Keresés

Részletes keresés

Eldarion3791 Creative Commons License 2008.03.13 0 0 2647

Szia Mami!

Nem tudnál küldeni egy linket a csemegéznivaló képekhez, mert akárhogy keresem, nem találom őket! Előre is köszi.

Előzmény: mamibaddie (2645)
Eldarion3791 Creative Commons License 2008.03.13 0 0 2646

Robin hol vagy?

Mindenki tűkön ül!!!!

mamibaddie Creative Commons License 2008.03.13 0 0 2645

Szia Veggie,

A bookline weboldalán lehet rendelni Bryan 11 c. cd-jét márc 10-16 között online 3860 ft-ért! ez a megfejthetetlen megfejtése! :-))) Én már megrendeltem és jövő kedeen megyek be érte!. Egyébként imádnivaló színfolt vagy a fórumon. Jó olvasgatni téged, de a többieket is. Nem írok túk gyakran de sztem hasznos néha a megszólalásom, legalábbis I do hope so. :-) Én valóban egy nagyi korú Ba rajongó vagyok, de a zene nem ismer korhatárokat ugye?
Más. rengeteg fénykép van a Bryan Adams Portalon, állandóan bővül kb 22 oldalnyi kép! :-) Lehet csemegézni.
Én is alig várom Robin beszámolóját.
üdv,
Mami
Előzmény: Veggie1990 (2639)
Eldarion3791 Creative Commons License 2008.03.12 0 0 2644

Sziasztok!

Nekem is el tudnátok küldeni a Bryan Story szövegét? Köszi előre is!

Veggie1990 Creative Commons License 2008.03.12 0 0 2643
Szia!

Te lettél a fórum sztárvendége! :))) Remélem, áll még a reptér és haza tudsz jönni. Vigyázz magadra és jó utat hazafelé!

Beszámolót!! Beszámolót!! Beszámolót!! Beszámolót!! Beszámolót!! Beszámolót!! Beszámolót!! Beszámolót!! Beszámolót!! Beszámolót!! Beszámolót!! Beszámolót!! Beszámolót!! Beszámolót!! Beszámolót!! Beszámolót!! Beszámolót!! Beszámolót!! :))))))))))))))))))))))))))

Jól van Veggie, higgadj le!!! :)))))

És fényképet! Fényképet! Fényképet! ... :)))))))))))

Ha már a kocsinál futottatok össze, haza is vihetett volna. :) Nagyon lovagias gesztus lett volna tőle! :)))

Nem fárasztalak tovább. :))))

Üdv! :)
Előzmény: robin54 (2638)
Veggie1990 Creative Commons License 2008.03.12 0 0 2642
Szió!

Köszi szépen, már küldtem is neked egy e-mailt. :)))))))))) Sajnos a barátnődnek nem tudtam írni, mert hiába kattintottam rá...

És gratula a fordításhoz nektek!
Előzmény: letsmakeanight (2636)
Veggie1990 Creative Commons License 2008.03.12 0 0 2641
Úgy értem: Sok sikert a sorsoláshoz! De ha már így szóbajött, a nyelvtanuláshoz is! :D
Előzmény: Veggie1990 (2640)
Veggie1990 Creative Commons License 2008.03.12 0 0 2640
Szia!

Szerintem nyugi, biztos tudnak angolul. Remélem, te is. :) Vagy villámgyorsan megtanulsz németül. :) Sok sikert!
Előzmény: 3d0ka (2634)
Veggie1990 Creative Commons License 2008.03.12 0 0 2639
Hali!

Nekem nem mutat semmi érdekeset a link. Harry Pottertől a szakácskönyvig minden van rajta. Mi lenne az, amit a figyelmünkbe ajánlottál? Fúrja az oldalam... :)
Előzmény: Batalla (2631)
robin54 Creative Commons License 2008.03.12 0 0 2638

I'm still in Heaven :) akarom mondani "in London" :)))

Holnap este elmeselek mindent, mert most csak az internet-ehsegemet csillapitom egy kavezoban... elore csak annyit, hogy a tesom, akinek ez volt az elso koncertje, teljesen el volt ajulva Bryan-tol :))) klassz volt, a templom akusztikaja nagyon jol kiemelte a hangjat :) 2 raadas dalt kaptunk...

es utana osszefutottunk vele, amikor ment a kocsihoz :))) fotom is van rola ;)

holnap du erek haza... elmenybeszamolo utana :)

Stay BAd,

Robin

Előzmény: letsmakeanight (2637)
letsmakeanight Creative Commons License 2008.03.12 0 0 2637

Robin!

