Keresés

Részletes keresés

m|n0t4ur Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1053
Qui-Gon halála a film maximuma !!! hátborsózás ON. persze lehet mondani hogy olcsó eszközök, meg túljáccás, de nekem nagyon bejött!! dzsadzsabrix nagyon ott van, kell oda :)) a kiskölyök is azt tudja amit kell egy kiskölyöknek.. az a tudat hogy ebből a Maul gyerekből van még néhány valami hűtőládában, eléggé durva :)) fantasztikus cucc ahogy ezek ott lesték egymást az erőterek mögött.. 1ik legjobb hajó a filmben, a jedik gépe ami a film legelején van... tényleg jó a botok hangja...
:kekeckedés: ON - ha a botokat egy nagy hajóról irányitották, akkor miért kellet hogy a gonoszok mindig odaholografálják magukat parancsokat osztogatni ?

.m]n0t4ur

Dark Force Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1052
Sas:
"Azért képzeld a helyzetbe magad: Kinyírják a legjobb haverod és mestered és egy szót se szólsz a gyilkos felé?
"

Obi-Wan ugyebár régivágású, igazi, teljesen kiképzett Jedi lovag, tehát teljes mértékben ura az erőnek, és kontrolálni tudja önmagát. Egy ilyen jedi azzal sem pofázik aki a mesterét levágja, mert mi más beszélhetne belőle, mint harag és gyűlölet ami köztudottan a sötét oldal ismérve. (És elérni úgysem tudna vele semmit)

Az eddigi epizódokban soha nem volt olyan helyzet ahol 2 egymást nem ismerő Jedi harcolt volna kizárólag egymás elpusztítása céljából. A 4. epizódban Obi-Wan a kocsmajelenetben azért beszél mert el akarja kerülni a harcot (egy nem Jedi-vel), a halálcsillagon pedig egyrészt ismeri Vadert, másrészt a többiek érdekében az időt is kell húznia.
A további jedi párbajokat és magukat a jedi ismérveket közvetlenül csak Luke személyén keresztül láthatjuk, aki szintén nem ismeretlennel küzd, azon kivül (érdemei elismerése mellet) soha nem kapott pecsétet a jedi oklevelére, de azért ellenállt a sötét erő csábításának.

"Qui-Gon meg egyáltalán nem volt kiváncsi Maul indítékaira?"
Qui-Gon még Obi-Wan-nál is képzettebb (lévén mester) rá is vontakoznak a fentiek. Azon kivül egy keményvonalas sötét jedi nem hiszem, hogy kiöntené a szívét az ellenfele bármilyen kérdésére is.

"Az energy-falnál lett volna idő egy-két jó dialógusra"
Idő lett volna, de a fentiekből következően komolytalan lett volna, nembeszélve arról, hogy nem tudhatjuk vajon a hang átmegy-e a falon. :)

Előzmény: Sas (1037)
kaviat Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1051
thx :)) már kúszik is lefelé :)))

.kav]4t

Előzmény: UBul (1049)
UBul Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1050
meg valami

foleg az esti orakban elerheto a dolog

UBul Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1049
na, meg van az mp3 cucc. az elerhetoseg:
Host adress: Berserker.sch.bme.hu
Username: anakin
Password: mp3
Port: 21

van ott mas, is, de meg fogjatok talalni

ha valami nem stimmel, irjatok nekem mail, aztan majd lesz valami. az elerhetosegrol is visszajelezhetnetek.

Tirek Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1048
Szia Mónika!

Én is mennék a vetítésre és hoznám a párom is. Plíz enegm is vegyél fel a jegyre éhezők listájára.
A felirat rulez ! Amikor a moziban a THX verzióban meghallotam Szuhai Balázst, meg Pumuklit (bocs de nem jut eszembe a színész neve) majdnem elsírtam magam. :)

T|Geri Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1047
Hi
Ds9 nezd meg az emiled , irtam , ha er-
dekelne a dolog , pliz valaszolj , le-
het lenne film.hu is
UBul Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1046
ez a Clone Wars cim szerintem is hulyeseg, lucas ugyanis a napokban ugy nyilatkozott, hogy egyelore csak munkacim van. megpedig ez: The Rise of the Empire... brrr mar alig varom
Előzmény: Zombie (1038)
FantomNev Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1045
Utálom, ha egy Zsenit, vagy egy olyan embert, aki már LETETT valamit az asztalra, rá nem illő kifejezésekkel illeti. Kell ez? Meg mi az, hogy a pénzért csinálta??? Saját zsebből fizette az egészet! Abból az egész magyar lakosság elélne vagy fél évig! Szerintem az új filmmel azt valósította meg, amit elképzelt még anno. (legalábbis többé-kevésbé) Tisztelet neki.

Feliratos verzió?

ui. király az új film. üdv.

