Eladó egy Hohner basszgitár.
5 húros Jack Bass Custom Five modell, Steinberger elektronika. Stratocaster alakú, natúr fa színe van.
Aktív elektronikás, csapott nyakú (a hangolókulcsok alul vannak, a húrlábnál). Szep, meleg tónusú hangja van. Van hozzá kemény tok és egy db tartalék (húr)satu is.
Hali!
Eladó egy Roland JX-305, decemberben lesz egy éves, kitűnő állapotban, hisz 5 hónapja nem használtam it pihenget szépen betakarva.
Angol-magyar leírás meg ilyenek.
Ár: HUF360ezer (boltban 400).
Ha érdekel: szekely_d@excite.com
Személyesen: 0630-972-86-85
Eladó egy Alesis NanoSynth, 99.999 Ft, gyári doboz és install CD megvannak, vigyáztunk rá, mint a fene. Príma (QS6) hangszínek, nagyon könnyu kezelhetoség, to host PC és Mac kapcsolat a hangszerkesztéshez, effektek és más apró finomságok. További info az Alesis oldalán (http://www.alesis.com/products/nanosynth/) Ha érdekel, dobj egy e-mailt az alesis@ccfz.hu-ra.
Elcserénék egy Korg Wavestation EX keyboardot, cserébe kérek érte pénzt.
Nagyon puha, lágy hangja van, tudod, olyan mint egy német eperjoghurt, csak van rajta MIDI.
itt lehet engemet hívni:
20 934 8241
s ide emailezz:
balint@studiotech.hu
Ámbörök! 0 km- es WD UW SCSI winchester 1 év garanciával (na jó, csak 2001. május 12- ig szól) eladó. 9, 1 GB, 7200 rpm. Kipróbáltam: Video- és hangdigitalizálásra is(768x576, 1: 3) hibbátlan!!!! Folyamatos átviteli sebesség (no de nem csak az elso 1- 2 percben) 13MB/ sec. Melegen ajánlom multimédiára (nu azért annyira nem melegszik: )) Irányár: 48000 (a nagyker ára ~54+FA)
Szevasztok! A gyerekeimnek nagyon szeretnem megszerezni azt a karaoke-feleseg CD-t, amelyet korabban az SB16-os kartyakhoz adtak ajandekba es angol gyerekdalok vannak rajta. kerem, aki tud segiteni, irjon nekem a szucsi@rmki.kfki.hu cimre.
Ha valaki már megunta az alapzajt és szeretne occsóért egy "normális" cuccot, mondjuk egy Turtle Beach FIJI-t... ez egy 20 bites hangkártya. Crystal 4237 AD, 24 bites jelfeldolgozás, S/ PDIF digital I/O- val bövithetö. Samplitude, VST, Cakewalk alatt 24 biten is muxik, Gigasampler kompatibilis, és szerintem audiofil kategoria. Megy Win9X, NT és BeOS alatt is. Kis szépséghibája van, ami azonban a müködését nem befolyásolja. Ha kell, 1 hónap cseregaranciát biztositok.
Csak most vettem eszre, hogy MIDI kabel ugyben kerdeztel tolem. Szoval a kabel nem csak hova kotom be stilusu kabel, hanem elektronikat is tartalmaz. Igaz nem bonyolult, de sokfelekeppen el lehet rontani (a kartyat is !). A NET-en ha rakeresel a MIDI cable -ra biztos, hogy kapsz egy csomo talalatot. Azt tudom tanacsolni, hogy 6N138 -as OPTOcsatoloval csinald ( azt a valtozatot valaszd). Ez jo gyors 100Kb/s es ez eleg a MIDI-hez (31250 bit/s). A CNYXXX , 4NXX TILXXX es hasonlokat felejtd el. A 6N136 is jo, de maskepp kell a felhuzoellenallast meretezni. En a sajat konstrukciomat csinalom OPTO (6N138) + TTL IC meghajtassal (a fentlevok is hasonloak, de megsem mind jo ) es ez bevalt. Ebbol kifolyolag az en valtozatom nincs a NET-en es nem is akarom feltenni.