Megjöttél? Gondolom még nem tértél magadhoz...:)))

letsmakeanight Creative Commons License 2008.03.12 0 0 2636

Szia Veggie!

A badfanon a barátnőmnek kellene írnod a szövegért, ugyanis az ő és az én művem de nála van a végeredmény amit még én is várok.

Szólok neki, hogy küldje el csak add meg az e-mail címedet.

Ő Bridge a badfanon én meg Nariam, na leleplezetem magamat:))

Előzmény: Veggie1990 (2625)
Eldarion3791 Creative Commons License 2008.03.11 0 0 2635

húúúúú  csajok! Azt hiszem, Robin már 1000-el nyomja!!!

Jó neki:))))))

3d0ka Creative Commons License 2008.03.11 0 0 2634
beküldtem a bécsi koncertre a regisztrációt meg a mondatot erre kiírta h majd telefonon éresít...hát te jó ég nem tudok 2 mondatot németül .Nem mintha sok esélyem lenne...vá kész vagyok
Batalla Creative Commons License 2008.03.11 0 0 2633
jó szórakozást robin!!!!!!azt hiszem most neked a legjobb:P
robin54 Creative Commons License 2008.03.11 0 0 2632

Üdvözlet Sármellékről :) eddig minden OK, várom  gépet. Michelle azt mondta időbe telik amig rendberakják a weboldalt...  :)

Robin

Batalla Creative Commons License 2008.03.11 0 0 2631
Mindenkinek ajánlom figyelmébe!(ha még nincs meg)<a href="http://bookline.hu/control/selecttab?tabname=audio" target="_blank"></a>
3d0ka Creative Commons License 2008.03.11 0 0 2630
Veggie jobb lett a reggelem...de jobb lett volna ha már fennt lenne az új szám (Broken Wings) mert elég sz*r nap elé nézek :(
Veggie1990 Creative Commons License 2008.03.11 0 0 2629
Veggie1990 Creative Commons License 2008.03.11 0 0 2628
Előzmény: Veggie1990 (2627)
Veggie1990 Creative Commons License 2008.03.11 0 0 2627
Veggie1990 Creative Commons License 2008.03.11 0 0 2626
Huhhh! Micsoda cudar idő volt Londonban! Azért remélem, helyre áll a rend és lesz koncert!!

Bár ettől az oldalnak még be kellett volna jönnie, mivel az Vancouverben van, megnéztem.

Hajrá Robin! Szorítok!
Veggie1990 Creative Commons License 2008.03.10 0 0 2625
Sziasztok!

Nektek se jön be a hivatalos oldala? Mi folyik itt? :(((

Andij:
Köszi. :)) Egyébként jobb megoldás híján: Print Screen + PhotoFiltre.
A bőr témánál kicsit elvesztettem a fonalat. :) (2608-as hsz.)

Robin:
Jó utat, én fix, hogy nem tudnék aludni! :) Vidd az útleveled, vagy ami kell. Korábban azt hallottam, az angoloknak nem elég a személyi igi. Bár te rutinos vagy ebben, úgy olvasgattam itt. :)
Köszi a napló tippet, sajnos az elejéről lemaradtam. Valakinek megvan esetleg? Arra gondoltam, összegyűjtöm, biztos érdekes lesz (lenne, lett volna??) visszaolvasni később. Nekem csak a március hatodikai van meg, tegnap még mindig az volt kint az oldalán, ma meg egyszerűen nem töltődik be!

Köszi mindenkinek a képeket, linkeket, nagyon jók! :)

Bluebrill:
Örülök, hogy még élsz, és remélem, jó sokáig "rontod" még itt a levegőt! :)))) Gyógyulj meg mielőbb!
Házi feladat: bepótolni a lemaradást. :))

3d0ka:
Jó az az album! Szeretem azt a zenét, bár inkább azok jönnek be róla, amit nem ő írt. Fura:) A hangját én se nagyon ismertem föl, még nagyon fiatal volt, 17-18 éves. Hihetetlen! És milyen szépen énekel a tapasztalatlansága ellenére! Sok mai fiatal "sztár" tanulhatna tőle... Engem végül a Don't Turn Me Away győzött meg: ugyanaz a hang. Jó kis szám! A Let Me Take You Dancing "B" oldala (1979.). Inkább fordítva kellett volna szerintem. :D Akkor lepődtem meg igazán, amikor a Shut Up című számot meghallottam! Ismerős volt pici koromból!!! Azt sajnos nem tudom, melyik változatát ismertem. (3 énekese volt a Sweeney Todd-nak, és mindhárman el is énekelték, azt olvastam.)

