Én a honlapodról 3 példányt tudtam leszedni, de kicsinyítetted őket, viszont a helyi napilapba szeretném leadni a képet, hogy közhírré tehessék, ha hozzájárulsz.
Ez így oké, de ha a 2009/ 2010-es szezont a Kecskemét nyeri, akkor nyilván ott kéne tartani a TT-t. Viszont én például bármikor szívesen mennék hozzátok, vagy Szombathelyre is megint TT-re.
Éjszakai fürdős buli (diszkó)? Támogatom! Szuper lenne! :)
Jövőre szívesen mennék Dombóvárra, úgyis régen megszeretnék már rendezni a TT-t.
Köszönet a pécsieknek a remek kis TT-ért. Örülök neki, hogy folytatták a szombathelyiek által bevezetett pólókészítést. A TT címere kifejezetten tetszett.
Remélem a dombóváriak után mi is tudunk TT rendezni.
Én támogatom a dombóvári TT. Idén még van csapatunk és félig még csarnokunk is ezért ha mindenki szeretné jövöre elvállajuk.
(sajnos idén szorakozási lehetőségekből kifogyott Dombóvár de jövöre felépül egy új disco és persze ott van Gunaras is ahol pénteken lehetne egy fürdős bulit tartani. Király lenne!!!)
Szerintem is ez a legjobb megoldás. Mindenki ismeri Toma szervezőkészséget igy tuti nagyon szuper T.T. lenne nálunk. Mint mondtuk jövöre nagyon szivesen megrendezzük és, ahogy olvasom szinte mindenki nagyon szivesen jönne hozzánk. T.T. DOMBÓVÁRRA! :)
A következő 3 évben lehetne Dombóváron, Kecskeméten és Debrecenben a TT a bajnokság végeredményétől függetlenül. Utána pedig visszatérhetnénk a eredeti kerékvágásba, hiszen akkor az aktuális bajnok szurkolói majd 5 éve rendeztek utoljára és a monotonitás megszűnne ismét pár évre.
Én lennék a legboldogabb, ha Zalaegerszeg alanyi jogon rendezhetne TT-t és sok ZTE-s topicos csatlakozna mellém a szervezésben, de sajnos egyikre sem látok komoly esélyt.
Sztem van még előttünk pár város, aki megrendezhetné. Pl. Dombóvár, Kecsó, Debrecen (opcionálisan Egerszeg, Starján). Szóval ha a következő években bajnokok leszünk, akkor én szívesen átpasszolnám a rendezést, mert jó lenne mindenhova eljutni. Mondjuk ez egyelőre csak az én véleményem mert nem egyeztettem a többiekkel, de sztem ők is így vannak vele.
Úgy gondolom, hogy a szabályok 1-gyes paragrafusán nyugodtan lehetne már változtatni.
Büszke vagyok rá, és mindenkinek köszönöm aki lehetővé tette, hogy ebben a csapatban léphettem pályára Pécsett. Minden perc ajándék volt az élettől, amit a Czigler Kosárlabda Akadémia mezében és zoknijában tölthettem. Örökre emlékezni fogok ezekre a percekre, a zoknit pedig unokáim is büszkeséggel fogják hordani. Talán megbocsátjátok nekem, hogy egy kicsit elérzékenyültem...
Büszke vagyok rá, és mindenkinek köszönöm aki lehetővé tette, hogy ebben a csapatban léphettem pályára Pécsett. Minden perc ajándék volt az élettől, amit a Czigler Kosárlabda Akadémia mezében és zoknijában tölthettem. Örökre emlékezni fogok ezekre a percekre, a zoknit pedig unokáim is büszkeséggel fogják hordani. Talán mebocsátjátok nekem, hogy egy kicsit elérzékenyültem...
Hali, egyik csapattársamnál van, neki is ilyen telója van, azért adta neki ultra1, de itthon vette észre, hogy neki is megvan :) Ha az itteni mail címed jó, akkor elküldöm rá az ő mail címét és elküldi.