Mindjárt jönnek a házi praktikák, de mivel azt kérdezted, hogy hogy lehet jól beállítani, ezért én azt mondom, inkább vidd el egy futóműveshez, kb. fél óra, és műszerrel beállítják.
Én próbáltam otthoni módszerekkel, de azért annyira nem egyszerű...
Mar regen voltam a forumon. (idöhiany miatt) Az 1, 3-as Feliciam köszöni jol van, egy aprosagot leszamitva: kerek összetartas kellene neki. Ezt hogy tudom hazilag jol beallitani? Vagy inkabb szervizbe vigyem a kocsit? Mit javasoltok? Üdv!
Szia! Azért ennyire nem egyszerű. Mivel ha teherautóról beszélünk akkor a differenciálműben lehet eltérés(a mellékelt táblázaton is van 3 fajta) mert ha megterheljük akkor csak olyan "ifa" gyorsaságú lenne. Viszont a végsebességre meg nem kell feltétlenül a személyautó sebessége. Nézd meg ha van fordulatszám kijelzés a két mutatónak a személyautónál 5.-ben azonosan kell mutatni(gyári gumival!)
Nekem 100km/h=2800-2900f/min. Amúgy csereszabatos ha jól tudom az összes váltó. De ha csökkentesz(gyorsítasz) az áttételen akkor arányosan tűnik el a teljesítmény is ezzel számolj! Aztán ha mégis cipelni kell vele valamit akkor tényleg valós "IFA" lesz belőle:-)) ha meglátja az emelkedőt már attól fulladozni kezd.......
Üdv mindenki! Az lenne a kérdésem hogy a benzines pickup és a kombi vagy csapott felicia váltó között van -e különbség, áttétel szempontjából!? 1.3 68le
Nagyváradon.Annyira nem sürgős. Néha balra irányjelzésnél világít a refi,ha tompított be van kapcsolva...... ))))))))) Még mindig jobb ,mint 2 hónapja Kolozsváron a csúcs közepén "döntött" úgy hogy ő ezt bizony nem csinálja. Sehova nem tudtam jelezni,volt is duda koncert. ))))))))))))
1998-as évjáratú autó meleg motornál, kuplungolás közben leáll és előfordul, hogy kuplungolás közben nem áll le, csak az "alacsony olajnyomás" ikon felvillan, majd a kuplung felengedése után elalszik. Ha valakinek van tapasztalata ilyen ügyben szívesen fogadom.
Utánaolvastam, megvettem az NGK-t. Azt mondták nem lesz vele gond, illetve hivatalosan is "szinonimája" elvileg a Champion RC89-nek, amit meg a gyár ajánl. Majd meglátjuk, ha betettem. :)
segítséget kérnék újra. Érzem, hogy nincs rendben valami a gyújtásommal. Alapjáraton remeg a kocsi erősen, ingadozik az alapjárat. Nem sokat, olyan 780 és 880 között ingadozik, de nem folyamatosan csak amikor melegszik a motor. Erősen tippelem, hogy az egyes gyertya szarakszik, mivel amikor cseréltem a vezérműláncot, akkor az lett kivéve és hát már nem mai csirke.
Szóval, milyen gyertyákat vegyek a gépbe? NGK 7553-st (N1-BKUR5ET-10) néztem,de amennyire emlékszem itt mindenki a Brisk-t ajánlja. Az NGK jó lesz nekem? Mindenképp a b.rdinál akarom venni, mert oda van kedvezményem. Mit ajánlotok?
Illetve még egy buta kérdés. Hányas gyertyakulcs kell ezekhez a gyertyákhoz? Nekem van itthon egy batár, de az nem lesz jó, az tuti.