Úgy gondoltam, hogy vízszintesen kell nézni, tehát vannak a gumi-kerék méretek és a vele vízszintesen lévő guminyomásnak kell lennie. De nem.
Első oszlopban fel vannak sorolva a méretek, a második oszlopban meg a guminyomás a szállított személyek szerint. A Golfnál kicsit egyértelműbben van feltüntetve.
De most már látom, elöl 2.3, hátul 2.7, csak megjegyzem erre az értékre volt beállítva!
Tegnap ellenőriztem a nyomást, megnéztem a matricát, és akkor láttam, hogy lehet még több kell bele.
16-os felni gyári, nekem alá megy. Pedig a nagyobb féktárcsa van rajta, azt hiszem 295.
Szerintem nagyon sok, a 17-esre is kb ilyeneket ír, rosszabb minőségű uton nagyon raz. Tény hogy szebben fut valószínűleg jobban is fogyaszt, de kenyelmetlen. Kb 2,3-2,5 korul fujom ha egyedül megyek.
205/55R16 91T téli gumi, gyári bmw alufelni, a bal első ajtónál a matrica szerint elől 2,8 hátul 3,3 bar kell bele 5 személy esetén. 1 vagy 2 személyre nem ír tájékoztatást.
Kérdésem: Ha általában egyedül (vagy +1 utas) ülök az autóban, akkor is ennyi nyomás kell a gumikba? Esetleg aki ilyen méretű gumikkal használja, az milyen guminyomàssal jár vele?
A kérdés indoklása (hogy ne nézzetek balféknek): A Vw Golf-nál (ha jól emlékszem) 4 guminyomás van megadva, 1. 2 személy, 2. 2 személy + csomag, 3. 4 személy, 4. 4 személy + csomag.
Nekem ugyanez volt, most csereltem gyujtaskapcsolot. Szedd le a kormanyoszloprol a burkolatot! Amikor nem indul probald ki, hogy a kapcsolo kocogtatasara eletre kel-e!?
van egy e46 limo (4 ajtos) 325i 2000evjarat 192le automata valtos es klimas.(haverome)
elrepedt a huto, vettunk bele egy valeo classic-t (234276) majd egy van wezel 06002205-t. A hutofelület viszont 1cm-rel "alacsonyabb" (450mm helyett 440mm) es nem passzol ra az a muanyag, amiben hutöfolyadek is el van osztva.
talalkoztatok ilyen problemaval?
ha igen hogy oldottatok meg? (ill. milyen hutot erdemes venni ami jo lesz?)
Nekem olyan problémám lenne h van egy 2003 évjáratu e46 om.
Egyik nap pöcre indul ,a másik nap meg mint ha nem kapna üzemanyagot.
Csak teker az önindító de az istenért se akar beindulni.
Semmi féle hibakódot nem ír.
Az üzemanyag szivattyúra gondoltam h esetleg az a rossz , de az viszont ha elromlik akkor elromlik. Nem tol benzint és kész,de itt 2 napig jo utána nem indul vagy 3 napig aztán ismét megy.
Valakinek valami ötlet vagy esetleg volt ilyen problémája másnak is?
Válaszokat várom ide vagy esetleg az email címemre.
Igazából nem tudom pontosan mit kell, mit érdemes kicserélni.
De ha beírod egy alkatrészekkel foglalkozó weboldalon, ott leírja a futómű alkatrészeit.
Nem reklám, de javaslom a “Kovács Autó”-t, szegedi cég, de futárral küldik.
Ha komplett felújításra gondolsz, biztos 200 ezer nem futja.
Az állítható futóművet nem díjazzák a rendőrök, vizsgán se megy át, kivéve ahol nèmi plusz juttatás fejében úgy fényképezik, hogy jól àlljon az autó. Műszakira feltekerni meg kicsit macerás, munka igényes.
Váltáskor az a duhogó hang nem tudom mi lehet, de biztos nem jó, minél előbb nézd vagy nézesd meg!
Pár hete kérdeztem tőletek az alapjárati egyenletlenséggel kapcsolatban, hoy mi lehet a probléma. Nos, ezt most hanyagootam, ugyanis bejött a hideg idő, és a francnak sincs kedve fagyoskodni kinn a garázsban, majd jövőre visszatérek rá
Viszont... Egy másik dologgal kapcsolatban lenne pár kérdésem felétek:
1.Mit kell a futómű felújíttatás alatt érteni? Úgy értem a kérdést, hogy milyen alkatrészeket szoktak cserélni E46-nál? PL én majd jövő tavasszal vagy nyáron szeretném felújíttatni, ugyanis nagyon instabil a kocsi, már enyhén buckás úton is, na meg 1-2-3-mas váltáskor is előjön a duhogó hang, hátulról. Szóval azt kérdezném, hogy miket szoktak és miket érdemes felújíttatni ilyenkor?
2. A másik: Az általatok említett alkatrészekből milyen márkát és típust ajánljátok?
3. Állítható futóművet mennyire preferálják a vizsgán, illetve a rendőrök?
4. Tudom, ez a kocsi egyéni állapotától függ, de úgy nagyjából mennyiből szokott kijönni egy felújítás? Mik a tapasztalatok?