Keresés

Részletes keresés

Bojti8 Creative Commons License 2009.06.25 0 0 5645
Cső gladiátorok!!
Lessz ma edzés??
kisbrego Creative Commons License 2009.06.25 0 0 5644
Bregoó Creative Commons License 2009.06.25 0 0 5643
Üdv Harcosok!!!!

A mai csapatgyűlés 07.02-án (jövőhét csütörtökön) lesz megtartva 19.00-tól a Halasba! Mindenki megjelenésére számítunk!!!

GÓÓÓÓÓ GLADIATORS!!!!!!!
Előzmény: Bregoó (5641)
harmadszor Creative Commons License 2009.06.24 0 0 5642
Hali!

Hát igyekszem semmit sem véka alá rejteni. De a gorillák szerintem nem az én beszólásom alapján osztottak. Persze azért kaptak ők is:)

Holnap remélem sokan ott leszünk a halasban. Érdekel mi van a kis testetekkel:)

Na üdv: Lacika (CB#25)
Előzmény: Bregoó (5641)
Bregoó Creative Commons License 2009.06.24 0 0 5641

Üdv Harcosok!!!!

Csapatgyűlést tartunk 06.25.én csütörtökön 19.00 órától a halas laborban.

Mindenki megjelenése kötelező!!!

Addig össze tudjátok szedni a gondolataitokat a 2009 es bajnoki szezonnal kapcsolatban.

A junioroknak az Bajnokságra való felkészülés 07.11.-én szombaton 17.00-tól kezdődik!!!

Addig mindenki egyénileg készüljön az alapozásra!!!!!!!!

GÓÓÓ GLADIATORS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bojti8 Creative Commons License 2009.06.24 0 0 5640

Üdv!!

Tegnap mért nem volt edzés???

Csütörtökön lessz???

RENEGADE53 Creative Commons License 2009.06.23 0 0 5639
RENEGADE53 Creative Commons License 2009.06.23 0 0 5638
Toji neee!!! Az az ásványvizes flakon töltve van!
RENEGADE53 Creative Commons License 2009.06.23 0 0 5637
Ezt nem lehet felül múlni!!! :DDDD
http://www.youtube.com/watch?v=G2YhGsmEJs4
Ez egy mortálbrutálŰBERszájkarate!

Persze elzárkózok minden ilyen megnyílvánulástól!!

Látom Lacika mostmár aláírod a bejegyzést. :D

Ui.: Gyüljünk minél hamarabb!!!!
harmadszor Creative Commons License 2009.06.23 0 0 5636
Helló srácok!

Nem csak titeket zavart az a mi a fórumon volt. Azt hittem emelt fővel tudjuk a vereséget fogadni. De látom mindíg van valami. Nem akarok sokmindent ehhez hozzáfűzni. Tényleg csak két dolog lenne.
1. Leszarom a bírókat (és ezt most nem az ő bántásukra mondom). Játékos vagyok, játszok. Ha bárkit is befolyásolnak a bírók, és a döntéseik azoknak üzenem, hogy ők a bírók. Amit mondanak az úgy van. Lehet hőbörögni, de nem érdemes. Főleg nem akkor, ha ezzel akárki is a csapatot járatja le.
2. Mi az, hogy valaki az eredmény láttán nem hajt 10%-kal? Ez mi? Mi van? Aki a pályán van, az 200%-ot adjon. Tegye bele szívét lelkét, köpje ki a tüdejét, törje kezét lábát a csapatért. Ha ez nem megy, menjen le a pályáról. Biztos vagyok benne, hogy aki a pálya széléről nézi ezt a dolgot, az sokkal szívesebben lenne a pályán és adna 200%-ot. Bizonyítaná, hogy benne él az a láng, amiről Karim beszélt.

