindig, bedig az első üvegem uv-s.
Hello, nos kb egy hónapja tettem fel az igo8-at (azt, ami az 526 hozzászólás környékén van egy nv u 73-t-re), ment is egy darabig 3 hétig talán, majd jól megnyekkent. Frissítettem a navin szofvert, 2.1-est pakoltam fel. Majd megint felraktam igot. Ment 1 napot, azóta meg van kattanva, konkrétan be se akar kapcsolni, géppel még kommunikál. "Telepítést" az 526 szerint tettem, de most olvasom, hogy lehet máshogy is... kérdés, hogy ehhez hányas firmware kell? Mert neten csak 3.02-t találtam, de azt nem javasolják a 2-esre.
Nem kellett volna átállítani semmit csak az első bejentkezéskor kint kell lenni a házból és egy kicsit tovább tart kb 10 perc!Addig ha figyeled a mühold jeleinek az eröségét akkor tudod mikor találja meg.
Felraktam én is az igo8 -at a 523-ról , de nem találja a gps vevőt.
Ilyenkor mi a teendő? A system.ini-be beállítottam a portot 5-re, és a baudot 38400-ra de a gps vevőt nem lehet bekapcsolni, illetve, ha kipipálom a következő belépéskor kikerül a pipa.
Kb. 10 perc, amíg felmegy minden. Esetleg nem árt biztonsági másolatot készíteni a mounted volume könyvtárról. Ha a térképfájlt is eltávolítod, az hosszabb idő... Én nem tettem. Ha hétvége után tetszik az igo, törlöm a térképfájlt, hogy legyen hely az igos térképfájloknak. Én most próbáltam ki, tényleg működik, bár szokni kell, 1 év alatt igen hozzászoktam Emeséhez... :)
Csak akkor segitek ha probléma van!Nem akkor ha valaki hozzá se kezd!Na most leirom ,hogy mit kell csinálni és csak akkor írjatok ha nem megy!
1.lépés:Tötsd le az 526 hozzászólásban lévő mounted volume.zip t! 2.lépés:Legyen a gépeden microsoft activeSync! 3.lépés:lejött a mounted volume.zip akkor dugd össze a gps a gépeddel és hadd szinkronizáljon össze! 4.lépés:Megkeresed a sajátgép/mobileszköz/Mounted volume mappát! 5.lépés:nyitsz egy új sajátgépet kitömörited a mounted volume.zip t abban is egy mounted volume mappa volt 6.lépés:amit kitömöritettél fel kell másolni mint egy kiegészitést a gpsre!Amikor kész újrainditod a gps és voálá igo 8! 7.lépés:Térképeket leszeded innen:http://www.filefactory.com/f/7c81356224ee8d5b/ Ennyi
Sziasztok.Előre jelzem hogy műszaki analfabéta vagyok.Vettem egy ilyen ketyerét (Sony NV-U73T) tip.GPS-t.Sajna nem tudom frissíteni.Olvastam az oldalon hogy az IGO-t fele lehet rakni rá.Sajna ez nekem már egyetemi szint.Azt kérném valakitől hogy írja le lépésről lépésre.Persze ha nem nagy gond.Láttam hogy írták hogy töltsem le ezt a progit (PeriodicShowTaskbar) de azt sem tudom mit kezdjek vele.Szóval előre is köszönet.Pupak