Ez a topik azoknak a modellezőknek szól akik elsősorban modellvasuti járművek építésével vagy átépítésével foglalkoznak. Hogyan, miből, milyen megoldással, hogy áll most stb..
Én is sokszor beleestem ebbe a csapdába. A mondat helyesen: a világosszürke festék jól kiemel és kihangsúloz. Minden hibát. Az "él" még jobban fog látszani, mint a sötét műanyagon. Úgyhogy reszelgess csak szorgalmasan. Én is azt tettem (és teszem mindjárt a Dnz kocsimmal - igaz annak a sarkát békén kell hagyni).
Látom, nekem se tetszett. Hosszabb lejtés kell, nem ilyen meredek.Azért a világosszürke festés jól ápol és eltakar, az én csillogós fényképem meg több élt is mutat. Dolgozom a lejtésen. Lassú vagyok, de kitartó. Bocs a mások fényképének használatért, de "szent célt" szolgál. Kösz, Rizmajer.
Megpróbáltam berajzolni azt a vonalat, ami mentén a lereszelésnek és az érintetlen résznek csatlakoznia kell. (Most jöttem ré, milyen nehéz szabad kézzel rajzolni a patkánnyal...)
Na, szóval: ez a csatlakozás tényleg érintőlegesen történjen, mert ahogy most kinéz, annak még éle van. (Ha egy metszetet készítenél, akkor ott kb. 2-3 kosárívet - mégha nem is kifejezett törési pontot - láthatnál.)
A másik: próbálj meg szerintem egy képet pont felülről készíteni. (Erről úgy tűnik, mintha túlságosan ráfordítottad volna az ívet a végére. De lehet, hogy ez optikai csalódás.)
A vakus kép nem jó, párszor már én is megjártam vele. Nappali fotót tegyél fel!
Egy rakomány ötletkéne egy pőre kocsihoz ( Ho ) . Van egy régebbi teher autóm ami jól nézzne ki rajta de ha van valakinek egy jó kis ötlete szívesen felhasználnám. :)