Ha a Cure legközelebb budapestre jön, úgy tudom a mi erkélyünkön fognak játszani. Augusztus 20. -án a tüzijáték alatt fognak zenélni nálunk, s miközben a 'Prayers for rain' című számnál Robert kitartja azt a hosszú 'raiiiiiiiiiiiiin' -t, megnyílnak az ég csatornái és a szokásos özönvíz szerű eső miatt el is marad a 4. ráadás blokk. Aki lemarad a koncertről: pöpec minőségben hangfelvételt készítek róla. Robert még egy pár napig szerény hajlékomban marad, hogy együtt csináljuk meg az anyag utókeverését. A tervek szerint azok ingyen juthatnak a koncertlemezhez, akik újra megveszik a Wild Mood Swings albumot.
írhattam volna, de akkor az már személyeskedés lett volna ;-)
meg kell rágni a fülét, és egy kicsit udvarolni (charlotte ez inkább rád vonatkozik), mert nem akar mesélni. kiszakadt a virtuális valóságból és hús-vér emberekkel van, de Ő ezt csak hiszi (erről jut eszembe láttátok az eXistence c. filmet?) mert az a világ sem valódi
Borok közül én is sok mindent szeretek. (Apám soltvadkerti borászcsaládból származik, úgyhogy a borokhoz Ő ért, én csak 'műélvező' vagyok).
Nem is olyan régen ittam egy száraz fehérbort (ha érdekel, utána nézek, mi is volt). Nagyon ott volt a szeren! Egy rokon hozta vidékről közvetlenül a termelőtől, mert hogy magyarországi boltokba nem kerül, csakis külföldre.
Egyébként (lehet, hogy rosszúl emlékszem), de nem is olyan régen én is láttam egy bor-szaküzletben valami özönvíz előtti Tokaji Aszút. Lehet, hogy 1965 -ös volt? Árát ne kérdezzed!
Egy tanár ismerősünk (aki abban az iskolában tanított, ahova én jelentkeztem) félrerakott egy üveg bort az érettségi utánig. Tehát 4 évig biztosan állt. 40 évet is biztosan kibír ha jól tárolják.
Na, ennyit a borokról! (Ma már betermeltem tisztességesen, he-he!)
az olyan macskafélék, mint jómagam a száraz fehér borokat szeretem, mint a juhfark, a chardonnay, a rizling és a zenit, emellet nem vetem meg a cserszegi fűszerest, a hárslevelüt, a vörösök közöl pedig a cabernet-t
Most nem fogom visszanézni, mit mondtam pontosan akkor, de én úgy érthettem feltehetőleg, hogy engem a lemezek jobban érdekelne mint a pószterek. Az ilyen vizuális dolgokat (pószter, újságcikkek) nem igazán gyüjtögettem. Van azért néhány, de messze nem annyi mint Neked. Ismerek még egy gyereket, neki is rengeteg újságcikke van. Én is adtam neki anno. Régesrégen volt egy csomó DM cuccom is...azokat még a szakközépiskolában adtam oda egy erre jobban beizgult osztálytársamnak. Tegyük hozzá, akkor már inább Cure -t hallgattam. Aztán a DM SOFAD lemezével 'tért vissza' a kissé háttérbe szorított DM rajongásom is.
Szóval: a posztereidre és egyéb relikviáidra mindnyájan kiváncsiak vagyunk, még én is...mégha egy ritka lemez jobban is dobogtatja meg az én szőrös szívemet.