Szerintem van viszont sokkal fontosabb dolog a hétvégével kapcsolatban. Inkább arról kellene beszélni. És szerintem az nem fórum téma. Nem tartozik senkire, csak ránk, GLADIÁTOROK-ra. Ezért arra szeretném kérni a csapat elnökségét, hogy hívjanak össze egy csapatgyűlést, lehetőleg arra az időpontra, amikor a legtöbb ember ráér. Lehetne ez akár a jövő héten, mindjuk edzés időpontjában. Nekem például a jövő hét csütörtök lenne a legjobb:)

Go GLADIATORS!!!!!!!!

Üdv: Lacika (CB#25)
Előzmény: Fhagyma (5633)
GLADIATORS#99 Creative Commons License 2009.06.23 0 0 5635
Üdv!

Igazad van Fhagyma.

Nem szájkaratézni kell,hanem bizonyítani.
Nem fikázni az ellenfelet,hanem tisztelni.
Nem a faszunkat verni,hanem edzésre járni.
És nem a múltból élni ,hanem elöre nézni.

Go Glads!
Előzmény: Fhagyma (5633)
DaveSmith#55 Creative Commons License 2009.06.23 0 0 5634

Sziasztok!

Van eladó cuccom, akit érdekel, nézze meg ezt az oldalt: www.amfocicucc.uw.hu

Fhagyma Creative Commons License 2009.06.23 0 0 5633
üdv

Egy kicsit szomorúan olvastam az NFL.hu fórumának magyar meccsekkel foglalkozó topicját.
Mi értelme van olyanokat írni, hogy az újvárosi csapatban mindenki sportszerűtlen, meg, hogy lesz még Dunaújvárosban sírás???

Lehet, hogy csak engem zavarnak az ilyen megnyilvánulások nem tudom. Ha így van akkor elnézést

és csakazértis GO GLADIATORS!
w.gotti Creative Commons License 2009.06.22 0 0 5632
Üdv. Gladiátorok!

Idén 2 meccsre jutottunk csak ki...
A pálya mellől valahogy így láttuk:

www.gottimovies.hu/movies/gladiators_game_day.wmv
/ha nem nyitná meg a firefox, éredemes explorerrel próbálkozni/

Vagy esetleg aki a youtube-ot részesíti előnyben:

http://www.youtube.com/watch?v=nPOknQ5Z_CI&fmt=18
Slayer #69 Creative Commons License 2009.06.21 0 0 5631
Vasárnap indulás fél 9-kor!!!
8tól gyülekező a malomparknál!!

GO GLADIATORS!!!!
harmadszor Creative Commons License 2009.06.20 0 0 5630
Hali Gladiátorok!

GAMEDAY!!!!!!!!!!!!!!!!
Menjünk aztán mutassuk meg azoknak a majmoknak kik is vagyunk. Kemény meccs lesz, az tuti. De ahogy Szilu is mondta, szétrugjuk a seggüket!!!!!!
De Szilu, te is vigyázz ám, nehogy azon a vizsgán neked is valami baja legyen a seggednek:) Sok sikert, meg külföldhöz is. Szeptemberben meg várunk vissza!!!

Holnap találkozunk!
Go GLADS!!!!!!
Előzmény: szilu (HB #27) (5627)
-Slayer- Creative Commons License 2009.06.20 0 0 5629
Hello!
na még1x:
Szombat: este 7től edzés felszerelés nélkül!!
Jöjjön mindenki!!!
na hello!!
GO GLADIATORS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lóri#69
ICE=1079= Creative Commons License 2009.06.19 0 0 5628
bla-bla-bla-bla,la-la-la-la!

kezdődik!

duma....
Előzmény: szilu (HB #27) (5627)
szilu (HB #27) Creative Commons License 2009.06.18 0 0 5627
Szevasztok srácok,

Sajnálattal közlöm veletek hogy nem tudok menni veletek a dunaújvárosi meccsre. Megbuktam egy olyan vizsgán amin kuuuvára nem kellett volna, következő vizsga hétfőn lesz ha nem csinálom meg csúszok még egy évet az egyetemen és fizetnem kéne félévente. Szeretem ezt a csapatot,ezt a sportot, de ezt nem kockáztathatom meg. Meg amugyis nélkülem is szét tudjátok rúgni a dunaújvárosiak seggét ;). A későbbiekben sem fogunk találkozni mert másfél hét múlva megyek ki külföldre dolgozni, szeptembertől várható a visszatérésem. Addigis csak keményen, mindent bele.
Kívánok nektek sok sikert a továbbiakban!