Dob Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1044
Ez a forgatókönyv dolog (inkább az episode 1-es) engem is marhára érdekelne ha megvan valakinek plz email me..
ki mondta hogy 16 klónja van Maulnak? a Clone War meg szerintem nem emiatt lesz a címe , a Star Wars történelemben volt egy Clone War (Boba Fet is harcolt benne) , sőt Luke a 4. részben kérdezi Obi-t "Maga is harcolt a háborúban" (ahol az apja).
Bocsesz a múlkori sok CD borítóért :)
ds9 Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1043
Igen a FOX a negyedik legnagyobb amerikai csatorna, sorrendben, NBC, CBS, ABC, FOX, UPN, WBN és Június 15-én este 8-kor ( azt hiszem ) lesz a hogyan készült a Phantom Manace ( talán az a címe, hogy " Behind the Magic ") és más az ILM által készített filmekből is lesznek majd részletek.
Előzmény: andzsin (1010)
svga Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1042
Maj' ha +lesz az E1 forgatokonyve is teksztesen szoljatok!!
Bar nem is tom...ha vannak rajzok is benne, akkor jobb valami formatum...
Fogalmam sincs mijen egy forgatokonyv...
Előzmény: svga (1041)
svga Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1041
Leszedtem. Jo olvasmany estere, bar I don't speak English... :-)
Előzmény: Zombie (1040)
Zombie Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1040
Nincs fent halon, de most hogy mondod fel is rakom...
Ehun a nesze:

http://ural2.hszk.bme.hu/~ha211/swscript.zip
(183k es mindharom benne van)
Annyit meg hogy ez nem a film szovege, hanem a forgatokonyv
(tehat a kesobb kivagott jelenetek szovege is benne van)

Termeszetesen az atom-ra is mehet majd felolem...

Előzmény: svga (1039)
svga Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1039
Hali
Hol lehet letolteni?
Előzmény: Zombie (1038)
Zombie Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1038
Errol a Darth Maul halala dologrol meg annyit, hogy olvastam valahol hogy
eredetileg egy darabban esett le, es hogy meg a premier elotti jotekonysagi
vetitesen is igy volt csak az utolso pillanatban valtoztattak meg...
Ha jol emlekszem ezt egy online chatben emlitette meg Rick McCallum
(SW producer). Sot o mondta azt is hogy Maul-nak 14 klonja van... vagy
valami ilyesmi.

Hm, honnan veszitek hogy Clone Wars az Ep 2. cime? En neztem
a www.sevaan.com/starwars -t de ott nem volt semmi ilyesmi.

Ja igen, ha valakit erdekel az Ep4-5-6 forgatokonyve, az tolem beszerezheti
azokat... forras a Behind the Magic CD-k, de szepen kipakoltam txt-be.

Sas Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1037
Azért képzeld a helyzetbe magad: Kinyírják a legjobb haverod és mestered és egy szót se szólsz a gyilkos felé?
Qui-Gon meg egyáltalán nem volt kiváncsi Maul indítékaira?Az energy-falnál lett volna idő egy-két jó dialógusra.A fene tudja aztán lehet, hogy ettől feszültebb az egész.
sidious Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1036
Azok teljesen mas helyzetek voltak.
Egyreszt ismertek egymast a vivo felek, a Birodalomban pedig Vader at akarta allitani Luke-ot a sajat ldalara, tehat beszelnie kellett vele.
Itt szo se volt ilyesmirol, csak siman gyozni akart mindket fel.
Előzmény: Sas (1032)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1035
Hali !

A feliratról van-e valami új infó ?
Vevő lennék rá ! Gyorsan gyorsan !

Big

chris7 Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1034
Forgatókönyv fénymásolás Mónikával nagyjából már egyeztetve van, hétvégén meglesz. Most mentem haza, Sziasztok !
Rettenet Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1033
na ma este én is megnézem.
Sas Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1032
Persze, hogy 2 részben esett le, ezen kár vitatkozni! Obi-wan szét kaszálta mint a szél!Az egész vívós jelenetsorban az nem nyerte el a tetszésemet, hogy szinte nem is beszélnek egy kukkot sem,(nem bírják szusszal?) főleg az energia falas megoldásnál. Csak állnak 20 centire 1mástól és qssolnak, ahelyett, hogy nyomnák a jedi-sódert, mint a NewHope-ban Vader és Obi-wan, vagy a Return of the jedi-ban Luke és Vader.... ???????
chris7 Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1031
Még Obi-Wan mozdulatán is látszik, hogy derékban kettévágja a jó öreg Darth Maul-t (akinek megszemélyesítője, Ray Park az IMDB szerint 24 éves, nem semmi). És úgy is esik le, hogy középen kettéválik szegény.
CaveMaN Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1030
Tényleg két részben esik le.
Kádár Mónika Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1029
Az én munkahelyem nem teljesen az Index, ez egy titkos iroda.:))
De már kapcsolatba léptünk Chris-szel, szervezzük a dolgot. Van itt szkenner is recognitával, de akkor még át kell nézni a szöveget.
Zombie, nekem sem tűnt fel a két darab, inkább olyan volt, mintha a köpenye esett volna le külön, de majd megnézzük lassítva.:)
chris7 Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1028
Egy kis ízelítő a forgatókönyv kezdetéből:

EXT. SPACE (FX)

TITLE CARD: A long time ago in a galaxy far, far away....

