Hát, 250-en minimum voltunk. Olyan tömegnyomor volt, amiben nagyon ritkán (sajnos egyre ritkábban) van része az embernek. Emlékszem, a szolnoki (!) riporter úgy kezdte a közvetítést, hogy "100%-os kihasználtságú az egész csarnok... a vendégszektor 120%-os".
Vendégbüfével még nem találkoztam Szolnokon, amikor voltam (nem egyszer, nem kétszer), akkor a hazaiban ittam.
Akkor tinektek a 2008-as elődöntőben 300-n kellett lennetek. Szolnokon van egy vendégbüfé egy olyan praktikeres faházban, ott árulja a néni a belépőket is. A szünetben megkérdeztem, azt mondta 148 db jegyet adott el. Ezt azért is éreztem furcsának, mert nekem nem tünt annyinak a létszámunk, és papíron 130 vendégbelépő volt. Viszont, ami említésre méltó, hogy azt mondta a hölgy, hogy olyan még szolnokon nem fordult elő, hogy a vendégbüféből elfogyjon a sör, ami most már a szünetben megtörtént, plusz adagot kellett hozatni. Elég jól kerestek a 450 Ft-os sopronin :)
A bajnoki évükben a ZTE-sek is megtöltötték és jól is szurkoltak. Meg volt már azért itt azokon kívül nem egyszer tele a vendég amiket te mondtál, Starján, Kecskemét, Vásárhely(!)...
Tavaly selejtezőben csak pár ember utazott Ciprusra. Majd az első csoport körben volt a 2 orosz, ezek valjuk be vállalhatatlanok voltak és voltak a franciák, ide pontatlan emlékeim szerint mentünk kb 30-40en és egy kurva jót szurkoltunk. Ezek után ki is esett a csapat.
És azt is valljuk be, hogy nálunk a tavalyi év koreók terén azért elég extra volt, nem nagyon jellemző ennyi látvány máshol sem. De azért idén is volt 3 koreónk ebből 2 idegenben, nem olyan rossz ez.
Kíváncsi leszek, hogy meddig bírják az emberek ezt a nagy utazgatást. Egy-egy évben elmegy, de huzamosabban már nem. Focitáboroknál is látható a visszaesés. Eleinte külföldre még nagy létszámmal elmennek, aztán a hazai idegenbeli túrákkal spórolnak.
Tavaly is voltatok külföldi túrán, vagy csak idén? Mert azért tavaly futotta koreora. :)
Ezt most nem vagom.. ki fizette a a szolnokiak utazasi koltsegeit ? Lemaradtam valamirol ?
Egyebkent az uccso meccsen egyaltalan nem volt tele a vendegszektor, valoban, a kormendiek es a feharvariak toltottek meg legutoljara azt.
Demetrius, sztem koreo vagy elokep mar azert nem volt, mert iden ha jol gondolom, minden utazni szereto, a csapatert vandorlo emberke eron felul koltekezett. Iden nem semmi turak voltak, tobbszazezres koltsegekkel. Koreo is volt tobb is, sztem a vegere mar nem futotta :)
2008-ban az elődöntőben töltöttük mi meg azt a szektort. És akkor valóban tele volt, ha valakinek van róla felvétele, megmondhatja - kétszer annyian voltunk, mint most a sárgák. Idén persze mi sem lettünk volna annyian még a döntőben sem, mint akkor, csak ha már szóba került, akkor pontosítottam.
Az első két meccsen nem volt az igazi a vendégek létszáma, a 3-4. meccsen viszont már simán vállalható mindkét oldalról. A szomorú az, hogy ehhez az is kellett, hogy az útiköltségeket más fizesse... Sajnos ez már úgy néz ki, nem megy máshogyan.
A Mi megmondtuk felirat tetszett, a kis hegedű is öteltes volt. Jó, hogy végre Szombathelyről is majdnem meg tudták tölteni a szolnoki vendégszektort, szerintem az utóbbi 10 évben ezt csak tavaly mi, illetve 2007-ben a körmendiek tették, mindhárom bajnoki döntő volt...
Kis kritikát azért hadd írjak: egy koreót vagy élőképet azért megérdemelt volna ez a döntő mindkét részről!
Szerintem meg rendben volt a létszámuk is meg a szurkolásuk is.
Sőt,amig partiban volt a csapatuk nekünk sem mutogattak. :) Pedig mi nem szurkoltunk senkinek,nem reagáltunk le semmit a meccsből. A kedvencem a 20 kilós srác volt aki egy negyeden keresztül magyarázta 20 rendőr mögül hogy menjünk ki vele 3:1-be. :) A másik meg az a srác aki folyamat minket fotózott egy ipaddal, közben meg a faszát rázta. Vele azért vigyázzatok ne nagyon hajoljatok le elötte. :) Viszont szerelmes lettem egy szolnoki szöszibe, úgy szidott mindenkit,hogy öröm volt nézni. :)
Összeségében sztem egy fasza meccs volt fasza hangulattal. Remélem lesz 5. :)
Így van,másik fórumokon is mindig nyíltan vállaltam magam,volt ahová belinkeltem a facebookos elérhetőségem,de volt ahová leírtam a nevem a címemmel együtt :)
Nem nagy kunszt,sohasem tettem olyan dolgot amit ne vállalnék fel. Volt 2 elmebeteg akik minden képemhez alpári megjegyzéseket fűztek,kicsit meguntam és ezért nem linkeltem anno be ide mert itt is vannak olyan egyének ... ez nekem meg már nem hiányzik.
A normálisakat én is tudom hogy kicsodák,velük szívesen elbeszélgetek akár ott is akár itt.
"Gyertek be a Tescoba, 30-an 1re" ??? Azért mennénk, hogy röhögjünk rajtad! ;) Ilyen szefóst, mint te... bántani? Minek? Elbánt veled az élet kicsi nyominger! :)
Szabadidődben folytasd a fészbuk huligánkodást továbbra is! :)