redmiller! tetszenek az idei képek, amiket csináltál :) az egyetlen fotós vagy, aki mindig úgy le tud fotózni, hogy nem tudok rá felkészülni :P már csak a villanásra figyelek fel. te kis SOMPOLYGÓ! ;)
Kecskeméten nem hiszem, hogy mostanában lenne TT, ehhez össze kellene fogni és nem egy embertől várni, hogy mindent megszervezzen. Szóval jővőre írány Dombóvár.
Én a honlapodról 3 példányt tudtam leszedni, de kicsinyítetted őket, viszont a helyi napilapba szeretném leadni a képet, hogy közhírré tehessék, ha hozzájárulsz.
Ez így oké, de ha a 2009/ 2010-es szezont a Kecskemét nyeri, akkor nyilván ott kéne tartani a TT-t. Viszont én például bármikor szívesen mennék hozzátok, vagy Szombathelyre is megint TT-re.
Éjszakai fürdős buli (diszkó)? Támogatom! Szuper lenne! :)
Jövőre szívesen mennék Dombóvárra, úgyis régen megszeretnék már rendezni a TT-t.
Köszönet a pécsieknek a remek kis TT-ért. Örülök neki, hogy folytatták a szombathelyiek által bevezetett pólókészítést. A TT címere kifejezetten tetszett.
Remélem a dombóváriak után mi is tudunk TT rendezni.
Én támogatom a dombóvári TT. Idén még van csapatunk és félig még csarnokunk is ezért ha mindenki szeretné jövöre elvállajuk.
(sajnos idén szorakozási lehetőségekből kifogyott Dombóvár de jövöre felépül egy új disco és persze ott van Gunaras is ahol pénteken lehetne egy fürdős bulit tartani. Király lenne!!!)
Szerintem is ez a legjobb megoldás. Mindenki ismeri Toma szervezőkészséget igy tuti nagyon szuper T.T. lenne nálunk. Mint mondtuk jövöre nagyon szivesen megrendezzük és, ahogy olvasom szinte mindenki nagyon szivesen jönne hozzánk. T.T. DOMBÓVÁRRA! :)