Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
Dani, köszi szépen, hamarosan most már jelentkezem!
Era: emiatt nehogy már megingjon a hited! Attól még, hogy nem lesznek láthatóak, ott lesznek velünk, hiszen a szeretet szálai jóval erősebbek a három dimenziónál. Olyankor is velünk vannak, amikor azt nem sejtjük és olyan helyekre is elkísérnek bennünket, ahova semmi más nem tud behatolni! Így hát fel a fejjel, ha esetleg egy szeretted nincs ott veled, ez nem a világ vége, csupán csak azt jelenti, hogy az ő útja most másfelé vezetett. Hiszen nem mehetünk mindig mindenhova együtt!
Már alig várom, hogy ilyen sok virággal bicajozhassak. Jó nagy létszámú túrára számíthatunk, mert szerintem a párjainknem haggyák majd, hogy valami bajunk essen az erdőben, biztos elkísérnek. ;)
Köszi a tanácsot, tényleg forgalmas lehet ilyenkor már az országtút.
Van egy kis forgalmú út, ha jól emlékszem Gyöngyös és Bagolyirtás között (ott félúton a hegyen egy hangárban van egy hajó), meg Mátraháza alatt is van egy erdészeti út.
Hát akkor én nem igazán tudom hova menjek...? Kistarcsára biztosan nem, lehet inkább veletek indulnék el. Néztem a bikemagon a túra kiírást, de ott annyit locsognak mindenféle hülyeségekről, hogy nincs türelmem végig olvasni, így nem tudom kisilabizálni a lényeget.
A kislődi buli jó volt, biciklitechnikailag jól lehet fejlődni, ami ugye rám is fér:) Valamint szemet kell húnyni afölött, hogy eleve tuti utolsó leszek:) De hát én népszerűsítettem:)