Én erősen kacérkodom a gondolattal a bécsi versenyt illetően.
Egyébként (az előző kérdésedre válaszolva) pont arra az aspektusra gondoltam, amire Cui is rávilágított. Kár büntetőpontokat kapni egy figyelmetlen bejelentés miatt egy amúgy elégedettségre okot adó eredményre (merthogy remélem többen lesznek az elégedettek :-)).
üdv a Bali-i Egyszemélyessé Fogyatkozott Magyar Szabadcsapatnak!
Ezt a "tenegr fenekén görget/passzíroz a hullám" módszert már több szörfözéssel próbálkozótól hallottam, biztos tuti bejön. :)
Más:
ausztriai versenyre tervezi valaki, hogy lejön? (Bruxi, gondolom ezt inkább kihagyod most :), vígasztaljon: Balin úgyis szebb a tenger, mint Bécsben).
(Úgy néz ki, hogy Flo, Búvárákos és én mennénk.)
Felere fogyatkozott, Balin allomasozo AIDAs kuldottseg jelentkezik. Pablo elroptettem, aki a nagyobb swell es a meg nagyobb penz remenyeben Hong Kongba tavozott (ezt sose tudom, hogy egybe kell irni, vagy ugy, mint a King Kong-ot)
Pablonk remek 3 meteres hullamokat tort be, engem is remek 3 meteres hullamok tortek be. Talalkozasunk az indonez alvilaggal szinten felejthetetlennek bizonyult, ketszer fosztottak ki minket, mikozben a tiszta lelkiismeretu, hullamokban megfaradt szorfosok igaz almat aludtuk.
Es hogy ne legyek teljesen off-topic, itt egy statikus edzesmodszer: evezz be egy deszkan a megtoro oceani hullamok koze, lelegezz melyeket, probalj relaxalni mikozben raesik a fejedre nehany tonna viz, egyenlits sebesen mikozben a hullam letol az aljzatra, es ne vegyel tudomast rola hogy kicsiny kavicskent gorget a hullam a feneken. Ha lesz ilyen kategoria is, szeretnek nevezni a 30 mp-es PB-mel.
(bocs gyerekek de nem tudtam levergődni mégsem szombaton, egyszerűen nem tudom utolérni magamat, pedig baromi gyors az autóm és ilyenkor amikor le vagyok maradva, abba szoktam beülni hogy utolérjem magamat, desosemsikerülmerállandóanmagamonkívülvagyokmaestekoncertvanafetmózbancujop)
Egy körülbelüli értéket kell majd megadnod 2004. jan.10-ig. Tehát ha szeretnél a versenyre jelentkezni, akkor a www.aidahungary@intermail.hu címre elküldöd, hogy te, Sári Attila jelentkezel a versenyre. Mi ezt rögzítjük. ha már tudod, hogy mennyit szeretnél teljesíteni (pl. 3 perc; 50 méter), akkor beleírhatod a levélbe most is, de elküldheted később is (jan. 10-ig bezárólag).
Zárójelben jegyzem meg - csakhogy egy icipicit kötözködjek: azért nem annyira csak "formaság" a bejelentett idő a statikusnál. Nem mindegy az eredmény szempontjából, hogy valaki úgy csinál 3 percet, hogy 5-öt jelentett, vagy úgy, hogy 2-őt. Ez igencsak befolyásolja az eremdényt. Hogy egyéb aspektusait ne is említsem.
Hat nem hitem hogy valami ma fokozni tudja a jokedvemet de akkor ratalaltam egy kis csomagra ... nem nem csak viccelek ... Atttikam neked orulok ennyire :) Te szabadtudos buli allat Te :) .... Ha tanacsra vagysz dobj egy mailt es minden titkomba beavatlak :)mar ha kivancsi vagy egy kivenhedt apneas velemenyere .... aki egyebkent kiraly sorfos lett azota hihihi .. tudom ez ovon aluli .. vissza is vonom :)
Attus en neked drukkolok az Tuti :) ..mi van Veled amugy hajits man egy mailt oreg kollegadnak :)
De jo :) ...