Go Gladiators!!!

szilu (HB #27)
harmadszor Creative Commons License 2009.06.17 0 0 5626
Haligali!

Igaza van Attilának! És a menetrend a következő:

Szerdán semmi.
Csütörtökön: a halasban közösen videózás este 7-től (mikor az edzés is lenne)
Péntek: este 7kor felszereléses edzés
Szombat: este 7től edzés felszerelés nélkül
Vasárnap: reggel 8.30-kor pontban indulás

Elég sűrű hála az égnek:)
Go Glads!!!!!!!
Előzmény: vgjk (5625)
vgjk Creative Commons License 2009.06.17 0 0 5625
srácok, akkor a heti menetrendet felírhatná valaki, aki a keddi edzésen meg tudta jegyezni.. köszi

Attila (TE #85)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.16 0 0 5624
Úgyszintén.
Az én számom:
06-30/581-32-32
newfox Creative Commons License 2009.06.16 0 0 5623
Helló mindenki!!
Van egy eladó felszerelésem (minden ami kell)!!!Árban majd megegyezünk!!
Érd.:06-20-293-3495
vzsola@vipmail.hu
Bregoó Creative Commons License 2009.06.15 0 0 5622
ÜDV HARCOSOK!!!

A hangsúly nem a hétvégi eredményen van hanem azon hogy sokan a csapatban azt hiszik hogy 3-4 hónap alatt elsajátították az amerikai foci tudományát!
Ez érdekes valószinű Én vagyok a legrégebbi játékos a csapatnál de még nekem is tudnak újat mutatni mert ez a sportág folyamatosan és nagyon gyors iramban fejlődik.
De aki az alapokat ( ütközés,szerelés) nem sajátítja el az nem tud a következő szintre lépni és ezzel a csapat további fejlődését is gátolja!!!!!!

Tehát csatlakozva a CSÖCSÖS sráchoz járjatok edzésre és jönni fognak az eredmények.
Az IWIWES amerikai focistáknak meg én is csak azt tudom mondani hogy CSÖCS a SZÁTOKBA!!!!!!!!!!!!!!!

Ui:én ismerek olyan srácot aki közel 2 évig járt edzésre RENDSZERESEN mire stabil kezdő játékos lett!!!!!!!

