túracsek: ha már a gépeden fenn van a fénykép, akkor a következő módón tudod feltenni:
miután rákkatintasz a hozzászólók vagy válasz gombra kinyilik a hozzászólás ablak. Eddig nyilván tudod. :-)
A hozzászólás ablak alján van egy szöveg: gép feltöltése saját gépemről. Mellette pedig a kiválasztom a képet kis szöveg. arra rákattintva van lehetőséged a saját gépeden kiválasztani a képet. A képet kijelölöd és az open (megnyitás) kis "gombra" rákattintva elkezdi feltülteni a képet. A nagyságra figyelni kell. Ha túl nagy a kép, akkor jelezni fogja a gép és ez esetben készerkesztővel át tudod méretezni.
Ha feltöltötted a képet, akkor a hozzászólás ablak alján megjenik a kép és mellette szüve. Ott kiválasztod a beillesztem lehetőséget, rákatt. meg is jelenik a hozzászólásodban.
Ez a két kis "táska" egy pályázatra készült, az egyik egy aranyszarvassal, másik egy inkább groteszk miniatűr iskolatáska, mely egy noteszt és tollat bírt el...feltenném a képét, de nem tudom..miként tegyem..
A csipke mint díszítő technika, újraéled, de bármilyen képet meg lehet csipkéből is verni, ez érdekel, ötvözni más művészetekkel.
kösz, bár én iszonyat dühös voltam, mert magamban egyáltalán nem ezt a képet láttam. Mármint a belső szememmel. Igaz nem is fejeztem be, még lett volna rajta kb egy órányi munka, de lejárt az idő.
na látod rana esculenta, tusz te ha akarsz, pl. eza Dezsö arckép már ko,oly segitség lenne egy rendörségi nyomozásban !:) (ezt nem viccböl mondtam ..DD csak egy nagyon picit..!!)
Nagyon ügyes! Am én is fent vagyok ezen az oldalon , mármint a jobbagyféltekes oldalon...bár ritkán nézek fel már de nagyon sok jó rajzot látok ott...és sokan fejlődnek is! Én nem tartom hülyeségnek egy alap szintet elér az ember ...majd a későbbiekben pedig a saját technikáját is beleviheti :)
Túra: ugy tudom a századfordulo polgari köreiben nagy divat volt a kis csipkeretikul, bugyelaris, majd voltak retro korszakok amlyekben fel-fel tünt a finom kötésu kis nöi kellék..:)