Várhatóan januárban indul a TV2 új szappanoperája, a Jóban-rosszban. A sorozat egy kórházban játszódik, a szereplők között ismert színészek is feltűnnek majd. A Barátok közt producere nem tart a konkurenciától.
Hát ezt a tenyérbemászóan tapló modorú, önelégült új dokit nagyon kár volt beleírni, sokat rontottak a sorozaton így végére. Ráadásul úgy néz ki, hogy Patrícia még össze is jön vele, hár komolyan rossz nézni... De hát iléyen az élet... :(
Sajnálom, mert ez még egész normális sorozat volt, bár Dóra őrült hisztijei eléggé nézhetetlenek az utóbbi időben.Még belegondolni is rossz,hogy lehet ilyen szintű hisztérika ,egy felelősségteljes munkát végző orvos ...
Igazából rég nem voltak már egymás konkurenciái. A JR du. 1-kor és este 9-kor ment, a BK du. 5-től meg hajnali 1-től. Ráadásul a JR jó ideje sdikkal élvezhetőbb is volt. Max a tudat, hogy ha azok nem csinálnak már végtelenített napi sorozatot, akkor nekünk se kell már és mi is leállhatunk.
Szerintem kár, hogy befejezik, sőt kifejezetten hülyeség, hiszen sokan nézték, és most, hogy a Barátok közt, a fő konkurencia megszűnik, a legnagobb baromság abbahagyni ezt is. Olvastam valami petícióról, aláírásgyűjtésről is, talán még meggondolják magukat a készítők, ki tudja... :)
Én majdnem a kezdetektől követtem, talán csak az első néhány részt nem láttam. Szerintem az utóbbi 2-3 évben volt a legjobb a sorozat, nem véletlenül: Bodolay Böbe távozásával hihetetlen sokat javult, a legirritálóbb, legidegesítőbb karakter végre eltűnt, az újonnan belépő szereplők pedig egyre jobbak voltak! A legnagyobb, legjobb vérfrissítés a négy rezidens bekerülése volt, kezdettől fogva sejtettem, hogy fel fogják dobni az egészet, de mostanra az első számú kedvenceim ők lettek. Főleg Luca, a szoros második pedig Petra. Elsősorbnan miattuk fogom sajnálni, ha megszűnik a sorozat, melynek függője lettem, pedig alapvetően utálom a sorozatokat, nagyon ritkán nézek ilyesmiket... :)
Valószínűleg a valódi okot nem kötik az orrunkra. Nyilvánvaló hülyeség megszüntetni egy megfelelő nézettségű műsort, különösen akkor, amikor a konkurencia sorozata leáll, bár nem hiszem, hogy a BK nézők most átjönnének. Vagy nem igaz az, hogy jó a nézettség. Így csak találgatni lehet, de elhinni, nem.
Már tavaly lehetett tudni, hogy idén befejezik. Nem akartak főcímet cserélni. Biztosra mondták, hogy Rolandot idén elkapják. Csak arra vàrtak, hogy a BK előbb érjen véget.
Ehhez képest se Rolandnál, se Rozsomákfej Szabinál nem volt semmifajta stáb vagy szurkolói csapat. Egyik a lefüggönyözött hálószobájában zsörtölődött az egyetlen megmaradt samesza társaságában, a másik meg egy 10 fő befogadóképességű krimógalérián idegeskedett a faterjával meg az épp odatévedő pultossal...
Szabi, a lúzer pultos, a no name festőpalánta polgármester lett - ez már önmagában is röhejes és nonszensz, viccnek is rossz, nyilván az egész csak arra megy ki, hogy Fehér Roland velejéig gonosz, intrikus jellemét még jobban kidomborítsák, nem hiszem, hogy túl hosszú karrierje lesz a Szabi gyereknek Csillagkút élén...
Vera és Dóra jellemét ezzel az egymás elleni áskálódással lassan sikerül teljesen besározni, holott eredetileg ők még a kevés rokonszenves figura közé tartoztak valaha, most meg már szinte Emőke sztintjére süllyedtek le...
"a vak is látja nem valók egymáshoz, már a korkülönbség miatt sem.
nagy jövőt nem is jósolok ennek a románcnak."
Persze, azt én sem gondolnám, hogy majd szépen egymás oldalán fognak megöregedni (addig nem is igen fog tartani a sorozat...) És persze nagy a korkülönbség köztük, igen, de a valóságban talán nem léteznek ilyen kapcsolatok?! Nagyon is sok hasonló van, és még csak nem is feltétlenül érdekkapcsolat, elég, ha a nőnek mondjuk apakomplexusa van vagy egyszerűen csak bejönnek neki a nála sokkal idősebb férfiak. És igazán nem lehet azt mondani, hogy Luca karaktere érdekhajhász lenne, sem megírva, sem eljátszva nem úgy van. Csak hát ugye az irigyéség, az intrika nyilván meg fogja keseríteni az életüket, ez így szokott lenni a való életben is... Én amúgy kifejezetten örültem, mikor Pongrácz és Dorina szétmentek, na az szerintem sokkal kevésbé volt "ideális" kapcsolat, főleg a nő maffiás dolgai miatt...
És még mindig húzzák :))) Pedig egy szembesítés mindet eldönthetne. Mert ja, majd pont az lesz, amire Vilmos hivatkozik... Hogy a semmiből pont most találták meg őt a Árpádnak rosszat akarók. Hát peeeersze... :))))
Bár végül is, noha full hülyeség, de szórakoztató. Mint volt Vámpír Vladimír eljövetele majd frappáns elröppenése is.