Bocsesz mindenkitol a kirohanasomert , de imadom ezt az ipset ... aki nem ismeri majd meglatja aki ismeri az tudja mire gondolok :)
Örülök, hogy jelentkezel, te leszel az első, amióta meghirdettük a versenyt.
- Regisztráció a versenyre:Küldj egy emailt az aidahungary@intermail.hu cimre (subject Előzetes nevezés). Nevezéseket csak így tudunk elfogadni. Legyen benne a név és a körülbelüli teljesítményed a versenyen (x méter dinamikus; x perc statikus - ezeket az értékeket később is elküldheted, nem kell azonnal. Egy a lényeg, hogy a versenyre regisztráld magad, ha indulni szeretnél). Az itt megadott értékek csupán tájékoztató jellegűek. Szerepük annyi, hogy a bírók és a szervezők segítséget kapnak ahhoz, hogy a versenylistát összeállítsák. Ha pl. elküldöd, hogy 50 méter dinamikus és 2,5 perc statikus, akkor a sorszámod ennek megfelelő lesz a versenyzők között, de nem azt jelenti, hogy nem teljesíthetsz többet, mint az előre megadott érték).
- Nevezési díj: Nagy mértékben megkönnyítené a szervezők életét, ha a nevezési díjakat átutalással intéznéd. Ha ez nem lehetséges, akkor nincs mit tenni, de ezt próbáljuk meg elkerülni.
- Orvosi igazolás: ettől eltekinteni nem tudunk. Aki versenyezni akar, annak a letölthető orvosi igazolást hoznia kell. Az orvosi feladatokért Dr. Göbl Anna lesz a felelős, pl. nála tudsz búvárorvosi vizsgálatot kérni. Az ára sem renget meg senkit, ráadásul oktatóknak meglehetősen potom összeg.
Az orvosi papír nem azért kell, mert sűrített gázt lélegezne valaki, hanem azért, mert a nemzetközi szabályok ezt kötelezővé teszik (ugyanúgy, mint ahogy készülékes merülésnél is kellene a rendszeres orvosi vizsgálat). Ezenkívül lehetnek olyan rejtett egészségügyi problémák, amelyek nem teszik lehetővé a versenyen való indulást.
Tréning:
A futás és az úszás jó párosítás. Ha hosszú dinamikust vagy statikust szeretnél gyakorolni, akkor mindig legyen veled valaki, egyedül ne próbálkozz (de ezt te is tudod). Ha van kedved, akkor gyere el egy edzésünkre, ott tudsz gyakorolni, tudunk majd biztosítani.
Röhögni nem fog senki, viszont nagyon jó hangulat lesz, ezt garantálhatom :)
Végigolvastam a versenykiirást, (szerintem korrekt a dolog) és a feltételeket. Igyekszem megfelelni a feltételeknek, begyüjtök valami kiba orvosit, becsengetem a lét és INDULOK. VÉGRE VALAMI TÖRTÉNIK ITTHON. Hat hét tréning. TI hogy készülnétek fel? Futás, úszás az első héten? Utánna jöhetnek a direkt próbák?
Röhögni ÉR, de jól esne pár gyakorlati tanács.
Remélem nem leszek túl nagy gáz a versenyen, és remélem minél többen OTT lesztek az ellenségeim közül is.(mit veszthetünk?)
én
ZSIIIIIIIR
Navégre!
Szeretnék indulni, lehetséges hogy csak úgy odamegyek és nevezek,(4000) vagy csak előre befizetve lehetséges. További kérdésem hogy ha nincsen búvárorvosim akkor mi van? Merthogy az már nincs nekem vagy 8 éve, de a verseny alatt nem is akarok sűritett gázt lélegezni. De most őszintén, nem lehetne kissé egyszerűbb nevezési feltételekkel???
Én ott leszek, ha csak nézőként is...
VERSENY!!!Végre valami jóhir!!!!
én