Kedd 19.00

GÓÓÓ GLADIATORS!!!!!!!!!!!!!!!!
RENEGADE53 Creative Commons License 2009.06.15 0 0 5621
Nézzük a dolgokat tárgyilagosan. Ez a csapat nem az a csapat ami 2-3 éve. rengeteg újonccal kiegészülve kezdtük ezt a szezont. Sokuknak fél év alatt a tegnapi volt a 4. meccse. Igaz a tavalyi sorozatos kudarcok után a maradék veterán lelkesedése is alábbhagyott. Gyakorlatilag a tavalyi sorozatos játékoselvándorlás betetőzésének vége lett a tavalyi nagykanizsai mérkőzéssel.
Ennek a árnyékában vagyunk még mindíg. Egy újabb generáció van kialakulóban. Volt még a hétvégével egy dolog. Néhány alapember nem tudott résztvenni az alapszakasz utolsó mérkőzésén. Emiatt néhány társunknak sérülten is vállalni kellett a mérkőzést. Ne értsétek félre minden ami elhangzott mérkőzés után (edzés, tagdíj, stb.) az így van. Ha nem változik a hozzáállás akkor szarba lesz aki ezt a sportot csinálni akarja. De az igazsághoz a fenti dolgok is hozzátartoznak.
Addig ameddig az offense nem fog tudni 1-2TD-nél többet összehozni addig nem tudunk hosszútávon eredményt produkálni.
A kispadosok is vegyék már észre, ha azért nem járnak edzésre mert ők úgyse fognak meccsen lehetőséget kapni tévednek. Mindenkire szükség van, de míg nem járnak rendszeresen edzésre, nem tudják a playeket, addig esélyük se lesz pályára lépni. Előbb utóbb mindenkinek eljön az ideje. Vagy így vagy úgy. Egyszerű az egész. nem kell gondolkodni, "csak" edzésre járni! Kipróbáltam már magam néhány sportban. De egyik amatőr sportág sem hasonlít az amerikai futballhoz! Itt nem elég ha eljárunk meccsekre, utána iszunk 1-2 sört vigyorgunk, hazamegyünk.
Ez már egy félprofi amatőr sport. :))) Jó mi? én sem értem, de kb. úgy tudnám leírni a dolgot, hogy a hozzáálásod legyen professzionális, rendelj alá mindent a csapat érdekeinek. De persze ezért nem várhatsz el mást csak maximum elismerést a társaidtól, meg esetleg az edződtől.
Amit egész évben elérsz, az a következő évre lenullázódik. Hiába voltál tavaly a "Number one" idén is be kell bizonyítanod. És ez megy évről évre. Kegyetlen. De csak így tudunk eredményt elérni. Most ez a folyamat leállt mivel kevés a régi sok az új. De hamarosan újra beáll a dolog és újra lesz csapat lesz eredmény. Most türelmesnek kell lenni és erőssebbnek mint valaha!!! Akik nem nagyon járnak edzésre azoknak csak annyi, hogy tiszteljétek meg a társaitokat és gyertek edzeni, Ha meg nem tudjátok vállalni, nincs baj csak szóljatok.

CSöcs a szátokba!!

KZ
harmadszor Creative Commons License 2009.06.15 0 0 5620
Csak pár videó:
http://www.youtube.com/watch?v=pqVFoKFpZNs
http://www.youtube.com/watch?v=vV2prqqAs00&feature=related
Előzmény: harmadszor (5619)
harmadszor Creative Commons License 2009.06.14 0 0 5619
Helló!

Fecó, teljesen igazad van. És bevallom én még mindig a szombati napon agyalok. Életem egyik legrosszabb meccse volt. És nem az eredmény miatt. Kaptunk már ki sokkal több ponttal is. Hanem azért, mert nem láttam a csapatom a pályán. Átnézetetek a pálya másik oldalára, mikor az egriek közül szerelt valaki, vagy csinált egy TD-t? Hát nem a padon ültek az emberek… Ha azt hiszitek, hogy a Gladiátorok meze tesz titeket Gladiátorrá, tévedtek, ha azt hiszitek, hogy ez a mez amerikai focistává tesz titeket, tévedtek! A bajnokok nem panaszkodnak, a bajnokok nem adják fel, a bajnokok nem sírnak, a bajnokok 200%-ot beleadnak. Addig nem lehettek bajnokok, amíg ki nem érdemelitek! Ez a sport alázatról szól, odaadásról, kitartásról, fájdalomról, küzdésről, csapatról, együtt a sárban, együtt a sírban!
Ezt kellene megtanulni!
Előzmény: VighFeco (5618)
VighFeco Creative Commons License 2009.06.14 0 0 5618

Üdv Gladiátorok!

Mindenkihez szólnék, aki az idény elején felírta egy papírra, hogy hanyas számú mezben szeretne szerepelni a Debrecen Gladiators színeiben!

Kezdem a sort:

1.

Akinek a csapatszellem azt jelenti, hogy egy vesztes meccs után (amely tegyük hozzá szánalmasra sikeredett: és majd kifejtem, hogy miért is gondolom így!) az elnök által kezdeményezett "csapatmegbeszélés" helyett hazamegy, üdvözli a lelátón a rokonokat, ismerősöket és nem dugja be a képét a lefújást követően azonnal, az kedden a mezével és a tagsági könyvével együtt jelentkezzen, adja le azokat és mindenféle harag és sértődés nélkül mondja ki bátran azt, hogy neki ez a sport nem jelent semmit, csak bohóckodni jár ide és innentől befejezte! EZ A SPORT NEM ERŐSZAK SENKINEK!!!

