A csaka :) Nagyon ritka :D Vigyázz a keltetésnél mert ott derül ki kit fogad el szülőnek :D Éjszakai állat. Március áprilisban párzik.Hangos csaka csaka kiáltásokkal hívja a párját , aki a zértis zértis válasszal felel. Így keletkezett a vegyes párosítás a csaka-zértis d.gunk mondat :D rendkívűl jó szülő :D Távoli rokona a vérkacsának :D Igen én majdnem mindig formába vagyok :D
jó reggelt látom formában vagy kora reggel :D de inkább így mint komótosan...így van igy soha nem lesz csibéd :D:D:D:D jaaaaa megvan az első csaka tojim ma reggelre :D a bütykösöm kölcsönben van a szomszédban majd kiderül mi lesz a hét végéig....
megkérdeztem a tyúkos fórumon,ha megérkeznek a tyúkok és a kakasunk kezelésbe veszi őket 14 nap múlva már elméletileg alkalmas lesz a tojás keltetésre.Ezek nem letojt tyúkok,szerintem pár nap alatt tudok gyüjteni tojást,3 hét múlva a te tojásodnak már annyi? vagy mennyit lehet vele várni?
Szeva Jóreggelt. Fehér vadkacsa? :) A házi kacsa viadalokra felkészített változata. :) Máshol vérkacsának hívják mert nem volt vérfarkasuk :D Nagyon veszélyes. Rendkívül jól rejtőzködik a hóban.Így csak télen vadászik. Hosszú nyári álmot alszik a fagyasztó szekrényben :D Zsákmányát a takarmányt hosszú várakozással cserkészi be :D Nagyon ritka és ezáltal védett faj :D
huha ...a chocin az a brama? mert asszem kishármasnak volt anno ilyenje ingyen, ugy volt hogy megkapom csak nem tudtam elhozni pestről mert nem járunk arra. esetleg kérdezz rá hátha megvan még neki.
Na szió. Libádnak van már búbja ? :) Nem alszok. Eddig tojás után jártam ( Nem kell a megjegyzés:D nem a sajátjaim után ) :D De mindenki irígy vagy felzabálta vagy lusta tyúkot tart :D
Na hali. :) A kedvesed biztos örül majd neki,ha éjjel rakod be a tojásaid :D Ma nem vagyok hangulatba :( Egész du totyi után Qtyagolok mer ma kaptam egy brahma totyit :D De senkinek sincs.Akinek van az meg irigy vagy felzabálta :( Miujs a libákkal? Tojás? Esküszöm jobban várom mint a tavaszt :)
Gondoltam teszek elé valamit, hogy ne legyen annyira nyitott, így nem lesz akkora felület, hogy bemenjenek, lehet ez lesz a megoldás, holnap kipróbálom.
hát megmondom őszintén nekem egy kiszanált szekrényfiók a tojoláda, az nem magas bele tudnak menni, de nekem nem lesz piszkos lehet szobatiszta kasáim vannak?? :D
Kacsáknak milyen fészket, tojóládát csináltok? Csak azért érdekel, mert az enyémek bejárnak éjszakára a tojóládákba és az nem nagyon jó, mert tiszta piszok lesz másnapra. Köszi a segítséget!
Na kérem hazaértem. :D Sajna Tinnyén nincs csirketotyi :( Ma kaptam egy brahma tojást és gondoltam szerválok hozzá még. Így tartogatom a hét végére a keltetőt.Remélem nem komoly a betegségük. :( Mi megvagyunk. Bibiiiii nekem vadas bütyijeim vannaaaaak :D Gyurkám:D Melegszenek a tojások?
3 nagyfiu beteg ugyhogy 5 gyerekkel vagyok itthon egész héten.1 oviba.ma kölcsön adtam a fiatal tojom hátha megpiszkálja a szomszéd gunárja és elkezd majd tojni :D remélem mert búbos szürkéje van neki..milyen szép lenne szürke bóütykös búbos liba :D várunk titeket sok szeretettel ha jöttök :D ma már leszek estig lehet irni nyugodtan
Ha a10.esen menne haza bedobhatnánk a keltető-fagyasztót :) Miujs a lurkóval?Csak nem betegecske? :( Kb 1h és én is lépek.Majd este jövök ismét. Kénytelenek lesztek hiányolni :D
Éppen azon gondolkodom napok óta,hogy ha bejön egy kis pénzem beugrunk a kocsiba és leugrunk mazsinéhoz-hez-höz :) Utána kis kerülő csak Sárbogárd :D A hét vége felé kiderül miujs az anyagi hezettel :(