Akkor ti lehettek az a kivétel ami erősíti a szabályt,mert egyébként nem sokra tartja a kelet-európaikat…ha te mondod úgy is van, gondolom beszeltél már vele személyesen is …
Én nem azt várom, hogy megverjük a norvégokat, de az, hogy az elmúlt években az első 10-be sem nagyon kerülünk be, az már vérlázító.
Ugyanez van a labdarúgásban is. Folyamatosan a generációváltás a téma, közben meg több ország is előhúz egy félig új keretet 2-3 év alatt, és itt nem a németekre vagy a spanyolokra gondolok...
Nálunk csak a kifogás megy, itt minden másképp működik, mint más országokban. Nem a pénz kézilabdázik. Talán más lenne a hozzáállás, ha a tizedét sem kapnák a jelenlegi támogatásoknak.
Hozzátette, még mindig nagyon fiatal a keret, amelynek továbbra is idő kell. Tudja, hogy ezt régóta mondják a szövetség részéről, elfogadják ezt a kritikát, de kevés olyan 30-32 éves játékos van, aki „húzni tudja az igát”.
Főleg Golovin nagyon fiatal, szinte még serdülő. Ahogy nézem még tán legénytoll sem pelyhedzik állán, bár így is több rajta szőr, mint amennyi esze van a mi Katinknak.
Ezt a bohóc Pálingert elküldeném Jakutszkba autópályát építeni. A magyar csapa folyamatosan tanul, csak tanul, ennyi tudást egy csapat sem visz be az évek során...
Mikor lesz eredmény is? Vagy teljesen rendben van, hogy erre folynak el súlyos millárdok?
Mindkét csapat teljesen elkészült a 45 perc végére, csak a brazilok jobban. Amúgy sem volt nagy színvonalú meccs, de a második félidőben talán még a magyar válogatott is tartaná a lépést.
Amúgy az a vicc, hogy amióta több magas emberük van, azóta nem nyernek annyit. :)
De nem ezen múlik, egyrészt nem fiatalodnak ők sem, másrészt van egy-két csapat, akinek mélyebb a kerete, pl franciák, oroszok (mármint ha a teljes csapatuk itt lenne).
Szerintem JÓ játékosok kellenek, ezek a dogmák, hogy magasság és "testsúlykilogram" elengedhetők. Elengedendők.
Több jó út is van, csak valamelyiken induljunk el végre.
Kicsit olyan érzésem van a dánokkal, mint a hollandokkal, hogy a tétnélküli meccseken túl sok puskaport ellőttek már a komolytalanságokra. Ezt a dán csapatot szerintem a svéd és a francia is ütni fogja.
'Rólunk(Fradi) és Elek Gabiról is nagyon jó véleménnyel van, mondjuk ez kölcsönös a nyilatkozatok alapján. Gondolom ez azért lehet, mert ő nem ért hozzá ellentétben a sportv-s giga szakértőkkel szemben'
Akkor ti lehettek az a kivétel ami erősíti a szabályt,mert egyébként nem sokra tartja a kelet-európaikat.....a szakértelmét egy pillanatig sem vitatom.
A Nemzeti Sport értékeléséhez...Egyetértek az NS-sel, hogy Vámos Petra lett a legjobb, ő a dán meccsen is elég jól játszott. Szerintem egyáltalán nincs túlsztárolva, a második világversenyen nyújtott egymás után a legnehezebb poszton remek teljesítményt. Viszont legalább 8-t érdemelt volna, nem hetest. Márton Gréti is megérdemelne egy nyolcas osztályzatot, Keti szintúgy. Háfra Noémi nálam inkább 5,de a 2 meccsen nyújtott remek teljesítménye miatt lehet 6 az átlag. Bordás Réka és Kácsor Gréta is inkább 7. Zácsik Szani is inkább 5 v. 6.