Úgy emlékszem még a zebra környékén sikerült vbesorolnom, ha nem, akkor is látszik, hogy nem rajtam múlt. Na mindegy. Elvileg örülök az ilyesminek, mert utálom a pofátlanságot, amiből van bőven az utakon.
Ugyebár aki az Egér út felől jön, amikor rákanyarodik jobbra a buszsávra, ott még egy pár méterig nem buszsáv, ha szellős a kocsisor, akár komolyabb lassítás nélkül is be lehet "vágódni" a belső sávba, de amennyiben tömött a sor és nem várod ki hanem továbbmész - az én értelmezésemben - ha felmész teljesen a dombon, ami ott már ugyebár megint buszsáv, már kapod is szépen a csekket!
Ezt a hídalattikanyarodókat - nem értem. Azokra gondolsz - gondolnak - akik az Egér út felől jönnek? Mert akkor lehet, hogy mire hazaérek ott lesz a csekk. Onnan ugyanis csak a buszsávon át lehet jönni és ehhez egy ideig párhuzamosan tudsz menni a Börs felől jövőkkel, míg beengednek. Én a minap lehet, hogy csak a zebra után tudtam besorolni. De ha így van, akkor ez megint egy pofátlan dolog.
Ma irtak az indexen a gazdagréti buszsávokról, kiemeltem a számomra lényeges részt:
A szabálytalan autósok kiszűrése érdekében kamerarendszert is kiépítettek: 2 helyen 1-1 kamerapár figyeli jelenleg is a buszsáv forgalmát, a buszsávot jogosulatlanul használó autósok ellen így automatikusan eljárást kezdeményeznek.
valaki tudja pontosan hol található ez a kettő pár kamerarendszer?!
tegnap napközben többször már vitték el a lomokat a kukások. ez egy egész jó megoldás.... volt/lenne.... ha nem álltak volna be az egyirányú utcába 15-20 percekre.... :( de végüis nem panaszkodom, mert évente 1x kibírható
Végül is hasznos. Engem egy miatt zavar, hogy korábban az ilyen halmokból csodálatos muzeális műszaki cikkek kerültek elő. De ma már nem lehet guberálni a halomban, mert az "őrök" elzavarnak. Ma reggel egy rossz forgószék támláját vittem le, az "őr" messziről jó hangosan rám kiáltott: "Azt ne vigye el!!" Pedig hoztam...
Bár már lerágott csont, de gondolom mindenki egyetért vele, hogy ha már van ezen a "hatalmas " telepen Spar, Match (exMeinl) Penny, Kaiser, Aldi, CBA és valami izé a templom mellett, akkor legyen már Lidl és Billa is, hogy ne csak a hét minden napjára jusson egy másik hipermarket. És k
ellene még egy Lenke néni nosztalgia üzlet is!
No meg ez a lomtalanítási mizéria is megérne egy topicot a szociológia alfajában. (Egyébként ait csinálnak végül is hasznos...)
A Csiki-hegyekben is tombol a lomtalanítás. Az 1 mellett a főlomis egész komoly ülőhelyet képzett magának, épp csak azt nem írta ki a szék hátuljára, hogy "VAGYONŐR" :-)
Ismertetőjel: több helyen sérült fekete Volvo, 180-185 cm magas ffi, aki azzal szólít le autósokat, h éppen kifogyott a benzine vagy lefulladt a motorja és segíteni kéne bebikázni!
most éppen egy segítő autójában volt, akinek majdnem sikerült az anyósűlésről "leakasztani" vmennyit...
Nem tudom, komoly-e, csak annyi volt a hír valahonnan a gondnok/közös képviselő felől, hogy nem a templom előtt, hanem lejjebb, a sportpályáknál. Ott engem nem nagyon zavarna, de gyanítom, hogy mást sem, azzal szemben a Gazdagréti úton túl a nagy lejtő van, házak csak jóval lejjebb.