Most nem lehet lopni, még éberek a "rend őrei". A buli este lesz. Van egy nagyon jó vendéglátóipari egység, 20% olcsobban lehet inni. Szerintem correct.
Lassan el kell viszont kezdeni Kókának némi dezinformációt nyomatni,
Ezt próbálta szombaton - aztán jól beégett vele.* Nem azért került címlapra napokra/és még nincs vége - amiért szerette volna.
*Hát kérem szépen, először is: ez még nem végleges számla - ez csak afféle lenyomat, amit ideiglenesen kiosztottak nekem. Hogy ma van a féléves számla-nap, az nem jelent semmit. A többiek tényleg kikapták a számlát, de az enyémet föl kellett küldeni a minisztériumba, mivel tévedések derültek ki, amiket sürgősen orvosolni kell. Igen. Különben a számla-ellenőrző és kiegészítő konferencia foglalkozni fog az esettel, számlafelügyelői középülésen.
El kellene indulni, hogy kik voltak bejelentve az étteremben. Aztán megnézni, hogy hol vannak most bejelentve. (hm...kiváncsi lennék)
Mondjuk némi zsebpénzért szerintem lehetne a környéken találni valakit, aki tudja kik dolgoztak ott. Aztán kiderülni mi is történt. A magyar hirlap szerint vannak még galádságok amiröl "koaliciós körökben" még tudnak, és jól jöhet Kókusz ellen.
Lassan el kell viszont kezdeni Kókának némi dezinformációt nyomatni, hozzá közeli helyeken, hogy a végén az emberek tényleg azt gondolják, nem is történt semmi. Vagy szerezni egy embert aki elviszi az egész ügyet.
Kiváncsi leszek ez mikor jön. Hihetetlen. Az élet adja a legjobb forgatókönyveket, szerintem most kéne lecsapni, és filmet forgatni. Hol ez a Vajna gyerek....