Keresés

Részletes keresés

zividivi Creative Commons License 2006.12.29 0 0 310
Pontosan azt mondtam, hogy ijesztő volt a látvány. Nem emlékszel?
Előzmény: BlackByrd (306)
zividivi Creative Commons License 2006.12.29 0 0 309
breien!

Ne rajta kérd számon a kormány disznóságait. Ha valóban csak parancsot teljesített és nem szadizott közben saját kényére-kedvére szabadon, akkor nem vétkes, hanem ugyanolyan áldozat, mint a tömeg.

Már csupán a belvédelem tisztes tagjainak érdekében is sürgős kormányváltásra
lenne szüksége az országnak.

"Ne lőjj fiam, mert én is ott leszek!"

Nem tudom, hogyan ítélték volna meg a helyzetet azok a rendőr rokonok, akik nem söröspohárral kezükben, otthoni kényelmes karosszékből nézik végig az eseményeket.

És főleg hogyan ítélték volna meg a helyzetet azok a kivezényelt rendőrök, akik szembetalálkozhattak volna saját apjukkal, anyjukkal, szívbéli mátkájukkal, fiaikkal, leányaikkal.

Úgy látszik, ilyen helyzet nem fordulhatott elő. Furcsán válogatott legénysége lehet a kormánynak.

Előzmény: breien (304)
Ext-rém Creative Commons License 2006.12.29 0 0 308
Dehogy fogadtam be! Még csak véletlen se, így is itt lóg egész nap ! :))) Úgyhogy most be is fejezte a laptomomon az írkálást, hazaküldve, késő van már ! Majd jelentkezik ha akar otthonról, nem messze lakik (sajnos :))) ) Habár ott csak egy sza.. gépe van, olyan ami a rendőr fizetésből tellik.
Előzmény: Constn (303)
BlackByrd Creative Commons License 2006.12.29 0 0 307
Nem tudom mire gondolsz, de tisztán a túlórák után kifizetett pénzről beszéltem. Azért dolgoztunk meg. Jutalom nem volt, sem akkor sem azóta. A jutalom az egy külön kategória, az szépruhában, ünnepélyes parancskihirdetés után van átadva. A túlórapénz, meg pénzügyi elszámolás után utalással jön.
Előzmény: zividivi (305)
BlackByrd Creative Commons License 2006.12.29 0 0 306
Azért az a tank, tank volt. Azért akkor amikor megindult a sorfal felé nem tudom te mit gondoltál volna ? Ki tuja milyen elmebeteg marha vezeti.
Előzmény: zividivi (302)
zividivi Creative Commons License 2006.12.29 0 0 305
//"...Szóval nem azt mondom, hogy nem kaptuk meg a pénzünket, de azért meg is dolgoztunk. .."//

Ezt is írtad, meg ezt is:
"nálunk eddig senki nem kapott jutlamat a csapatszolgálati munkájáért"

Ugye nem nekem kell eldöntenem, melyik mondatodban kiket kerítetél be? :-)))

Előzmény: BlackByrd (301)
breien Creative Commons License 2006.12.29 0 0 304
Nézd, nem szeretem ismételni magam, mert itt már egyszer leírtam.

Azt a tankot ki is vitte oda? Miért nem gondoskodott arról, hogy ne legyen mozdítható? miért nem gondoskodott a megfelelő őrízetről?
Miért fizettek neki akkor és ki?
Mivel a ti életeteket veszélyeztették, gondatlanságból foglakozás körében elkövetett veszélyeztetés címén, akár ti is pert indíthattok ellenük. Hol van ilyenkor a szakszervezetetek? Nincs jogi képviselőjük?

Debrecenben sem mindenki Fideszes. / amint írtam, soha egyetlen egy pártnak tagja nem voltam ebben az országban, de konzervatív értékrend szerint élem az életem/

Az értékrenden van a hangsúly, nem a pártokon.

Légy nyugodt, az EU. minden országában távozniuk kellett volna a közéletből azokután, amit a választókkal és az EU-val míveltek. ezek még az "anyjukat" is átverték!

