A bookline weboldalán lehet rendelni Bryan 11 c. cd-jét márc 10-16 között online 3860 ft-ért! ez a megfejthetetlen megfejtése! :-))) Én már megrendeltem és jövő kedeen megyek be érte!. Egyébként imádnivaló színfolt vagy a fórumon. Jó olvasgatni téged, de a többieket is. Nem írok túk gyakran de sztem hasznos néha a megszólalásom, legalábbis I do hope so. :-) Én valóban egy nagyi korú Ba rajongó vagyok, de a zene nem ismer korhatárokat ugye? Más. rengeteg fénykép van a Bryan Adams Portalon, állandóan bővül kb 22 oldalnyi kép! :-) Lehet csemegézni. Én is alig várom Robin beszámolóját. üdv, Mami
Nekem nem mutat semmi érdekeset a link. Harry Pottertől a szakácskönyvig minden van rajta. Mi lenne az, amit a figyelmünkbe ajánlottál? Fúrja az oldalam... :)
I'm still in Heaven :) akarom mondani "in London" :)))
Holnap este elmeselek mindent, mert most csak az internet-ehsegemet csillapitom egy kavezoban... elore csak annyit, hogy a tesom, akinek ez volt az elso koncertje, teljesen el volt ajulva Bryan-tol :))) klassz volt, a templom akusztikaja nagyon jol kiemelte a hangjat :) 2 raadas dalt kaptunk...
es utana osszefutottunk vele, amikor ment a kocsihoz :))) fotom is van rola ;)
beküldtem a bécsi koncertre a regisztrációt meg a mondatot erre kiírta h majd telefonon éresít...hát te jó ég nem tudok 2 mondatot németül .Nem mintha sok esélyem lenne...vá kész vagyok
3 videó, 1 hang (riport, stb.) a CanCon-féle problémáról és a Live Aid-ről. Ő személyesen csak ezekben látható: * Bryan Adams looks ahead to Live Aid * Bryan Adams not Canadian?
Nektek se jön be a hivatalos oldala? Mi folyik itt? :(((
Andij: Köszi. :)) Egyébként jobb megoldás híján: Print Screen + PhotoFiltre. A bőr témánál kicsit elvesztettem a fonalat. :) (2608-as hsz.)
Robin: Jó utat, én fix, hogy nem tudnék aludni! :) Vidd az útleveled, vagy ami kell. Korábban azt hallottam, az angoloknak nem elég a személyi igi. Bár te rutinos vagy ebben, úgy olvasgattam itt. :) Köszi a napló tippet, sajnos az elejéről lemaradtam. Valakinek megvan esetleg? Arra gondoltam, összegyűjtöm, biztos érdekes lesz (lenne, lett volna??) visszaolvasni később. Nekem csak a március hatodikai van meg, tegnap még mindig az volt kint az oldalán, ma meg egyszerűen nem töltődik be!
Köszi mindenkinek a képeket, linkeket, nagyon jók! :)
Bluebrill: Örülök, hogy még élsz, és remélem, jó sokáig "rontod" még itt a levegőt! :)))) Gyógyulj meg mielőbb! Házi feladat: bepótolni a lemaradást. :))
3d0ka: Jó az az album! Szeretem azt a zenét, bár inkább azok jönnek be róla, amit nem ő írt. Fura:) A hangját én se nagyon ismertem föl, még nagyon fiatal volt, 17-18 éves. Hihetetlen! És milyen szépen énekel a tapasztalatlansága ellenére! Sok mai fiatal "sztár" tanulhatna tőle... Engem végül a Don't Turn Me Away győzött meg: ugyanaz a hang. Jó kis szám! A Let Me Take You Dancing "B" oldala (1979.). Inkább fordítva kellett volna szerintem. :D Akkor lepődtem meg igazán, amikor a Shut Up című számot meghallottam! Ismerős volt pici koromból!!! Azt sajnos nem tudom, melyik változatát ismertem. (3 énekese volt a Sweeney Todd-nak, és mindhárman el is énekelték, azt olvastam.)
Ja, Robin! Jobbulást neked is! Fuss gyorsan, legyél rámenős. Cél: az első sor közepe (gondolom). És tudod: a cél szentesíti az eszközt. :))) Eszköz: úgy rémlik, bunkósbotot nem engednek be, de a fogadat nem kérhetik el...! :DD Hajrá helyettünk is!!
Valakinek megvan a Story of Bryan Adams felirata? Ráakadtam a badfanon, de sajnos nem tudok üzenni annak, akinek kellene. Valamiért nem engedi a rendszer, hiába kattintok rá, újra azt az oldalt teszi elém, amin kattintottam. :p
Köszi az aggódást :) Igen, ismerem a Cataflam-ot... anno kamaszkoromban, mikor még könnyebben lehetett kapni, azt használtam fejfájásra, egészen addig, amig egyszer véletlenül megtudta a dokim... Olyan fejmosást kaptam, sosem felejtem el...
Azóta tudom, hogy csak alapos indokkal, és csak amennyit feltétlen muszáj... Betartom :)
Holnap ilyenkor már úton leszek :)
Eddigi setlist-ek :
LISBON (11) Back To You 18 til I die Can't stop this thing we started Cut's like a knife I thought I'd seen everything Oxygen Run to you Straight from the heart Summer of 69 Walk on by When the night comes
BARCELONA (12 - TOTTLGOM ráadás volt ;) ) Back to you Can't stop this thing we started Cuts like a knife Heaven I thought I'd seen everything Oxygen Run to you Straight from the heart Summer of 69 Tonight we have the stars Walk on by
Mint egészségügyis javaslom, hogy ne vidd túlzásba a Cataflam-ot, mert gyomorvérzést okozhat. ( nem vicc, egyszer láttam így meghalni egy fiatal lányt, aki bevett egy csomó Cataflamot ) Inkább vmilyen általános fájdalomcsillapítót használj ( pl. Saridon, Advil stb.). Remélem keddre már jobban leszel! Jó utat!
Bluebrill nagyon jók a fotók, főleg a második tetszik a bandáról:)
Robin!
Cataflam vagy valamilyen fájdalomcsillapító azért legyen nálad mert ez a bölcsességfog dolog nem valami kellemes. Én már 2x végigcsináltam és napokig fájdalomcsillapítón éltem...Remélem Te könnyebben átvészeled és minden rendben lesz!!!!!!!!!
ja, ma kihúzattam a bölcsességfogamat... :D biztos, ami biztos... a héten elkezdett fájni, láttam, hogy gáz van vele, és ma inkább elmentem az ügyeletre... reméltem betömik, vagy vmi... doki ránézett, miután közöltem vele, hogy kedden Londonba megyek, és nem akarom, hogy elrontsa a fogam a dolgot... erre mondta, hogy akkor kikapja... és ugy is lett... most bennem van egy lórugásnyi Cataflam... ugyhogy remek kedvem van :D
ezek után remélem az Angliát fenyegető vihar is elkotródik keddre... :)))
remélem látjátok mennyire komolyan veszem a küldetésem, hogy átadjam Bryan-nek az üzeneteket, miszerint nagyon várjuk Mo-ra ;) :)))