szerintem a magyarországot énekelje robert, annak tudom a refrénjét :)) Te Kandúr Bandi mekkora erkélyed van neked? vagy hol laksz, hogy kifér az egész kjúr az erkélyre??? a másik erre az ökör nép agyára tényleg ráférne a cure, I must fight this sickness, I must find The Cure
A Cure zenéje közel hozza majd egymáshoz az ellentétes politikai plattformon lévőket is. 'PEACE FOR LEFT & RIGHT' lesz a koncert mottója. Az első ráadás blokk előtt nyílvános egymásraborulás lesz majd! Ekkor Roberték újra feljönnek a színpadra és előadják a 'Lovesong' -ot, majd a 'Forever' egy különleges átiratával búcsúznak a magyar a közönségtől: a 'Szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország' szövegét fogja Robert beleszőni a dalba. Ha erre fel még lenne olyan elvetemült magyar, aki utálná a másikat, az utána nevelőszándékkal csakis a 'The 13th' feels good mixét hallgathatja 24 órán át (non-stop).
Ha a Cure legközelebb budapestre jön, úgy tudom a mi erkélyünkön fognak játszani. Augusztus 20. -án a tüzijáték alatt fognak zenélni nálunk, s miközben a 'Prayers for rain' című számnál Robert kitartja azt a hosszú 'raiiiiiiiiiiiiin' -t, megnyílnak az ég csatornái és a szokásos özönvíz szerű eső miatt el is marad a 4. ráadás blokk. Aki lemarad a koncertről: pöpec minőségben hangfelvételt készítek róla. Robert még egy pár napig szerény hajlékomban marad, hogy együtt csináljuk meg az anyag utókeverését. A tervek szerint azok ingyen juthatnak a koncertlemezhez, akik újra megveszik a Wild Mood Swings albumot.
írhattam volna, de akkor az már személyeskedés lett volna ;-)
meg kell rágni a fülét, és egy kicsit udvarolni (charlotte ez inkább rád vonatkozik), mert nem akar mesélni. kiszakadt a virtuális valóságból és hús-vér emberekkel van, de Ő ezt csak hiszi (erről jut eszembe láttátok az eXistence c. filmet?) mert az a világ sem valódi
Borok közül én is sok mindent szeretek. (Apám soltvadkerti borászcsaládból származik, úgyhogy a borokhoz Ő ért, én csak 'műélvező' vagyok).
Nem is olyan régen ittam egy száraz fehérbort (ha érdekel, utána nézek, mi is volt). Nagyon ott volt a szeren! Egy rokon hozta vidékről közvetlenül a termelőtől, mert hogy magyarországi boltokba nem kerül, csakis külföldre.
Egyébként (lehet, hogy rosszúl emlékszem), de nem is olyan régen én is láttam egy bor-szaküzletben valami özönvíz előtti Tokaji Aszút. Lehet, hogy 1965 -ös volt? Árát ne kérdezzed!
Egy tanár ismerősünk (aki abban az iskolában tanított, ahova én jelentkeztem) félrerakott egy üveg bort az érettségi utánig. Tehát 4 évig biztosan állt. 40 évet is biztosan kibír ha jól tárolják.
Na, ennyit a borokról! (Ma már betermeltem tisztességesen, he-he!)
az olyan macskafélék, mint jómagam a száraz fehér borokat szeretem, mint a juhfark, a chardonnay, a rizling és a zenit, emellet nem vetem meg a cserszegi fűszerest, a hárslevelüt, a vörösök közöl pedig a cabernet-t