A cseh min. elnöknek, ugye, egy vitatott ingatlan vásárlás miatt le kellett mondania nem csak a min. elnökségről, de a párt beli tisztségéről is.

Láttátok az a "parlamentibizottságnak" nevezett cirkuszt, amit ezek míveltek az utóbbi években?
Mond, ha Te, vagy bármelyik társad olyan helyzetbe kerültetek volna, lehetnétek ma rendőrök?
Előzmény: BlackByrd (298)
Constn Creative Commons License 2006.12.29 0 0 303
Rendes tőle, hogy befogadott. :)
Előzmény: BlackByrd (300)
zividivi Creative Commons License 2006.12.29 0 0 302
//"...tankkal indulnak ellenünk, ..."//

Hiszen, ha tankjuk lett volna az elenállóknak! Ma már nem ez a kormány lenne hatalmon. Valóban félelmetes látvány volt a TV-ben, dehát utólag kiderült, hogy a rendőrpánikot is csupán egy tanknak látszó, múzeumi tárgy okozta.

Szerintem a hatalom is csupán egy csőcseléknek látszó, ünneplő tömegtől pánikolt be annyira, hogy bevetette ellenük egész hadseregét. :-((
Előzmény: BlackByrd (298)
BlackByrd Creative Commons License 2006.12.29 0 0 301
Én nem tudom, de nálunk eddig senki nem kapott jutlamat a csapatszolgálati munkájáért. Pedig nálunk nem áll senki eljárás alatt.
Előzmény: zividivi (299)
BlackByrd Creative Commons License 2006.12.29 0 0 300
Nem azért nem, még testalkatilag sem, de sokmindenben hasonló a véleményünk. Általában nála netezünk. Több rendőr is van a baráti társaságban. Ő hívta fel a figyelmemet erre a fórumra és többször hivatkozott is már rám (ránk).
Semmi összeesküvés !
Előzmény: Constn (297)
zividivi Creative Commons License 2006.12.29 0 0 299
Hogyan szűrték ki a jutalomosztásnál a méltatlan rendőröket? Vagy ők is megkapták jutalmukat? Mert akkor felesleges ugyebár erkölcsös rendőrnek lenni. Üsd, vágd, nem apád és kár tovább minden szóért, nem?
Előzmény: Ext-rém (294)
BlackByrd Creative Commons License 2006.12.29 0 0 298
Vidéken viszonylag konszolidált módon tüntettek az emberek. Egy Debrecenben miért vernék szét a várost, "mindenki" fideszes, több eszük van, minthogy kárt okoznának saját városuknak...
Meg azért maradtak vidéken is. Megyénként általában egy századnyi erőt kell adni, ez még 100 ember sincs. Mondjuk most ez is sok, mert nagyon sokan vannak nyugdíj előtti betegállományban.
A készültség indokolt volt, ez lenne a megfelelő, csakhát itt is el van spórolva a létszám, és még csökkenteni akarják... hát ők tudják.
Gondolom lenne olyan ország, ahol le kellene mondani a kormánynak, mondjuk Japánban biztos....
Mi nem a kormányra esküszünk fel, csupán a rendőrségi törvény alapján (2/3-os !) a kormány a belügy(mostmár IRM) miniszter útján irányítja a rendőrséget.
A családom jobboldali, a közeli rokonaim is. Mivel lassan 20 éve rendőr vagyok valahogy már megszokták. De amikor látják a TV-ben, hogy kővel dobálnak bennünket és tankkal indulnak ellenünk, akkor nem a "tüntetők"-nek drukkolnak.
Előzmény: breien (296)
Constn Creative Commons License 2006.12.29 0 0 297
:))) Mint két tojás.
Előzmény: BlackByrd (295)
breien Creative Commons License 2006.12.29 0 0 296
Mindvégig, vidéken is voltak rendszeresen tüntetések.
Tudod, mennyi rendőr volt összesen pl Debrecenben?
Gondoltak é arra ott fenn Pesten, mekkora kockázatot jelent egy akkora városban csupán annyi rendőrt hagyni?

Kinek a "balféksége" okozta Pesten azt a nagymérvű összetartást?
Kinek a hibájából kellett nektek annyi ideig készültségbe lenni?