Ja, Robin!
Jobbulást neked is!
Fuss gyorsan, legyél rámenős.
Cél: az első sor közepe (gondolom). És tudod: a cél szentesíti az eszközt. :)))
Eszköz: úgy rémlik, bunkósbotot nem engednek be, de a fogadat nem kérhetik el...! :DD Hajrá helyettünk is!!

Valakinek megvan a Story of Bryan Adams felirata? Ráakadtam a badfanon, de sajnos nem tudok üzenni annak, akinek kellene. Valamiért nem engedi a rendszer, hiába kattintok rá, újra azt az oldalt teszi elém, amin kattintottam. :p

Kellemes hetet mindenkinek! :)
3d0ka Creative Commons License 2008.03.10 0 0 2624
Tudtátok hogy ez az év 11. hete??Bryan nagyon felkészült erre a 11re amit nem bánok :) lassan már olyan ez a szám nekem mint Jim Carreynek a 23 :)
Andij Creative Commons License 2008.03.10 0 0 2623

huuu de jó neked robin már csak egyet kell aludni:))

alig várom hogy mesélj!!!

jó utat és jó tombolást:))

robin54 Creative Commons License 2008.03.10 0 0 2622

Köszi az aggódást :) Igen, ismerem a Cataflam-ot... anno kamaszkoromban, mikor még könnyebben lehetett kapni, azt használtam fejfájásra, egészen addig, amig egyszer véletlenül megtudta a dokim... Olyan fejmosást kaptam, sosem felejtem el...

Azóta tudom, hogy csak alapos indokkal, és csak amennyit feltétlen muszáj... Betartom :)

Holnap ilyenkor már úton leszek :)

Eddigi setlist-ek :

LISBON (11)
Back To You
18 til I die
Can't stop this thing we started
Cut's like a knife
I thought I'd seen everything
Oxygen
Run to you
Straight from the heart
Summer of 69
Walk on by
When the night comes

BARCELONA (12 - TOTTLGOM ráadás volt ;) )
Back to you
Can't stop this thing we started
Cuts like a knife
Heaven
I thought I'd seen everything
Oxygen
Run to you
Straight from the heart
Summer of 69
Tonight we have the stars
Walk on by

the only thing that looks good on me

Előzmény: Eldarion3791 (2621)
Eldarion3791 Creative Commons License 2008.03.09 0 0 2621

Robin !

Mint egészségügyis javaslom, hogy ne vidd túlzásba a Cataflam-ot, mert gyomorvérzést okozhat. ( nem vicc, egyszer láttam így meghalni egy fiatal lányt, aki bevett egy csomó Cataflamot ) Inkább vmilyen általános fájdalomcsillapítót használj ( pl. Saridon, Advil stb.). Remélem keddre már jobban leszel! Jó utat!

Előzmény: robin54 (2619)
letsmakeanight Creative Commons License 2008.03.09 0 0 2620

Bluebrill nagyon jók a fotók, főleg a második tetszik a bandáról:)

Robin!

Cataflam vagy valamilyen fájdalomcsillapító azért legyen nálad mert ez a bölcsességfog dolog nem valami kellemes. Én már 2x végigcsináltam és napokig fájdalomcsillapítón éltem...Remélem Te könnyebben átvészeled és minden rendben lesz!!!!!!!!!

Előzmény: robin54 (2619)
robin54 Creative Commons License 2008.03.09 0 0 2619

ja, ma kihúzattam a bölcsességfogamat... :D biztos, ami biztos... a héten elkezdett fájni, láttam, hogy gáz van vele, és ma inkább elmentem az ügyeletre... reméltem betömik, vagy vmi... doki ránézett, miután közöltem vele, hogy kedden Londonba megyek, és nem akarom, hogy elrontsa a fogam a dolgot... erre mondta, hogy akkor kikapja... és ugy is lett... most bennem van egy lórugásnyi Cataflam... ugyhogy remek kedvem van :D

ezek után remélem az Angliát fenyegető vihar is elkotródik keddre... :)))

remélem látjátok mennyire komolyan veszem a küldetésem, hogy átadjam Bryan-nek az üzeneteket, miszerint nagyon várjuk Mo-ra ;) :)))

robin54 Creative Commons License 2008.03.09 0 0 2618

Huh BlueBrill, jobbulást :)

igyekszem :D

R

Előzmény: bluebrill (2615)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!