Erre válaszolnom kell:
Azért utálom, mert jól képviseli a magyar médiában mindazt, amit selejtnek hivunk. Tulképp ő a magyar média szeméttelepe, ahol lerakódik minden, ami már senkinek sem kell. Ő pedig áll a szemétdomb tetején, és osztja az észt. Mitől selejt? Az érvelési stilusa bőven egy óvodáséval verseng, de jó eséllyel az ovis nyerne. A külcsin nem minden ugyan, sajnos vele elbánt a természet, de még rá is tesz egy lapáttal: élő karikatúrája mindannak, amit most image-iskolák, magazinok próbálnak beleverni az emberek fejébe a megjelenésről. Egyszóval, szedett-vedett az egész lény.
Az őket imádókat kétféle csoportba lehet sorolni: a buta és a sznob. A buta egyértelmű, hogy miért támogatja, és azt hiszem téged a sznob kategóriába lehet sorolni. A te anettka-szereteted vmi olyasmi lehet, mint amikor meglátják a művészetet a vászonra öntött beszáradt festékben, és milliókat adnak érte. Attól az még paca marad.
Az egy dolog, hogy bűn ronda a csaj, ez még sok más tévés személyiségről elmondható. Az már súlyosabb, hogy műsort vezetni nem tud. Sajnos ez is elmondható még egy-két hasonló kaliberű műsorvezetőről, pl. Claudiáról. De akár azt is elmondhatjuk róla, hogy mindent megtesz azért, hogy beszéljenek róla - tulképp én vagyok a hülye, hogy az időmet töltöm azzal, hogy ezt a baromságot gépelem be :-)
Ami nekem extra mód cseszi a csőrömet, az a médiasuli, amit nyitott -> már önmagában lejáratja a magyar médiát, nemhogy ezzel. Rengeteg tehetséges ember van, aki talán végzett is valami iskolát is a médiával kapcsolatban, és sokkal jobban megérdemelné, hogy odafigyeljenek rá, foglalkozzanak vele, mint ez a *****.
Persze lehet, hogy Neked tetszik, ezesetben nyilván nem azonos az ízlésvilágunk, ami nem baj. Sőt, én kifejezetten örülök neki :-D
Ma reggel megint Anettka ment a Nyugati téren lévő nagy kivetítőn. Amikor kisebb volt a zaj, még az adáshangot is hallani lehetett. A vidékiek azért lestek, mert még nem ismerik, mi meg azért, mert nem akartunk hinni a szemünknek.
Legalább egy épkézláb indokotok legyen, hogy miért utáljátok szegényt! Azért, mert az sikk? Éppúgy, mint lenézni a Bigbrothert (és persze kívülről fújni az egészet)?
Naja, ez az elcseszett, állítólagosan nőnemű, messziről humanoidnak látszó képződmény minden baromságot kitalál, hogy bekerülhessen a hírekbe. Most képzeljétek el, milyen szörnyű lenne a világ, ha Anettka, az mtv elnöke elmenne egyet űrutazni :-))))
az a régi sláger jutott eszembe, hogy "one way ticket to the moon"...
illetve ez a mondat naon b@ssza a csőrömet:
"Anettka közölte olyan magyarok pártfogolják, akik kiváló kapcsolatokat ápolnak Oroszország egykori és jelenlegi vezetőivel, de tárgyalt komoly orosz üzletemberekkel is."- nem akarok polfórumot, de nem lehet, hogy az orosz államadósságot engedik el Atka szórakozására...?
Én amondó vagyok, hogy menjen nyugodtan...
És reménykedjünk hogy nem jön vissza többet!
pl. képzeljétek el, ha nem tudnák lefékezni az űrhajót és elindulna kifele a naprendszerből...
(vagy becsapódna a Napba.)
A baj csak az, hogy a kicsi zöld lények tutira kirtják a földet, ha találkoznak vele még élő állapotában. Ugyanis az biztosan lejönne nekik, hogy egy primitiv fajjal van dolguk...
:)
Tévedtek, ha azt hiszitek, hogy magától megy! Meghívták! Egy televíziós műsor szeretné őt, amelyet a Marson készítenek, kizárólag űrlények számára! A címe: Marski. Állítólag arról szól majd, hogy Anettka bejön a kamera elé, és akik látják, sikítozva rohannak ki rémületükben, annyira rondának tartják! Aki azonban bennt marad azt ott helyben lelövik, ugyanis valószínüleg nem közéjük való, és likvidálni kell! Mert a marslakók nagyon kényesek az identitásukra, de eddíg sehogy sem tudták megoldani ezt a problémát. Most végre sikerül megszabadulniuk a betolakodóktól! A tv sorozat egész addíg tart, amíg találnak idegent, és végül Anettkát is megölik, amikor már csak ő marad bennt, mert az egyedüli lesz aki elviseli önmagát!
Persze az is lehet, hogy a befektetők megszöktetik, és visszahozzák, mert itt is elindulna egy hasonló sorozat a Föld lakók számára!
Belegondolni is rossz! Kihalna a föld, ha ua. elven működne mint az űrben!
Szóval hadd menjen, lásson világot, és lássa a világ! Mármint az űrvilág. Egy biztos: amíg fönnt lesz, sokszor megcsodálhatjuk a hulló csillagokat!