A topic célja a BMW motorkerékpárok tulajainak és azoknak a szimpatizánsokanak az összefogása, akik szeretik ezt a motormárkát.
Szinte hihetetlen, hogy nincs ilyen Topic még!
Ugye az R1150GS-nek a gyári plexije állítható.Az ADV-jé pedig nem.Miért nem lehet az utóbbit állítani,mert gyárilag tökéletes a szöge? Vagy annyival szélesebb és magasabb,hogy nincs szükség erre az opcióra.
Közületek van olyan aki lecserélte már ADV-plexire a normált? Vannak tapasztalataitok ezzel kapcsolatban? Érdemes átcserélnem ADV-plexire,amikor a normál plexi cserés állapotú?
Neha mar en sem tudom kovetni :) Egyebkent melygarazs es plusz szoba van, igy aki olthatatlan vagyat erez Dublin irant, azt szivesen latom, fokent ha esetleg elkiser utamon Bp-Dublin utvonalom marc/aprilis magassagaban... TOM
En most ugye Dublinban melozom, jovo csutortokon repulok haza az unnepekre, visszafele mar megvan a repjegyem 31-en, de erosen elgondolkodtam motorral visszajonni, csak felek h bekoszont a hideg/ho addigra... De marciusban ha meg ittleszek idejovok motorral oszt majus/juniusban atruccanok Angliaba oszt onnan nincs is olyan messze Izland :) TOM
Örülök hogy segíthettem! Én ugyan kocsi miatt találtam meg (természetesen a fórumon) de a márka kötelez. Az árai azért WP-hez hasonló, mert sokkal nem térhet el tőle. (sajna) Van valami kedvezmény, de ha küldesz a srácoknak mailt akkor beregisztrálnak jeszóval és máris kicsit kedvezőbb árakat láthatsz. Na nagyra ne számíts, én azért használtam mert megrendelem a neten és 3 nap alatt a legtöbb cucos megvan. Csak nehéz parkolni a Köztársaság téren! :o)
Nem nagyon szoktam ilyet mondani, de "Istencsászár" vagy. Ez a leghasznosabb oldal amit láttam, mióta BMW-t használok. Próbaképp teszteltem egyet (felhívtam a WP-t), teljesen naprakész.