Ugye tudod, hogy az EU. bármely más országában, mindazért, amit ez a mostani "kormány"? csinált, már másnap távozniuk kellett volna a közéletből? Azóta, már a bűntető perek is folyamatban lennének ellenük. / a gall elnöknek is meg kell jelennie a bíróságon, pedig sokkal kisebb vétséget követett el, mint ez a mi bagázsunk./

Minek léptűnk mi be az EU-ban, ha ezek még mindíg így garázdálkodhatnak ebben az országban?

Ti ilyen alakokért viszitek vásárra a bőrötöket? Erre esküdtetek fel?
A családotok mit szól mind ehhez?
Előzmény: Ext-rém (294)
BlackByrd Creative Commons License 2006.12.29 0 0 295
Bocs, de a haverom volt belépve (Ext-rém) és az ő nickje alatt válaszoltam...
A válasz igazából az enyém !
Előzmény: Ext-rém (294)
Ext-rém Creative Commons License 2006.12.29 0 0 294
A hárommiliárdból, azért kaptak páran...(szerintem nem csak az utcán attakolók, de ez csak feltételezés, vagyis azért nem, mert tudok konkrét példákat is :( )
Szóval nem azt mondom, hogy nem kaptuk meg a pénzünket, de azért meg is dolgoztunk. Ez most nem azt jelenti, hogy ez volt a júdáspénz, hanem heteket voltunk távol a családtól, "tescogazadságos" kolbászt zabáltunk, hétvégeket rendszeresen végig dolgoztuk... Volt olyan hónap, hogy egy szombat-vasárnap összevont pihenőnk sem volt, és heti 100 órák voltak a munkadiők. Volt, hogy egyhuzamban 70 órát voltunk talpon, tisztálkodás nélkül, ebből 1-2 szer tömegoszlatás és folyamatos 6-8 óra teljes felszerelésben ácsorgás a szakadó esőben.... Na nem is mondom tovább, de megdolgoztunk azért a pénzért, amit utána kifizettek túlóraként... de főként először, nagyon verték a fogukhoz a garast, úgy kellett erőlködni velük, hogy azért egy napi szolgálat az nem 24 óra....és ha már ledolgoztunk a héten 60 órát, akkor a többi talán túlóra... na szóval ez volt.
Előzmény: zividivi (293)
zividivi Creative Commons License 2006.12.29 0 0 293
//"...Mégegyszer mondom, a túlóránk kifizetéséért is veszekdnünk kellett, a felszerelésünket is csak a régiekkel pótolták (habár megígérték, hogy lesz új...), és semmilyen kedvezményt nem ígértek, semfizetés emelést sem semmit, sőt ha hallgattad a híreket jól le&opattak bennünket az új HSZT tervezettel, ami jó sok jogosultságo egyszerűen elvesz..."//

Elég szemét dolog, hogy hárommilliárd jutalomból a közlegényeknek csak ez jutott! :-(((