A vast sea of stars serves as the backdrop for the main title, followed by a roll-up, which crawls into infinity.

EPISODE I: THE PHANTOM MENACE

Turmoil has engulfed the Galactic Republic. The taxation of trade routes to outlying star systems is in dispute.
Hoping to resolve the matter with a blockade of deadly battleships, the greedy Trade Federation has stopped all shipping to the small planet of Naboo.
While the Congress of the Republic endlessly debates this alarming chain events, the Supreme Chancellor has secretly dispatched two Jedi Knights, the guardians of peace and justice in the galaxy, to settle the conflict....

PAN DOWN to reveal a small space cruiser heading TOWARD CAMERA at great speed. PAN with the cruiser as it heads toward the beautiful green planet of Naboo, which is surrounded by hundreds of Trade Federation battleships.

INT. REPUBLIC CRUISER-COCKPIT

In the cockpit of the cruiser, the CAPTAIN and the PILOT maneuver closer to one of the battleships.

QUI-GON: (off screen voice) Captain.

The Captain turns to an unseen figure sitting behind her.

CAPTAIN: Yes, sir?
QUI-GON: (V.O.) Tell them we wish to board at once.
CAPTAIN: Yes, sir.

The CAPTAIN looks to her view screen, where NUTE GUNRAY, a Neimoidian trade viceroy, waits for reply.

CAPTAIN: (Cont'd) With all due respect for the Trade Federation, the Ambassadors for the Supreme Chancellor wish to board immidiately.
NUTE: Yes, yes, of course...ahh...as you know, our blockade is perfectly legal, and we'd be happy to receive the Ambassador... Happy to.

The screen goes black. Out the cockpit window, the sinister battleship looms ever closer.

EXT. FEDERATION BATTLESHIP-DOCKING BAY-SPACE (FX)

The small space cruiser docks in the enormous main bay of the Federation battleship.

INT. FEDERATION BATTLESHIP-DOCKING BAY-SPACE

A PROTOCOL DROID, TC-14, waits at the door to the docking bay. Two WORKER DROIDS, PK-4 and EG-9 watch.

PK-4: They must be important if the Viceroy sent one of those useless protocol gearheads to greet them.

The door opens, and the Republic cruiser can be seen in the docking bay. Two darkly robbed figures are greeted by TC-14.

TC-14: I'm TC-14 at your service. This way, please.

They move off down the hallway.

EG-9: A Republic cruiser! That's trouble...don't you think ?
PK-4: I'm not made to think.

INT. FEDERATION BATTLESHIP-CONFERENCE ROOM

A door slides open, and the two cloaked shapes are led PAST CAMERA into the formal conference room by TC-14.

TC-14: I hope your honored sirs will be most comfortable here. My master will be with you shortly.

The droid bows before OBI-WAN KENOBI and QUI-GON JINN. He backs out the door and it closes. The JEDI lower their hoods and look out a large window at the lush green planet of Naboo. QUI-GON, sixty years old, has very long white hair in a ponytail. He is tall and striking, with blue eyes. OBI-WAN is twenty-five, with very short brown hair, pale skin, and blue eyes. Several exotic, bird-like creatures SING in a cage near the door.

OBI-WAN: I have a bad feeling about this.
QUI-GON: I don't sense anything.

Hú, de fárasztó ezt gépelni ! Itt ki is guvadt már a szemem, főleg hogy a könyv is állandóan be akar csukódni. Persze a párbeszédeken kívül a több dőlt betűs, a nevek pedig vastagítottak, csak nem volt türelmem itt szórakozni velük. A többit majd olvashatjátok, ha sikerült lemásolni.

Zombie Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1027
makaveli: ha meglesz a fenymasolat valoszinuleg inkabb be fogom gepelni
es elkuldom az Atomra... egyszerubb igy meg akkor is ha eltelik 1-2 het
Zombie Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1026
Hat Maul tenyleg ket darabban esik le, nezd mar meg jobban...
az egyik a torzo, a masik a maradek... tisztan latszik
Qui-Gon-t pedig OK, atszurta nem atvagta, de igy is ugy is kozepen jon ki a hatan a fenykard...

Chris7: az Index HQ a szerkesztoseg ahol tudnank fenymasolni (sorry
a zsargonert...)

Előzmény: pint (1023)
Csodaszarvas Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1025
Aki nem akar ne figyeljen.:

a masodik episode cime elm. a clone war lesz, ebbol adodoan Maul is clonozva lesz, igy fog visszaterni ...

masvalaki Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1024
Nem leszúrta?????????????????????????

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!