2.

Aki ezt másképp gondolja, az kedden a szokott helyen és időben (akik nem járnak edzésre elmondom: 19:00 Salakmotor pálya) edzés lesz tartva és Karimtól függ, hogy megfingat-e minket edzésen (amire valljuk be lenne oka), vagy egész mással áll elő! Hogy miért teheti meg azt, hogy megfingat??? Mert úgy hívják: EDZŐ!!! Aki be van tojva a megfingatástól: lásd 1-es pont!!!

3.

És hogy miért volt számomra szánalmas a Heroes elleni meccs? Mert láttátok ti is, hogy 2 kisgyereket vittem ki a meccsre és mikor hazaértünk, az egész meccsről annyi véleménye volt a kisebbiknek (6), hogy "Fecó, jól kikaptunk!". Nem Jól kikaptatok!!! Jól kikaptunk!!! Érdekes igaz!?!?!?! Egy 6 éves gyerek magáénak érzi a csapatot, akkor az a rengeteg ember, aki "csapattag"-ként nem képes edzésre járni, az miért nem??? Én újonc vagyok, idén kezdtem el ezt az egész sportot és nem vagyok hajlandó feladni egy sor olyan ember miatt, aki: "lásd 1-es pont" (nem mondom el újra!)!!!

4.

Előzőekben mondta valaki, hogy jajj a Wolves ellen meg jajj a Győr ellen a döntőben a DIV I-ben volt motiváció! Nem izgat!!! Jelenleg annak kellene a legnagyobb motivációnak lenni, hogy egy nagyrészt újonc csapatnak minél jobban össze kellene szoknia! Ez edzés nélkül lehetetlen, akármilyen hihetetlen is! És ha majd ott tartunk, hogy 35-40 fővel tudunk sorozatosan edzeni, akkor el lehet talán kezdeni arról beszélni, hogy Wolves meg Győr!!! Addig sajnos felesleges, mert max. a Kenézy intenzív lenne velünk tele egy Debrecen - Wolves meccs után... (ez a realitás)

Be is fejeztem, remélem nem az lesz a visszhang, hogy itt egy újonc gyerek aki pattog jobbra-balra (ez ekkora termettel nem is igen lehetséges), mert nem "pattogásnak" szántam.

Van 3 edzésünk felkészülni a Dunaújváros elleni idegenbeli meccsre!!! Remélem a "lásd 1-es pont"-ok megteszik a szükséges lépéseket, a többiek pedig gőzerővel készülnek majd a továbbjutás kiharcolására!

Reméljük a legjobbakat!!!

GO GLADS!!!

Meat Loaf #96

RENEGADE53 Creative Commons License 2009.06.13 0 0 5617
http://www.youtube.com/watch?v=VgSMxY6asoE
A nyíregyházi testvéreknek (Gery, Szabi, Patikus)
:D
harmadszor Creative Commons License 2009.06.13 0 0 5616
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal. Győzelem csak áldozatok árán van. Ezt meg kell tanulni, és meg is kell érteni. Csak akkor leszünk a legjobbak, ha beleadunk mindent. És igen, fájni fog, és sok időt elvesz, és lehet nem tudok felmenni csak egy kickoff-ra, de kitartással alázattal és odaadással napról napra hétről hétre jobb leszek. Szerintem ez járjon mindenkinek a fejében. Ma GAMEDAY!!!!!!!!! Mindenki megmutathatja mit tud. Nem csak az edzőnek, nem csak nekünk, hanem a családjának, barátainak, mindenkinek aki esetleg kételkedett benne hogy itt a helye, vagy annak aki támogatja, hogy a világ egyik legjobb sportját játszhassa. Itt az idő gyerekek!
Valahogy most ilyen érzések keringenek bennem:

http://www.youtube.com/watch?v=myyWXKeBsNk
Előzmény: RENEGADE53 (5615)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!