az anyátok picsáját, most újra belehallgattam az arcade fire albumba, de a helyzet változatlan. továbbrais örülök, hogy az immunrendszerem rendben van, védekezik.
nácibuzik! de nagyra vagytok a jólértesültségetekkel! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
a listámat már közöltem, hihihi, amúgy nem csinálok album listát, nemigen hallgatok albumokat, rengeteg fontos lemezt le se töltöttem, nem vagyok mérvadó ilyen téren
egyértelműen tavalyi, az ideiek közül persze mindegyiket veri magasan, hiába volt rendeteg 8 pontos lemez, a tavalyi első négyem mindegyiknél jobb (arcade fire, libertines, killers, franz)
Hát pedig én is tavalyi lemeznek veszem, már tavaly is rajta volt a listámon, plusz már tavaly decemberben megvolt a bakelit. Ebben a nagy globalizációban nehogy már különbséget tegyünk Amerikában meg Európában megjelent lemezek között. Hál' istennek már nem a vasfüggöny mögött élünk. :-DDDDD
ez úgy baromság ahogy van! miért kellene egy európában idén kiadott lemezt kizárni?!? Egyik európai lista sem zárta ki csak te thorcsi. Szerintem a Bloc Partyt akarod kihozni győztesen, mibe? ;DDDDDDD
és egyébként is leszarjuk az amerikai lemezkiadást, itt élünk baszki
Szóval mindenkit felszólítok bátran tegye első helyre az Arcade Fire-t! :D
kicsit becsíptem, úgyhogy lassan összeszedem a bátorságom a saját listám publikálásához. utálom ezt az egészet, de muszáj csökkentem a bloc party és az arcade fire nyerési esélyeit!
divatos angol indiezenekar a 4 tag, négy rasszból érkezett! csináltak egy jó lemezt, amit itt menő leszolni azzal, hogy progresszív, hogy komolykodó, etc. attól még nálam simán a 10-be lesz, igaz, annak a végén, de annyira nem rossz zene, ammennyire itt a véleményekből kiolvasható!
de mivel ez egy fórum, bárki beleírhat bármilyen lemezt, ez ellen kár lázadni. ha az indexezők végakaratából a blocy jön ki gyöztesen, hát jöjjön. aki pedig jó listákat akar, az menjen külföldi fórumokra, ott összegezzen.
persze, ez tök így van, de minőségileg semmiben sem különbözik attól, ha egy szar árenbí bulin véletlenül lemegy egy blur szám...ala süss fel nap nemtommikor
végre nem kishazánkhoz képest jó listát akarok basszameg, hanem jót, legalább itt
Hát, tudod, minden relatív, az est.hu listája zseniális a magyar közízléshez vagy a lemezeladásokhoz mérten, ebben, gondolom, megegyezhetünk. És itt sem a 3+2 fog nyerni (bár kapott egy szavazatot :-DDD), vagy a Karamell vagy kiafaszom, szóval végül is nincs nagy dráma. Sőt, azok, akikről még sejtem, hogy listát fognak ide írni, tudom, hogy nem teszik a Bloc Partyt a tízbe, tehát még akármi is történhet :-DDDD