na ha sikerülne a felvétel vagy kiirás az jo lenne!!annyi kérésem lenne h.a karate ruhásokat meg a birkozásokat azok ne legyenek kiirva!!csak az irtás csak az irtást!!!csak az alázásokat!!földharcot szeretem de nem nézni!!jut eszembe lett valami födharc brigád mondva az edzésekre,azokkal mi van?fogunk földharcozni!?benne vagyok!!juji gatame a kedvencem!!és megérkezett a 2.reklámarca a BP. COWBOYSnak!!remélem nagy sikereket érünk el velük!!
nézd végig az összeset ne csak a bob sappet!!van legalul olyan h.vanderlei sylva(kedvencem,példaképem),de a jerom le bannert se felejtsd ki meg a többit se mind kurva jo!!örömöt okoztál nekem!!tudsz te a nyelvemen beszélni!!van még olyan h.ray sefo is!!én nem vágom mit kell nyomni h.bejöjjenek ezért megkérnélek dobd ide fel!!kösz!! GO BUNDA!!
a zsirégetősők 2 rongyot hozzanak!!ebből 5g-t kell bevenni az meg belefér a szátokba!!és nem a pohár alján hanem a szélén ragad le!!én ezt csak igy csináltam igy is fogom,mások is igy csinálták!!minden 5g.-ből 1-1,5g marad a pohár szélén akkor számoljátok ki mennyit fogtok megenni!!de lehet le se fogjátok tudni nyelni olyan gusztustalan ize van!!ehhez férfinak kell lenni!!go este!!
Azért ez az egyből szájba nem biztos hogy oké!! Mert bár nem tudom milyen porról van szó de az oldódás szájban nem igazán nyerő!! Pohár vagy üveg,először a folyadékot öntsétek bele és utána a port,úgy nem ragad le az aljára!!
Részemről nem képzelem semmiféle varázsszernek a dolgot. E hónap végén lesz a szülinapom, addig nem kezdem el a szedését, csak márciustól. Ha gondolod, hozd el. Már adtam pénzt, de ha megnőtt a költség, szólj! Köszi