Nalini Shing Egy világ két faj állandó küzdelem 12.kötetét és az angyali vadász sorozatának 9. kötetét keresem rajongói forditásban, ha valaki elküldené nekem azt nagyon megköszöném. :)
Keresem Gena Showalter Az Alvilág Urai c. Sorozatából Torin és Paris könyvét Darkest Seducton / Touch.Rajongói fordítás is tökéletes. Mail;barby181@windowslive.com
Cserébe nekem is sok könyvem van kérésre listát is küldök.
Nalini Singh-től keresem az Egy világ-két faj-állandó küzdelem 8. kötetének rajongói fordítását. Ha megvan a bataiedit@gmail.com e-mail címre szeretném kérni. Előre is köszi. :)
Sziasztok! Keresem magyarul a következő könyveket:
Nalini Singh: Egy világ két faj sorozatából az 5. és a sorozat továbbirészeit,
Nalini Singh: Angyali vadász sorozatából a 6. és a sorozat továbbirészeit,
C.C. Hunter: Alkonyvölgytábor 2.
Sarah J. Maas: Üvegtrón 4-5-6. része
A.O.Esther: Összetört glóriák 5. és továbbikönyveit, mert a 4. kötetig megvettem, de megjelenéskor anno úgy elkapkodták, hogy nem volt lehetőségem még utánrendeléssel sem megszerezni és el akarom olvasni őket.
Már régóta keresem Nalini SinghBonds of Justice (Psy-Changeling) 8. részének magyar fordítását, valamit a 11, 12, 13. részeket is. Ha valaki el tudná küldeni az nagyon jó lenne. A többi rész meg van. ha esetleg valakit érdekel.
Sziasztok! Keresem Gena Showaltertől Az alvilág uraiból 6,7,8,9 részeket és sherrilyn Kenyontól a 6-dik résztöl a többit.Előre is köszönöm. E-mail cimem : szidoniajuga @gmail.com
Nalini Singh könyveket keresek. Az Angyali vadász című sorozatból a 9 a másik sorozatából pedig a 11-ik résztől. Természetesen magyarul. Ha valakinek birtokában van rajongói fordítás, el tudná küldeni nekem a: srituka@gmail.com e-mail címre? Előre is köszönöm.
Sziasztok! Keresem Nalini Singh: Egy világ két faj sorozatából a 9,5. Declaration of Courtship című részt, illetve a sorozat további részeit is ha van rajongói fordításuk. Előre is nagyon köszi monika910406@gmail.com