Egyébként nekem is úgy mutatták meg, a többi Office programban, ha kinyitod a nagy kerek Office gombot a bal felső sarokban, akkor a megjelenő ablak alsó szegélyére van szemérmesen elbújtatva a beállítások gomb.
Hát mondjuk Outlookot nem használok, de az Office többi részét illetően teljesen egyetértek. A 2007-10 egyszerűen katasztrófa, de sajnos van, ahol elkerülhetetlen a használata.
A 2003-as volt az utolsó használható menü-struktúrával rendelkező msoffice. Fateromnak nem is mertem annál újabbat feltenni, mert már én sem találtam benne a funkciókat. A saját gépere pedig tökéletes az Openoffice is.
És szombat? Mindkét nap ott leszek a szomszéd utcában. Dinnye ki tudja válogatni a gyűjteményből (mert diret gyűjtöttem!:)), hogy melyik jó és melyik nem? (A kajásdobozra már nem is emlékeztem)
Őt marhára nem érdekli. Minél előbb történik meg, annál jobb a kutyának (mind a későbbi betegségek valószínűsége, mind a felgyógyulás gyorsasága, stb miatt). Hatalmas mennyiségű kutyát (és macskát) láttam ivartalanítódni, egyik sem sírta vissza :)
Nálam sok gondolkodás nem kellett, a kertben nehéz lenne kontrollálni, mi történik, így maradt a műtét. Szegény macsek a lába után már kissé nehezen viselte az altatást, de azóta sztem neki is jobb.
Pénteken kora du. otthon teccik lenni? Van nálam néhány zsíros/csalamádés bödön, asszem lassan ideje, hogy átvándoroljanak:)
A cicák kapcsán ez itt is felmerült már nem egyszer, de még nemtudta rászánni magát a húg, és én sem, hogy biztassam rá. Fura kérdés, nem tudok dűlőre jutni benne.
Tudom, hogy nincs jelentősége, de olyan gonosznak érzem magam, hogy Zsolibélát megfosztom nőiességétől, de muszáj.. Persze kényelmesebb is lesz, nem kell aggódnom, hogy pont Szurdok és Fóti-Somlyó idején tüzel, de akkor is.. ;(
Technikai okokból végül nem Via 75 volt a hétvégi műsor, de nem bántuk meg. Szombat: Börzsönyi vándortúra 1-2 ismeretlen helyszínnel (a Pap-hegy kilátópontján még nem jártunk, illetve a Társa-mezőről, melyről 4 év WA-rendezés után megtapasztaltam, hogy napos idő is létezhet ott és szép kilátás, sőt száraz terep, a Kismarosra vezető utat is bejártuk, Szkolyától a Csattogóig gyakorlatilag WA-előbejárást tartottunk.
Vasárnap: privát túra négyesben, geoládákkal, trackeléssel, felfedezéssel jobbára jelzetlen utakon Hangony környékén, néhány km-en az Északi zöldön. Visszaköszönt a 2006. novemberi topicos Partizántúra emléke is. Izgalmas helyek, senki által nem járt tájak, a Barát-főn lévő geotoronyból pedig egészen döbbenetes körpanoráma tiszta időben: Mátra, Bükk, Aggteleki-karszt, Ózd, a Magas-Tátra főgerince két végpontja, hóban, felismerhetően a Krivánnal, aztán a Liptói-Tátra vonulata, szintén havas borítással, panoráma Fülek felé, a Karancs felé.... leírhatatlan. Felfedeztünk Hangony közelében egy fakilátót is. Tarnalelesz közelében a Pes-kő-tető és a Leleszi-tó sem utolsó látvány, miként istenmezején a sziklakápolna és monumentális sziklafal a főút felett.
Akkor fejleszd még a dolgot: képrögzítés irányba. És minden reggel készíts egy felvételt. Így meglesz a kontrol is. És még az is lehet, hogy valami periodicitást fedezel fel, és kiderül, hogy nem kell aggódnod egy kis pirosság miatt, mert csak az újhold miatt van.