Elnezest ha ez a tematol valo elteresnek tunik, de arra lennek kivancsi aki latta mar a filmet: van valaki akinek komolyan tetszett? Szerintem eleg duhito, hogy lehetett volna egy ujabb baromi jobb epizodot csinalni, es rengeteg eszmeletlen latvanyos resz van benne, de ettol fuggetlenul az elso ora eszmeletlen unalmas, a zene sem hoz sok ujat, es az egesz tele van egy csomo gagyi dologgal, mint peldaul az animated character amit viccesnek szantak de csak szimplan idegesito, a Samuel L. Jackson lenyegeben nem csinal benne semmit es a Ewan McGregor szerepe is eleg gaz. Amugy kb 20szor lattam a tobbi reszeket, lehet hogy tobbszor, de minden joindulat ellenere sem mondanam hogy ez az ev filmje.
Ha csak a sci-fiket nezzuk akkor is jobb a Matrix, ha mast is akkor millio jobb filmet lattam csak a mult honapban. Amugy moziban lattam a filmet a bemutato napjan, itt Baltimore-ban nem volt semmi sorbanallas, mivel vegulis egy csomo moziban elkezdtek jatszani, nem csak abban az egyben ahol a sok szerencsetlen sorbanallt mar ket hettel elobb.
Sajnos en nem talaltam sehol letoltheto verziot! - ami mukodne is...
Ha tudtok ilyen cimet, szivesen fogadom. Akar maganba is.
De hajlando lennek a VCD verzioert aldozni is!
elnezest offtopic
megkoszontem mar ugyanis chiphazardtol kaptam. a testverek nem nyultak a vinyomhoz (de gondolom Ti is ideadtatok voltna...)
puszika mrj
Képzeljétek, találtam egy német szervert, ahonnan 9-cel jött a jó minőségű verzió. Újra kellett indítani a gépemet, visszajelentkezéskor meg már nem engedett vissza abba a könyvtárba :-( Jól megszívtam
koszi kockasfulu
a limit azt jelenti hogy megvan hatarozva hogy egy user max milyen sebesseggel tolthet le. mer vannak paran akik 50-100 al toltenek es ezek megolik a halomat is meg nem adnak source-t a modemes usereknek.
kockafulu:
koszi a cimet. en irtam a levelet de Te csesztel valaszolni jool... :( hehehe na mindegy a masik topic cime nincs meg ? mer teljesen vak vagyok asszem vagy szar a brozerem mer nem latom.
makaveli:
kb 7 utan megy holnapig vagy amig le nem halasztjatok de asszem teszek sebesseg limitet mer kikapcsoljak a halomat:)
csak 1 kérdés: kb. mikor kapcsolod vissza a szervert? kb. félig lejött nekem mindkét fájl, és akkor addig nem is próbálkozom a feljelentkezéssel hiába.
hi ujra
na akkor sorba.
szerintem se vegyetek meg penzert mert akinek megvan az nagy valoszinuseggel ingyen kapta, bar ezt mindenki maga donti el.
a szerverrel kapcsolatban pedig lekapcsoltam mert egesz egyszeruen annyi tcp connect can a gepemre hogy meg webezni se tudok es nem tudom hasznalni a gepet, de este ha megyek el bekapcsolom ujra. hetvegen altalaban estig fog menni minden nap. azert olyan lassu mer eleg sokan (osszesen 600kByte/sec) toltenek le rola. max 45 user van engedelyezve es 10 mp hammer time, 5 retry utan fel oras kick. kerlek titeket hogy osszatok egymasnak is ne mindenki innen toltse le.
es cd-re nem irom senkinek....
a ket cd az egesz film
hat akkor jo varakozast...
Közbe beüzemeltem a CuteFTP-t, de egyrészt nem tudok kapcsolódni, másrészt ha mégis, akkor hamarost kivág, hogy 221 site is going down. 230M már itt figyel nálam, előbb-utóbb csak lesz valami. Te is töltöd? Ha igen, hol tartasz?
Igazatok van, egyebkent, a fene a pofajukat, hogy fel evet kell varni es annak is igaza volt aki azt mondta, hogy megerdemlik, persze hogy megerdemlik. Ha ilyen barmok, hogy adnak fel evet a feketepiacnak, akkor meg jo, hogy mindenki kihasznalja, ezzel csak maguktol vonjak el a bevetelt. Egyebkent abban is biztos vagyok, hogy mar CD-n is lehet kapni. En csak arra akartam agitalni, hogy nem illuziorombolas e most megnezni ezt a lopott valtozatot? Erre a kerdesre, akkor "nem" a felelet, ha olyan minosegu, mint a trailerek, es lejon surround-hangban, mint a trailerek, amik egyebkent tenyleg fantasztikusan szolnak.