Hű! Akkor menyit kaphattak a szadiból rugdosók?
Előzmény: BlackByrd (291)
BlackByrd Creative Commons License 2006.12.29 0 0 292
Kicsit lefáradtam úgy látszik, helyesen:
Ezeket a rádió forgalmazásokat én a saját fülemmel hallottam, úgyhogy megerősítem. Tudtommal a bizottsági meghallgatáson ezeket be is játszották és az ellenzéki képviselők is meghallgathatták. Gondolom ha nagy lenne aa deficit megjelentek és a meghallgatottak között akkor azért szóltak volna.
Előzmény: BlackByrd (291)
BlackByrd Creative Commons License 2006.12.29 0 0 291
Ezeket a rádió forgalmazásokat és saját fülemmel hallottam, úgyhogy megerősítem. Tudtommal a bizottsági meghallgatáson ezeket be is játszották és az ellenzéki képviselők is meghallgathatták. Gondolom ha nagy lenne a megjelentek és a deficit között akkor azért szóltak volna.
A mobiltelefon a füleken...Honnan tudod, hogy szolgálati okból hív az a valki akit te látsz. Lehet, hogy hazatelefonál mert a volna túlsó végén az aggódó hitvesek miatt égtek ám a vonalak... És ez nem vicc !
Egyébként a mai napig használjuk a mobilt, főként azért mert még mindig nem tökéletes az új rádió rendszer, ha egyszerre sokan vannak egy cellán belül akkor lefagy. Ez techikai kérdés, már részben meg is van oldva.
Egyből induljunk ki ! Te végig kétségbe vontad az állításaimat. Végig ugyan úgy, mint sokan itt a fórumokon összeesküvés elméleteket szőttök. Ha nekem, egy jobboldali rendőrnek nem hisztek, akkor reményltelen, de akkor is azt mondom, a mi végrehajtói szintjeinken semmiféle összeesküvés, jobboldal elleni uszítás, vagy bármi hasonló nem hangzott el. Egyszerűen oszlattuk a tömeget, ki jól, ki rosszul, ki törvényesen, ki túlkapásokat elkövetve...
Jobban jártok ha nem nevettetitek ki magatokat ezzel az összeesküvés elméletekkel, ebb bele is lehet bolondulni :)).
Mégegyszer mondom, a túlóránk kifizetéséért is veszekdnünk kellett, a felszerelésünket is csak a régiekkel pótolták (habár megígérték, hogy lesz új...), és semmilyen kedvezményt nem ígértek, semfizetés emelést sem semmit, sőt ha hallgattad a híreket jól le&opattak bennünket az új HSZT tervezettel, ami jó sok jogosultságo egyszerűen elvesz.
Előzmény: Álné Vendel (287)
breien Creative Commons License 2006.12.29 0 0 290
OK. spongyát rá.
Előzmény: Törölt nick (268)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.29 0 0 289
jó ember vagy.ez már jó alap.a többi rajtad áll!sok sikert!
Előzmény: Álné Vendel (288)
Álné Vendel Creative Commons License 2006.12.29 0 0 288
Hogyan?
Előzmény: Törölt nick (286)
Álné Vendel Creative Commons License 2006.12.29 0 0 287

Tudod, ez olyan dolog, hogy kiadtak egy rádióforgalmazás-részletet. Ismétlem: részletet, részleteket.

 

De ha van rádiótok, minek beszéltek a rendőrök mobiltelefonba? Volt aki le se vette a telefont a füléről. (Volt olyan rendőr is aki lopott....ezt hallottad?)

 

Ha valakinek megvan az a képe, amikor szürke, fekete terepszínű nadrágos, fekete bomberdzskit és fekete maszkot viselő "személyek" beszélgettek rendőrökkel az Astoria környékén, az illessze már be ide azt a képet, hogy szerinted azok meg kik lehetnek???

 

Nekem megvan.. de az egy újságban jött le.. és scannerem most éppen nincs :(

Előzmény: BlackByrd (282)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.29 0 0 286
de.rossz.csatlakozz hozzám!tanulj.....sokat!!!!!!
Előzmény: Álné Vendel (285)
Álné Vendel Creative Commons License 2006.12.29 0 0 285
Nem rossz egyedüli zseninek lenni? :)
Előzmény: Törölt nick (283)
BlackByrd Creative Commons License 2006.12.29 0 0 284
Most pause. Várnak az edzőparnerek :)).
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.29 0 0 283
ez az egyéni stílusom.amúgy kösz,tényleg zseni vagyok!
Előzmény: Álné Vendel (280)
BlackByrd Creative Commons License 2006.12.29 0 0 282
Most mit is kérdezel ? Vezényszavakat mondani szoktak, cselekményeket pedig végrehajtani.
Mégegyszer mondom, hogy Te is megértsd ! Bűncselekményre senki senkinek nem adott utasítást. Ha megtörtént azt önmaga vállalta be a konkrét személy, az alegység parancsnoka, vagy maga az egész alegység. Ilyenre utasítás nem volt.
Ha lett volna már csak tudnám,beosztásomból adódóan is.
Előzmény: Álné Vendel (275)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.29 0 0 281
dehogy orbán!a magyarság!a magyar nyelv!azt féltem.orbánodat szarom le!
Előzmény: Álné Vendel (279)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!